• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35+5teyim daha ?

RojininAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
54
1
16
23
37den erken olmaz diyorlar sancı bekliyolar sezeryanla sancı olmazki vücudum çok ağrıyor uyuyamıyorum bebeğin başı aşağı inmiş baskı yapıyor ama herşey uygun doğum olsa kuveze bile girmiycek ama sancı bekliyolar sekiz gün sonra gidicem sancı varsa alicak cam sakura niye böyle çok ağrım var

Kuvöze girmeyeceğinin garantisini kim verdi? Anne karnında ne kadar zaman geçirirse o kadar sağlıklı bebek için. Acele etmeyin az kalmış sabredin hepimiz geçtik o süreçten. En zor zamanlar ama geçecek bebeğin iyiliği için sabredin biraz daha.

37den erken olmaz diyorlar sancı bekliyolar sezeryanla sancı olmazki vücudum çok ağrıyor uyuyamıyorum bebeğin başı aşağı inmiş baskı yapıyor ama herşey uygun doğum olsa kuveze bile girmiycek ama sancı bekliyolar sekiz gün sonra gidicem sancı varsa alicak cam sakura niye böyle çok ağrım var
Hastaneyle ilgisi yok doktorlar bekliyorlar son ana kadar bebek ne kadar iyi durumda olsa da doğacağı ana kadar ciğerleri gelişmeye devam ediyor şuan doğursanız Allah korusun sorun yaşayabilirsiniz küvöze girmeyeceğinin de garantisi yok evet hamilelik zor ama çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin

Back
X