34hafta gebelik arka bacak a

kiricisiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
557
378
23
kızlar günaydın 34haftalık gebeyim üst bacaklarımın arkası ağrıyor popomdan aşağı diz kapağımın arkasına kadar ağrıyor kramp giriyor gibi klozete oturucam zorlanıyorum vs bu durumu yasayan var mı ? ağrılarım sürekli değişiyor ama 30dan beri var dr normal dedi ama ben anlamıyorum bu 2.gebelik ilkte böyle olmadı tamam her gebelik farklı ama daha doğuma da cok var. 1aydır doğurcak gibi sancı çekiyorum daha da cekicem yani kız bebek mi böyle oluyor acaba bilmiyorum ki karnım hep adet olcak gibi sabahları özellikle daha yogun

Takviye bir şey kullanıyor musunuz
magnezyum kullanıyorum multivitamin kullanıyorum dr bol su süt iç dedi içiyorum ama bana mısın demiyor bu arka bacak ağrısı da yeni basladı dünden beri eşime dedim gece hatta doğurcam mı acaba farklı bi ağrı vsr daha erken falan diye

Tek bacakta oluyorsa bence bebekten dolayı sinir sıkışmasına yada kramplara bağlı olabilir çift bacak olunca belki de doğum yaklaşıyordur . Sıkı takip edin kendinizi ve bebeğin hareketlerini benim de 28 gibi başlamıştı bu ağrılar magnezyumu ve multivitaminleri biraz savsaklamıştım yeniden başladım süt süt ürünlerini daha sık tükettim zamanla geçti ama yorgunlukla,uzun süre ayakta durmakla yine oluyor

hic aksatmam saati saatine içerim hatta troid hapı da kullandıgım icin. çift bacak oluyor bakalım belki de doğum yaklastı hayırlısı olsun ne diyim cok yoruldum hamilelikten artık bebeğime sağlıklıca kavussam onu istiyorum baska bisi istemiyorum

ha birde kendimde farkettigim idrar rengi koyulaştı sıvı alımım aynı azaltmadım ama koyulaştı ve de akıntım eskiye göre azaldı. bunu da anlamıs değilim normalde doguma yakın akıntı artar derler benim azaldı ne garip bi insanım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…