- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
sizler devamlı yan yana zaman geırınce onların boşlugunu daha ıyı anlarsınız ben yarımden ayrı memlekette olunca tabı oluyor ama belkı sızın kadar degılmıdır.veya aynıdır ne bılım bılemedım sımdı..:44:
evet biz işe birlikte gidip geliyoduk çook alışmıştıım heleki 1 haftalık izne gelmişti geldiği günden gittiği güne kadar hergün gelmiştii bizee ben yarı tatildeydim ozaman.. birlikte yemek bile yapmıştıkk şimdii hepten tek kalınca zooorr olduu epeyyceee....
aslında yogun iş temposunda olanlar gunu daha ıyı atlatmalı bır mesaı bıtımınden sonrakı saatler olmalı kızlar.ama ben yogun degılım zaten acele olmayan ıslerı de yapmıyorum bayadır..ynı ne ıse gelesım nede bırşey yapasım kalmadı bende.bırtek uyuyup zaman gecıresım var o kdr:26:
okulda mesai itimine kadar zaman geçiyoduu ama bu haftaa snıfta iken bile ara ara aklıma geliyoo buna da şükür tabiki....dışarıdada sevgili görmekk istemiyoruuumm hiiçç..
Amin canım benim inşallahöyle içine kapanmakla olmaz gel buraya yaz rahatla canım birbirimizi rahatlatmak için nekadar ugraşıyoruz konuşuyoruz dertleşiyoruz böyle daha çavuk geçiyor başka türlü daha zor olurdu gerçekten anlatmaya çekinme hiçbirzaman seni eniyi burda seninle aynı şeyleri yaşıyanlar anlıyabiliyor tatlım
![]()
aynen öyle imişş ALAH IM RAZI olsunn..valla burdakii yarenler bide sevdiceği olanlar anlar halimden ..sevdiği biri olmayann hiiç anlamıyor haldeenn...