35 haftalık hamileyim, bu hafta bebek hiç kilo almamış

nevin_meltem

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
15
0
286
Ankara
35. haftamdayım, bebek 2430 gram.. geçen hafta da aynıydı kilosu. bu hafta hiç kilo almamış, gelişimi 1 hafta geri düşmüş. Doktor doppler istedi, sorun çıkmadı çok şükür. Ama en çok kilo almaya başlayacağı zaman neden kilo almaz. Ya böyle giderse diye çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda. İki gündür ağlamaktan helak oldum.

öncelikle üzmeyin kendinizi, sizin bu haftalarda en son yapmanız gereken şey üzülmek.. moralli olun kendinize dikkat edin o kilosunu da alır gelişir de.. doktor da sorun görememiş zaten.. stres yaparsanız iyi gelmeyecek ki bebeğinize.. hep onun iyi olduğunu düşünün.. yakında kavuşacaksınız.. aman üzülmeyin ağlamayın daha fazla.. sevgiler

Bebeğinizin kilosu haftasına göre normal kendinizi üzmeyin haftalık takibe bakarsanız zaten hemen hemen aynı kiloyu görürsünüz, bende şu anda 35+1 günlük hamileyim, geçen hafta gittiğimde 1 haftada 100 gr almıştı bu hafta ise 1 haftada 600 gr almış, bir dahaki hafta düzelecektir, beslenmenize dikkat edin, stres daha çok etkiler, sizi çok iyi anlıyorum ama 1 hafta bekleyin, süt için, ceviz pekmez ve aşure yiyin.

Teşekkür ederim cevaplar için, ama aynı haftadayken sizinki 600 gram alırken, bizim bebiş neden hiç kilo almaz. ben de eşimde gayet iri yapılı insanlarız, genetik bir durum da değil yani ufak oluşu. Haftaya gittiğimizde belli olacak gerçi, inşallah almış olur da. ben zaten çok tombiş olsun derdine hiç düşmedim, 3 ya da 3,2 kilo olsun yeter dedim hep... Neyse daha yaklaşık 4 buçuk hafta kaldı, umarım toparlar biraz daha. Bir arkadaşım çocuk yapmak akıllı adamın yapacağı iş değil demişti, hak veriyorum bazen ona. Yok ikili test, yok üçlü test, aylardır stres...

Merak ettiğim asıl konu bu hafta hiç kilo almamış olması, artık hiç almayacağını göstermez di mi???

Back
X