- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek dogum kanalina indiginde asagi iniyormus ama herkeste ayni olmuyor cnm bnm 39+5 oldu hala asagi inmedi ama asagi inince hemen dogum olacak diye bisey yok bir sure orda durabilyomus tabi ne kadr olur bilmiyom ama sen yinede doktoruna soyle haberi olsun canmgebelikte karın Doğuma yakın aşağı düşermiş diye birşey var ya kızlar sanırım benim karnım aşağı düşmüş bu nedemek. İlk gebeliğimde bi parmak bile yoktu göğsümle karnım arasında ve hiç inmedi öyle Doğum yaptım. Bunda 4 parmak kesin bi boşluk var duş alırken farkettim.
İlk gebeliğimle bu o kadar farklı ki ne yapacağımı şaşırıyorum . Kanala inmiş olabilir altta çok baskı varBebek dogum kanalina indiginde asagi iniyormus ama herkeste ayni olmuyor cnm bnm 39+5 oldu hala asagi inmedi ama asagi inince hemen dogum olacak diye bisey yok bir sure orda durabilyomus tabi ne kadr olur bilmiyom ama sen yinede doktoruna soyle haberi olsun canm
Ay saol canım ya. Sen büyüttün kızı ben hala doğuramadım :)) inşlh dediğin gibi zamanını bekler meleğimBenim de 35-36 da göbeğim aşağıdaydı ama hala doğum kanalında değildi.. Yani korkulacak bir durum değil aksine bence o haftalarda öyle olması gerekiyor ki doğum kanalına girip doğsun :) Nefes darlıkların düzelir miden rahatlar.. Ama idrar konusu daha da sıklaşır.. Allah yardımcın olsun cancazım az kalmış konuşamadık bayadır :)
İnilh canım sağlıklı olsunda :)Bebek kanala inmis ha bu demek değil ki doğum olacak sadece pozisyonu almış .. sağlıkla gelsin inşallah
aynen benim diğer kızım kanaldayken hala göğsümün altındaydı bu resmen yere yakın öyle rahat demekki . Erken doğum fobimi yenemedim ben bi türlüCanım benim kanala indiğinde bile arada boşluk yoktu ama bunda o boşluk hep var. Sadece yerleşiyor yerine.. ama bu hemen doğacak anlamına gelmiyor asla..
Korkulacak bişey yok merak etmeyin.. :)İnilh canım sağlıklı olsunda :)
aynen benim diğer kızım kanaldayken hala göğsümün altındaydı bu resmen yere yakın öyle rahat demekki . Erken doğum fobimi yenemedim ben bi türlü
İnilh canım sağlıklı olsunda :)
aynen benim diğer kızım kanaldayken hala göğsümün altındaydı bu resmen yere yakın öyle rahat demekki . Erken doğum fobimi yenemedim ben bi türlü
Öyle valla 3.5 aylık olduk.. Darısı başına sağlıcakla al sen de kuzucuğunu kucağına :) bekler zamanını annesi bekler korkma sen dinlen :)Ay saol canım ya. Sen büyüttün kızı ben hala doğuramadım :)) inşlh dediğin gibi zamanını bekler meleğim
Öyle valla 3.5 aylık olduk.. Darısı başına sağlıcakla al sen de kuzucuğunu kucağına :) bekler zamanını annesi bekler korkma sen dinlen :)Ay saol canım ya. Sen büyüttün kızı ben hala doğuramadım :)) inşlh dediğin gibi zamanını bekler meleğim
Asagi inince hemen dogmuyor cnm hem asagi inmesi daha iyi dogumun kolay olur ins bende insin diye bekliyorm bi sancim belirti olsn diye bekliyorm ama yok boyle giderse sezeryan olmak zornda kalcamİlk gebeliğimle bu o kadar farklı ki ne yapacağımı şaşırıyorum . Kanala inmiş olabilir altta çok baskı var![]()
Vaktinde gelsin sıpalar stres stres ne bu anaların çektiği :)))Sakin ol canım:) o korkuyu bende henüz atlatabilmiş değilim ama erken geleceğini düşünmüyorum zamanını bekleyelim dediği için doktor 38de gidip doğurma ihtimalimm de kalmadırahat ettikleri gibi duruyorlar.. şuan sol tarafımda yığıldı mesela karnım yamuldu resmen
keyifleri nasıl isterse alan onların..
Ay inşlh istediğin gibi olur herşey bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o. Ben açılmam falan olur mu diye düşünüyorum bu durumdaAsagi inince hemen dogmuyor cnm hem asagi inmesi daha iyi dogumun kolay olur ins bende insin diye bekliyorm bi sancim belirti olsn diye bekliyorm ama yok boyle giderse sezeryan olmak zornda kalcam
Saol canım benim bunu denicem yatmadan sonucu yazarım anladım galiba :))1-2 hafta içinde dogar diye düşünüyorum :) bir de bir arkadaşım bir hareket anlatmisti onu yapamiyorsan doğum yakın demekmis. Ben yapamadiktan 2gun sonra oğlum dogdu :)
Sırtını dik sekilde duvara yaslayarak yere oturuyorsun. Ayaklarini dümdüz uzatiyorsun. Sağ ayak topuğunu sol ayak bas parmagina degdirmeye calisiyorsun dizini hic kirmadan. Anlatabilmisimdir inşallah. Saglikla gelsin minigjn
Vaktinde gelsin sıpalar stres stres ne bu anaların çektiği :)))
Maşallah bebişine ya :)) inşlh canım dinlenmeyle geçiyor zaten günlerim :)Öyle valla 3.5 aylık olduk.. Darısı başına sağlıcakla al sen de kuzucuğunu kucağına :) bekler zamanını annesi bekler korkma sen dinlen :)
Ins canm evet saglkli olsnda baska bisey istemiyorm ins seninkide zamaninda gelir acilma olur mu bilmem acilma nasil oluyr anlasiluyor mu onuda bilmiyorm bnm sancm falan olmuyr ama alt tarafta bazen bicak saplanr gibi sızı gibi bisey oluyr acaba acilmami oluyr onu merk ediyrmAy inşlh istediğin gibi olur herşey bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o. Ben açılmam falan olur mu diye düşünüyorum bu durumda