• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35. Haftada amniyon sıvısının azalması

Sesingelmiyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
16
19
38
Arkadaşlar selam 35+1 deyim. bugün doktora gittim en son iki hafta önce gitmiştik doktor ölçümleri taptı bebek son 2 haftada 300 gram almış büyümesi yavaşlamış dedi doktor. Bir de amniyon sıvımda azalma olduğunu söyledi. Ultrason yaparken su göremiyorum diyip sonra “şurada birazcık var” dedi. Nöbet çıkışıymış yorgundu pek soeu soramadım ama kendisi 2 hafta sonra yine gel dedi. Yani gelişimi yavaşlamış suyu azalmış iki hafta uzun bi süre değil mi?

Başka bı doktorla da gorussen iyi olur, iki hafta niye bekleyeceksin al randevu bikac güne git, o kadar azsa, gelişimi o kadar yavassa sonra sıkıntı yasama, başka birşey söylemedi mi, bı problem çıkmaz inşallah, ben olsam beklemezdim

Arkadaşlar selam 35+1 deyim. bugün doktora gittim en son iki hafta önce gitmiştik doktor ölçümleri taptı bebek son 2 haftada 300 gram almış büyümesi yavaşlamış dedi doktor. Bir de amniyon sıvımda azalma olduğunu söyledi. Ultrason yaparken su göremiyorum diyip sonra “şurada birazcık var” dedi. Nöbet çıkışıymış yorgundu pek soeu soramadım ama kendisi 2 hafta sonra yine gel dedi. Yani gelişimi yavaşlamış suyu azalmış iki hafta uzun bi süre değil mi?
Bence başka bir doktora gidin. Gittiğiniz doktor devlet hastanesinde mi? Eğer öyleyse yoğunluktan çok ilgilenemiyorlar. Perinatolog bakarsa perinatologdan da randevu alabilirsiniz.

Back
X