35 haftalık gebeyim bebeğimde şeker hastalığı olduğu söylendi :(

Ayy Allah razı olsun yaa ne güzel şeyler yazmışsın içimi rahatlattın valla Rabbimde seni rahatlatsın inşallah..valla şimdiye kadar o kadar çok doktora gittim ki ben bile unuttum sayısını şimdiye kadar hiç biri böyle bir şey demedi her şeyim çok normal hatta çok çok iyi çıktı 35 haftalık olmuşum doğumuma bir kaç hafta kalmış dedigine bakar mısın hayır dert etmiyim diyorum ama aklımın bir köşesindende çıkmıyor bu doktorlar neden böyle yaa..cevap verdiğin için çok sağol canım inşallah bizlerde sağ salim kavuşuruz yavrularımıza

ben senin önceki konularını da biliyorum tatlım sen biraz evhamlısın.. onun için de sakınan göze çöp batar misali buluyorlar seni.. bu kadar çok doktora gitmene de gerek yok bu kadar evhama da.. tevekkül ol inan her şey çok daha rahat ilerler..

Bence korkman gereken bir şey olsaydı bunu zaten kendi doktorun da fark ederdi. Bazı doktorlar bu konuda daha fazla titizlendiklerinden fazlasıyla korkutabiliyorlar. Her şeyden önce evham yapma..Ben 35. haftadayım. Yediklerime dikkat ediyorum, önceki mesajımda yazdığım gibi pirinç,patates,beyaz,ekmek,tatlı vs yok. Doktor hemen uyarmış,diyetisyene yönlendirmişti. Diyetisyen fazla büyütülecek bir şey olmadığını söylemişti.Yani doktordan doktora da değişebiliyor bakış açısı..Ama gelişim birkaç gün önde olduğundan kendi doktorumun uyarıları benim için öncelikli oldu.Hızlı kilo alışımı ve şekerimi frenledi.Halen yediklerime ve kiloma (ki öyle aman aman da değil toplam 13 kilo aldım)dikkat ediyorum.Çünkü senin kilo alışın hem kendi şekerini hem de bebeğini etkiliyor.Kesin sezaryen diyen falan olmadı.Eğer dikkat etmez de çocuğa da o kilo alımını ve şekeri aksettirirsen normal doğum riske girer,dendi.Şimdi her şey normal doğuma göre düşünülüyor.Korkutma kendini, boşu boşuna kurma..Sadece yemene dikkat etmen yeterli..Allahın izniyle sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah..

Ay valla doğru söylüyorsun çok evhamlıyım ben çok titizleniyorum ama oldum olası nerde bi aksilik orda ben inşallah gebeliğimde de böyle bütün aksilikler beni bulmaz derken yine buldu gelde evham yapma bu arada çoookkk teşekkür ederim canım cevap verdiğin için Allah razı olsun

İnşallah canım inşallah dediğin gibi sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza bende 11 kilo aldım bu zamana kadar yani ne bileyim dikkatte ediyorum ama anlamıyorum neden böyle oluyor dediğin gibi doktordan doktora fark ediyor tek dileğim yanılmış olması ayın 14 ünü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada Allah razı olsun yazdıkların ve tavsiyelerin için

Ben 3 yıldır şeker hastasıyım iğne kullanıyorum şuanda 25 haftalık hamileyim size şu kadar söyleyim doktorunuz kesinlikle abartmış!!! Başka bir doktora da gidin. Benim bebeğim son adet tarihime göre 10 gün kadar önde gidiyor boy ve kilo olarak. Eğer 2 haftadan fazla önde giderse sorun olur yoksa olmaz dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…