35 haftalik gebelik karın acısı

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Normal mi sağa sola dönerken özellikle sabahları bi acı oluyor. Bunun yanında bi de akintim var yaklaşık 2,3 aydir yanma ya da başka birşey yok sadece akinti. Bazen beyaz bazen çok çok hafif sarı.

Normal galiba... benim de beyaz kokusuz akıntım var. 3 iç çamaşırı değğştirebiliyorum günde. Ve benim de geceleri yatarken ve sabahları karnım acıyor.

Normal mi sağa sola dönerken özellikle sabahları bi acı oluyor. Bunun yanında bi de akintim var yaklaşık 2,3 aydir yanma ya da başka birşey yok sadece akinti. Bazen beyaz bazen çok çok hafif sarı.
Gebelikte Kaçıncı haftanız?

35. Haftaymış şimdi gördüm başlıkta. Tüm bu belirtiler bende de oluyor telaş yapmayın.

34+5 olması lazım

Evet az önce gördüm başlıkta. Normal sanırım. Geceleri karnım sağa sola düşüyor benim de döndükçe. Bebek ağırlaştı iyice taş gibi oluyor. Yastıkla desteklemek gerek sanırım. az kalmış sizin. Bir problem olduğunu zannetmiyorum.

canım aynısı bende de oluyor tam göbek deliği çevresi genişçe bir alan özellikle gece acıyor sabaha bir şey yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…