arkadaşlar daha önce de anne karnında hıçkırıktan bahsedilmişti..benim de bebeğim günde 3-4 kez hıçkırıyordu..çok da hoşuma gidiyrdu..ama 15 gün önce doğum şekli aldı birkaç gün daha hıçkırdı ama şimdi hareketleri normal olduğu halde hıçkırmıyor?sizce neden olabilir?
hiç bi fikrim yok pozisyonumu değişti acaba belki hissedemiyorsun
veya bir gün otur sadece onu dinle bakalım hıckırmıcakmı benimki bazen hiç bişi yeyeip içmedim bi anda bile hıckırıyor gerci dün bi hamile arkadaş vardı yanında söyledim deidki sacmalama hıckırmaz cocuk elledi karnımdan cocun bıngıldagı atıyor dedi
benim de doktorum hıçkırır ama sen farkedemezsin dedi ama gayet güzel ritmik anlaşılıyordu..ben de solunum gelişiimini mi tamamladı ya da suyu azaldı da içmiyomu die düşünüp duruyom..doktor ne dicek bakalım
kalp atısı gıbı pıt pıt atıyor canım 2-3 dk kadar
yok canım suyu vardır hareket edıyo dımı
meyve ye bu aksam yermekten sonra ama cok ye portkl kivi hatta meyve suyu ıllakı hıckırır
arkadaşlar daha önce de anne karnında hıçkırıktan bahsedilmişti..benim de bebeğim günde 3-4 kez hıçkırıyordu..çok da hoşuma gidiyrdu..ama 15 gün önce doğum şekli aldı birkaç gün daha hıçkırdı ama şimdi hareketleri normal olduğu halde hıçkırmıyor?sizce neden olabilir?
hiç bi fikrim yok pozisyonumu değişti acaba belki hissedemiyorsun
veya bir gün otur sadece onu dinle bakalım hıckırmıcakmı benimki bazen hiç bişi yeyeip içmedim bi anda bile hıckırıyor gerci dün bi hamile arkadaş vardı yanında söyledim deidki sacmalama hıckırmaz cocuk elledi karnımdan cocun bıngıldagı atıyor dedi
Ben hıçkırdığını aşağıdada hissediyorum.Ritmik ve hafif vurma şeklinde sanki aşağı doğru vuruyor gibi oluyor.Bir süre sonra kendide rahatsız oluyor ve ayaklarıyla midemi kaburgalarımı ittirmeye başlıyor.