• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canimmm benimmmm gercektende anlamiyor disaridan hic kimse gercekten yasamayan bilemiyor bu yuzden umarim sizde topictekilerle guzel arkadasliklar kurarsiniz birbirinize destek olursunuz. Bak ne guzel her haftasonu gitmekten bahsediyorsun inanki cok sanslisin. sevdigim karsta durumu sen dusun kaldi ki bir de hic carsisi olmayan arkadaslarimiz var ne kameradan ne de yuzyuze gorme sanslari olmayanlar. Bence sizin icin askerlik daha rahat gececek bana oyle geldi ;-)
Gultenimmmmm bu hafta degil karsa gidip geldigimden beri dinlendigimi hatirlamiyorum :-( kuzummm benimmmm valla safak fena sikistiriyor nazliya hep suratini asma az kaldi diyordum ama cidden ayri bir zor surecmis bu da :-/ toparlan kuzum sende artik havalara aldanma
İnsallah öyle gecer cok tesekkür ederim :)

günaydınlar herkese:16: son 30 başka da yok:21:

merhaba canım öncelikle Allah kavuştursun.zor bir süreç biz nasıl bugünlere geldik ben de hala inanamıorum,ama geçicek zaman başlangıç zor sadece.sonra ara ara sevdiceğinin yanına gideceğin ara şafakların olucak onları sayıcaksın. benim askerim acemi etimesgut, usta birliği çankayada yapıo. çankaya da çok birlik var; hava-deniz-kara hepsinin merkezi. çok iyi bi yere düşmüş diyebilirim genel olarak çankaya da olupta kötü bahseden duymadım hiç,koşulları her anlamda iyidir. benm askerim istihkam bölümü teknik büro ve yazahane de mesleğine uygun iş de verdiler o yüzden rahat. senin askerin muhabere mebs miş sanırım benm askerimle farklı birlikte olucaklar çok bi bilgim yok ama acemiliği mebste yapan arkadaşım var rahat olduklarını dile getirmişti.
Günaydın canım bilgilendirme icin cok tesekkür ederim meslegi makine mühendisi bakalım ne görev verecekler cankaya da cep telefonu kullanma imkanı oldu mu ? Birde çankaya da nerde bu mebs ben bilmiorum ankarayı nasıl gidilirki oraya ://

:30: gunaydın son 1 ay haaa
hadı bakalım kızlarrrr.....
ama bugun benım kocamın moralı bozuktuu..
bırlıklarının tasınma muhabbetı varmıs eger öyle olursa 16degıl 17mayısta cıkacaklarmıs..
:( keyfı yoktuu

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi tez zamanda allah sevdiklerinize kavuştursun.
benim sevgilim 351.dönem daha yeni :(
acemilik mamak- ankara usta birliği mebs Çankaya - ankara
Çankaya ile ilgili bilgisi olan var mı ? sınıfı muhabere
bir de bu günler hiç geçmiyor sizler tecrübelisiniz ne zaman boğazımdan bu yumru çıkacak :(

sedacım öncelikle allah kavuştursun, zor bir süreç başlıyor senin için :( bizde çok sabrettik ağladık güldük heyecanla ellerimiz gözlerimiz telefonda bekledik. gittikleri şehirlerdeki alan kodunu görünce koşa koşa telefona sarıldık :) ama bir şekilde zaman geçiyor, nihayetinde 1 gün gelecek 1 gün kalacak zamanı kimse durduramaz önemli olan zaman güzel geçsin, kendine hedefler belirle canım. zamanı en iyi o şekilde geçirebilirsin

bırlıklarının tasınma muhabbetı varmıs eger öyle olursa 16degıl 17mayısta cıkacaklarmıs..

Günaydın canım inşallah böyle bir durum olmaz 1gün 1gün gerçekten bizler için ama inşallah eşin bunun için çok üzülmez çok önemli evet ama sonunda çıkıcaklar mesela benim askerimide eger ailesi almaya gitmezse 16gece 12den sonra degilde sabah çıkıcak bunun için insanın canı sıkılıyor ama geliyorlar kavuşuyoruzya bunun bile anlamı çok büyük:16:

Canım benim aynı anda yazdık iyim çokşükür artık heyecan sabırsızlık başladı herşey daha güzel oluyor inşallah dahada güzel olucak:16:Sen nasılsın canım :29:

iyiyim canım ya evet bende bir süredir koptum ara ara bakıyorum ama oldukça yoğun geçen bir dönem oldu. ondan arada bakabildim, kısmen okudum ama iki üç günde bir olsada yazdıklarınızı... her gün şafak karaladım keza :))) artık çok az kaldı inşallah, valla nasıl geçti bu süre anlamadım yüreğim ağzımda oturdum kalktım çok şükür bitecek ya. şırnak'a dair başka bir şey duymak istemiyorum artık Eki Görüntüle 686817 onun yerine şimdi geldikleri gün neler yapsak ne giysek ne sürpriz yapsak düşünceleri kapladı :))) sizde durum nasıl canım?

iyiyim canım ya evet bende bir süredir koptum ara ara bakıyorum ama oldukça yoğun geçen bir dönem oldu. ondan arada bakabildim, kısmen okudum ama iki üç günde bir olsada yazdıklarınızı... her gün şafak karaladım keza :))) artık çok az kaldı inşallah, valla nasıl geçti bu süre anlamadım yüreğim ağzımda oturdum kalktım çok şükür bitecek ya. şırnak'a dair başka bir şey duymak istemiyorum artık Eki Görüntüle 686817 onun yerine şimdi geldikleri gün neler yapsak ne giysek ne sürpriz yapsak düşünceleri kapladı :))) sizde durum nasıl canım?

Aynı şekilde canım hangi kıyafet kombinin kullanayım gelmedenmi saçlarımı kestirsem acep diyorum ama bakalım bir degişiklik yapabilirim bakımsızlıktanda sıkıldım:32: benimde o yogun dönemin oldu 2-3 hafta falan şuan daha iyim çokşükür sakinligi seviyorum :16:

sedacım öncelikle allah kavuştursun, zor bir süreç başlıyor senin için :( bizde çok sabrettik ağladık güldük heyecanla ellerimiz gözlerimiz telefonda bekledik. gittikleri şehirlerdeki alan kodunu görünce koşa koşa telefona sarıldık :) ama bir şekilde zaman geçiyor, nihayetinde 1 gün gelecek 1 gün kalacak zamanı kimse durduramaz önemli olan zaman güzel geçsin, kendine hedefler belirle canım. zamanı en iyi o şekilde geçirebilirsin
Cok tesekkür ederim ilgin ve desteğin icin sizler tecrübelerinizden faydalancaz artık :(
Allah kavustursun ne güzel azcık kalmıs :)

canim bu siralar oldukca kosusturmali benim icin cok yoruluyorum eve geldigim gibi yatip kaliyorm. Simdi haftayada vizeler basliyor resmen bi turlu nefes alacak zaman bulamiyorm. Hastaydiniz nasil oldunuz sen gulten nazli? Zeynep nasil hic haberim yok valla

iyiyim canım ben çok şükür. zaman senin için daha hızlı geçmiştir. insan ne kadar yoğun olursa o kadar çabuk geçiyor zaman...

inşallah onlar gelmeden taşınmaz canım. 1 gün 1 gündür. benim şafağım 1 gün azaldığında nasıl sevinmiştim. ama olmazsa da sağ salim gelsinler de canım gerisini artık önemsemeyeceğiz.

Back
X