35 günde bir regl olanlar

Paradise34

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
5
6
16
Kızlar merhaba 1 senedir burda yazılanları ara ara okuyorum. Ben 24 yaşında 1.5 yıllık evliyim. Eşim yurtdışında çalışıyo ve 3 4 ayda bir geliyo malesef :( gelincede en fazla 1 ay kalıyo. Yani çok deneme fırsatımız yok. Şuan yanımda gidicek 1 hafta sonra. Benimde Sat 5 ağustostu ama adetlerim düzensizleşti son zamanlar ama ortalama 35 günde bir oluyorum dün akşam yani 32. Günümde idrar testi negatif çıktı. Yani 35 günde bir olduğum için test için erken diyebilirmiyiz. Hala umut varmıdır. Bu ayda tutmazsa bidaha 4 ay daha umutsuz olucam çünkü:(

Yani eger dediginiz gbyse henz erken 35 gunde bir oluyorsanz eger olmazsanz 36. Gun yapin gec dollnmeyse silik cikabilir cnm ama herkes adet oncesi ogrenemiyor idrarda 35 olmazsan 36. Sabahi yap bnce bazen adeti 1 hafta gecip kanda ogrenn var yani senn dollenmenle alakali o yuzdn umidini kesme yumurtlama tskibi yaptnmi

Yani eger dediginiz gbyse henz erken 35 gunde bir oluyorsanz eger olmazsanz 36. Gun yapin gec dollnmeyse silik cikabilir cnm ama herkes adet oncesi ogrenemiyor idrarda 35 olmazsan 36. Sabahi yap bnce bazen adeti 1 hafta gecip kanda ogrenn var yani senn dollenmenle alakali o yuzdn umidini kesme yumurtlama tskibi yaptnmi

teşekkür ederim cevapladığın için. Yok yaptırmadım bilmiyorum yumurtlama günümü yani. Aslında adet takvimi programımdada 36. Günümü adet günüm olarak gösteriyo. İnşallah Erken yapmışımdır oyüzden çıkmamıştır. Yoksa bu önümzde 4 ay gözümde okadar büyüyoki anlatamam.

teşekkür ederim cevapladığın için. Yok yaptırmadım bilmiyorum yumurtlama günümü yani. Aslında adet takvimi programımdada 36. Günümü adet günüm olarak gösteriyo. İnşallah Erken yapmışımdır oyüzden çıkmamıştır. Yoksa bu önümzde 4 ay gözümde okadar büyüyoki anlatamam.
Umitsizlisecegn hic bisey yok bnde 4 gun var bugun yaptm yok ckti Allahtan umit kesilmez cnm insallah vardr tmm mi kafna takip moralini bozma olur mu

Back
X