Doğuma Hazırlık 35 haftalık gebeyim tansiyonun hep yükseliyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Marymelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
124
33
48
26
Merhabalar 35 hastalık gebeyim tansiyonun sürekli 14.8 çıkıyor arada 12 8 e iniyor gecen hafta 5 gün haftanede yağışın oldu kontrol altında tutmak istediler normaldir biraz sonra eve gelince tekrar ayni sorunu yasamaya başladım halsizlik cokuyo4 aninda üzerime alfamet verdi ama kullanmiuorum yorumlar hic iyi değil çünkü lütfen benimle ayni durumu yasayan yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi dun bir kez 15 e 8 çıktı bir anlık az önce yine 14 e 8

Alfamet niye kullanmıyorsunuz ki? Bebeğiniz sağlığı için ve bundan sonra kalan hamilelik süreciniz için kullanmanız gerekiyor. Önceki hamilelikte yaşadım tansiyon sorununu bunda da yaşayacağım diye çok korkuyorum. O zaman 13-8 iken alfamet alıyordum. Hem kasılmalar hem da tansiyon için iyi oluyor. Buna rağmen 36. Haftada plasenta yaşlanması olayı ve gebelik zehirlenmesi yaşadım bir hafta hastanede yattım ve 37.haftada sezaryen ile doğum yaptım. Doktorlar bi ilacı veriyorsa fayda zarar denklemine göre veriyor. Gebelikte tansiyon yüksekliği ilacın yan etkilerinden daha riskli bi durum. Yediklerinize zaten dikkat edersiniz Önemlisi kafanızın da rahat olması lazım. Kafanızı taktığınız, üzüldüğünüz, sizi strese sokan şeyler ne ise onları bebeğiniz sağlığı için bir kaç haftalığına uzaklaştırın.

Çok teşekkür ederim doğru soyluyorsunuz doktorum verdi ama kesinlikle.kuullan demedi normal tansyinonun bu sekilde inip çıkmasi dedi bide yapiliyim kilim var hamile kaldığimda da malesef kiloluydum onunda etmiş olurmuş ama dediğimizi dinli cem kullanicam

Sizi korkutmak istemrm ama tansiyon cok cok tehlikeli eger ilaci kullanmazsaniz bebeginiz ve siz tehlikeye girersiniz.arkadas8m sirf bu yuzden 33 haftal8k dogum ypti

Kesinlikle kullanın bende kullandım doğum yapalı bir ay oldu hala da tansiyon ilacı kullanıyorum. Doğumdan sonra daha da yükseldi benimki. Doktor kaç tane derse kullanın. Ben 2 taneyle başaldım somra üçe çıkardık. Daha fazla alanlar bile oluyor. Tansiyon çok önenliy. Zaten çok az zamanınınz kalmış. Sağlıkla kucağınıza alın inş

Çok teşekkür ederim haklisiniz bende kullanmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…