- 7 Ağustos 2011
- 685
- 229
- 123
inşallah canım ya bakalım bızde neler olucak cok streslı ıslermıs baya..:26:
senin az kaldı canım geçti gitti
İnşallah sorunsuz gider gelirsin tatlım bebiş nasıl seni çok zorlamıyor dimiyolda çok kar vardı gelirken bolu falan pazar sabahı bir uyandık safranbolu karlar altında gözlerime inanamadım birkaç saat içinde neler olmuştu
çok soguk oralar şuan ama kar kesilmiş canım sen gidene kadar daha güzel olur inşallah
![]()
yok canım şükür zorlanmıyorum babamız şafaktan çok benim gideceğim günü sayıyor
aynen o otogardan bende nefret ed,yorum resmen evliyiz ama sen burda kalmak zorundasın eşimi burda bırakıp dönüyorum of dedim cumartesi sabah kalktık güzel bir kahvaltıya gittik DEDİM KAHVE İÇMEYİ ÇOK ÖZLEDİM SENİNLE türk kahvemizi söyledik kahvaltıdan sonra közde pişmiş kahvemizi yudumladık sohbet ettik...sonra annesini aradı beni yine sinir etmeyi basarsada asla dedim keyfimi bişey bozamaz takmadım annesine nasılsn napıyosun anne dıyor ılk cumle senı dusunuyorum hıc ahberım yoktu evzı ıznınden su bu...ya neden demıyosun ıyıyım yavrum sız de ıyısınız ne guzel senı esın yalnız bırakmamıs gelms yıne ızne cıkmssn mutlu olcagı yerde gorusemedık ne zamndr dıye(1 ay oldu gorusmeyelı ogluyla) ogluna sıtem edıyor nıye uzuyosun orda onu keyfını nıye kacırıyosun bana soylemedınız evcı ıznını dıyomus ya 10 gun onceden herkese ılan mı edıyım ya hakıkaten bazen sabrım cok zorlanıyor ınsan bıraz dusunur ya esimnde yüzü değişti düştü ama caktırmadı o da mahvetmemek ıcın haftasonumuzu ...
aah ah oğlunu paylaşamayan anneler