• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sizler devamlı yan yana zaman geırınce onların boşlugunu daha ıyı anlarsınız ben yarımden ayrı memlekette olunca tabı oluyor ama belkı sızın kadar degılmıdır.veya aynıdır ne bılım bılemedım sımdı..:44:

evet biz işe birlikte gidip geliyoduk çook alışmıştıım heleki 1 haftalık izne gelmişti geldiği günden gittiği güne kadar hergün gelmiştii bizee ben yarı tatildeydim ozaman.. birlikte yemek bile yapmıştıkk şimdii hepten tek kalınca zooorr olduu epeyyceee....

aslında yogun iş temposunda olanlar gunu daha ıyı atlatmalı bır mesaı bıtımınden sonrakı saatler olmalı kızlar.ama ben yogun degılım zaten acele olmayan ıslerı de yapmıyorum bayadır..ynı ne ıse gelesım nede bırşey yapasım kalmadı bende.bırtek uyuyup zaman gecıresım var o kdr:26:

okulda mesai itimine kadar zaman geçiyoduu ama bu haftaa snıfta iken bile ara ara aklıma geliyoo buna da şükür tabiki....dışarıdada sevgili görmekk istemiyoruuumm hiiçç..

Amin canım benim inşallah:nazar: öyle içine kapanmakla olmaz gel buraya yaz rahatla canım birbirimizi rahatlatmak için nekadar ugraşıyoruz konuşuyoruz dertleşiyoruz böyle daha çavuk geçiyor başka türlü daha zor olurdu gerçekten anlatmaya çekinme hiçbirzaman seni eniyi burda seninle aynı şeyleri yaşıyanlar anlıyabiliyor tatlım :29:

aynen öyle imişş ALAH IM RAZI olsunn..valla burdakii yarenler bide sevdiceği olanlar anlar halimden ..sevdiği biri olmayann hiiç anlamıyor haldeenn...

kızzz sormaa başıma iş çıkardılar.şirketin web sayfasını bana vermeyı dusunuyorlar.ben mudahele edecekmısım.yok ıstersem kursa da gönderırlermıs.benımde kafa ne kaldırır ya sımdı off:26:

aslında farklılık olur kafanı dağıtırsın canım yeni birşeyle ilgilenmek iyi gelir

kızlar askerım aradıı öğrenmıs ne zaman cıkacagını 30 MARTTTT DOĞAN GÜNEŞİMİZMİŞŞŞŞ:72::16::16::16:

O yüzden şafağım otomatik bir gün daha düşerr :13:

Son düzenleme:
kızlar askerım aradıı öğrenmıs ne zaman cıkacagını 30 MARTTTT DOĞAN GÜNEŞİMİZMİŞŞŞŞ:72::16::16::16:

ay canım seni düşündükçe ben heyecanlandımm ne güzell :16:
bende biraz önce konuştum 18i sabahı çıkcakmışız dedi şafak 67 oluyor yani :2: :14: :2:

aslında farklılık olur kafanı dağıtırsın canım yeni birşeyle ilgilenmek iyi gelir

canım normalde web sayfası bılgım var okuldan ama kurs olayı olursa 3 ay 10 gunmus ve her hafta sonu ama 12 saat özel ders de alabılırmısım falan ne bılım bakalım kursa gıtmeden yapabılırsem daha ıyı olucak yoksa bıraz ugrastırcak yanı acıkcası kursa pek gıtmek ıstemıyorum:19:

bende biraz önce konuştum 18i sabahı çıkcakmışız dedi şafak 67 oluyor yani :2: :14: :2:

hadi ya 16 siydi hani kotu olmuş ya:44:olsun kuzum hayırlısı ıle sag saglım gelsınde askerlerımız 2 gun daha dayanacaksınız napalım..
bak şafak sayacıma 19 dan 18 oldu saat 12 den sonra 17 oleyy beee:64::66::66::81::118:

gültencim ben de 17 mayısta çıkıcaklarını biliyodum evi 800 km uzaklıkta olanların ise 1 gün erken terhis olucağını yani 16 sında. Askerim dün 15 mayısta çıkıcağını söyledi şaşırdım :32:

gültencim ben de 17 mayısta çıkıcaklarını biliyodum evi 800 km uzaklıkta olanların ise 1 gün erken terhis olucağını yani 16 sında. Askerim dün 15 mayısta çıkıcağını söyledi şaşırdım :32:

ne güzel canım ya onlara terhis kağıdı gelmiş mi? bizimkilerin daha terhis tarihlerinin yazılı olduğu kağıt gelmemiş ama herkes 18i sabah çıkılcak diyormuş of çok moralim bozuldu birden o da 1 2 günü mü takıyorsun diyor takıyorum tabi 1 saat bile önemli :2:

Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugun haftanın ortasındayız ınşallah cok hızlı bıter bugun de :10:

Buğun ki şafak ikonu :17: Çanakkale...

ikonum şirinlikler yapıyorr..
:23:

:64::72:Günaydın arkadaşlar şafağımız 64:72::64:
Bu ikoncanımızda çok oynak oldu bu aralar :24:

:10:Bugün güzel vatanımızdan UŞAKtayız UŞAGımıza selam yola devam:10:
Eki Görüntüle 656001
UŞAGımızın neyi meşhurmuş bakalım?
Deri, Kilim ve Battaniye Sanayii, Seker Fabrikasi ( Turkiye’deki Ilk Seker Fabrikasi ), Akse Camligi, Hamam Bogazi Sifali Sulari

Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugun haftanın ortasındayız ınşallah cok hızlı bıter bugun de :10:

Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın ikoncanını yesinler gözünaydın buarada dogan güneşine çok az kalmış çok az rabbim birdaha ayrılık göstermesin bizleride kavuştursun inşallah :nazar::16:

Eki Görüntüle 656001
Deri, Kilim ve Battaniye Sanayii, Seker Fabrikasi ( Turkiye’deki Ilk Seker Fabrikasi ), Akse Camligi, Hamam Bogazi Sifali Sulari

günaydınnn canımmm :) nasılsınn ?

351 dönem askerlerinin konusu acilsadaa bizimkilerin vaktii yaklassa artıkkkk az kaldıkça geçmiyor sanki söyle 20 lere gelebilsek ahh çok özledimm ahhhh

Cok mutlu oldum benim bile icim kipir kıpır olduuu canim benim darisi bize insaallah;)

Ozlemciiim bizimki ilce degstrdi vee uzakligimiz 794km oldu:((((((

Canakkale sevdicegim orda simdi:(((

Eki Görüntüle 656001

Gunaydin tatlim bugunde cok cok guzel bi gun olsun insallah:) cabucak gecsinde artik bizde kavusalimmm:()

günaydınnn canımmm :) nasılsınn ?

351 dönem askerlerinin konusu acilsadaa bizimkilerin vaktii yaklassa artıkkkk az kaldıkça geçmiyor sanki söyle 20 lere gelebilsek ahh çok özledimm ahhhh

Acik tatlim onlarinki yavas yavas toplaniyolar bile bi bak istersen okuyunca sevinmemek elde degil;)

Back
X