Doğuma Hazırlık 35 Haftalık HAMİLEYİM - KÜÇÜK PAŞAMA İSİM ANNESİ OLUR MUSUN :) ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

monarosa

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
218
12
298
35 Haftalık HAMİLEYİM - KÜÇÜK PAŞAMA İSİM ANNESİ OLUR MUSUN :) ???

merhaba arkadaşlar
Küçük Paşama İsim Annesi Olur musunuz:))
Biz Ahmet Mert ve Ahmet Selim gibi düşündük ama Ahmet'in yanına önerilerinizi bekliyorum Acillll!!!!

Neden Ahmet derseniz ????
Kıyamette, birisini Cehenneme götürürlerken, Allahü teâlâ, (Ey meleklerim, o kulumu üzmeyin, onun benim yanımda bir iyiliği vardır) buyurur. Melekler, merak edip o iyiliğin ne olduğunu sorarlar. Allahü teâlâ (Onun ismi, benim Habibimin ismindendir. İsmi, Ahmed, Muhammed veya Mahmud olan mümin kuluma azap etmeye hayâ ederim) buyurur. (Riyad-ün-nasıhin)

Neden çift isim derseniz sanki böyle bana daha oturaklı geliyor mesela nette ahmet selim olarak bakınca bir sürü doktorla karşılaşıyorum:) oğluşumda doktor olurmuş:)):32: $images.webp

Ahmet Arslan

Bir arkadaşımın oğlunun adı ve teleffuz ederken ikisini birden kullanıyorlar

benim çok hoşuma gidiyor...Arslan gibi velet maşallah
:nazar::nazar:

şimdiden hayırlı doğumlar :49:

ahmet mert (iki isimde bana nedense mertligi hatirlatiyor)
:69:
Evet mert'te çok hoşuma gitti böyle arada kaldım... Ahmet böyle güçlü geliyor bana sanki çok hareketli mi yaparız çocuğu:)) teşk.ederim

Ahmet Arslan
Bir arkadaşımın oğlunun adı ve teleffuz ederken ikisini birden kullanıyorlar
benim çok hoşuma gidiyor...Arslan gibi velet maşallah
:nazar::nazar:
şimdiden hayırlı doğumlar :49:

Hem ahmet hem Arslan maşallah gerçekten... Kesinlikle bende ikisini kullanmak istiyorum, hoşuma gidiyor... teşk.ederim.

Ahmet Aras
Aras ismini çok severim,uyumlu olduğunu düşündüm:)

Merhaba, Ahmet'e lafım yok ama Mert koymayın. Ben öğretmenim ve isimlerin çocukların karakterlerini fazlasıyla etkilediğini düşünüyorum. Bugüne kadar tanıdığım tüm Mertler biraz sıkıntılıydı...Öğrenme ve hiperaktivite konusunda...:(

35 Haftalık HAMİLEYİM - KÜÇÜK PAŞAMA İSİM ANNESİ OLUR MUSUN :) ???

merhaba arkadaşlar
Küçük Paşama İsim Annesi Olur musunuz:))
Biz Ahmet Mert ve Ahmet Selim gibi düşündük ama Ahmet'in yanına önerilerinizi bekliyorum Acillll!!!!

Neden Ahmet derseniz ????
Kıyamette, birisini Cehenneme götürürlerken, Allahü teâlâ, (Ey meleklerim, o kulumu üzmeyin, onun benim yanımda bir iyiliği vardır) buyurur. Melekler, merak edip o iyiliğin ne olduğunu sorarlar. Allahü teâlâ (Onun ismi, benim Habibimin ismindendir. İsmi, Ahmed, Muhammed veya Mahmud olan mümin kuluma azap etmeye hayâ ederim) buyurur. (Riyad-ün-nasıhin)

Neden çift isim derseniz sanki böyle bana daha oturaklı geliyor mesela nette ahmet selim olarak bakınca bir sürü doktorla karşılaşıyorum:) oğluşumda doktor olurmuş:)):32:Eki Görüntüle 239725

ahmet berdan güzel isim bi düsünün :52:

Ahmet Aras
Aras ismini çok severim,uyumlu olduğunu düşündüm:)
Aras benimde listemdeydi ama manasına baktıgımda pek hoş gelmedi, sadece bir ırmak... ismiyle yaşar insan derler ya... bu kadar incelememeiştim evlenirken bir anda evet demiştim:) ama bebek hazırlıkalrı daha başkaymış:)))

Merhaba, Ahmet'e lafım yok ama Mert koymayın. Ben öğretmenim ve isimlerin çocukların karakterlerini fazlasıyla etkilediğini düşünüyorum. Bugüne kadar tanıdığım tüm Mertler biraz sıkıntılıydı...Öğrenme ve hiperaktivite konusunda...:(
:))) mert'le ilgili bu yorumunuz için teşk.ederim, sanırım birkaç kişiden daha aynısına rastladım, anlamına bakınca, bahadır,özü sözü doğru,yiğit görünüyor ondan olmasın :)):72:

Ahmet mert kulağa hoş geliyor..Ama Ahmet can geldi aklıma nebileyim... hayırlısı..adıyla yaşasın...

ocak ayında ilk bebeğime hamileydim eğer düşmeseydi şuan 35 haftalık olucaktım ama nasip olmadı...inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın oğlunu ..

hep aklımdaki tek isim ATA ...AHMET ATA süper ikili olurrrr hadiiii beni isim annesi yappp:)

Berat- Berat isminin kelime anlamı 'nişan, rütbe'. Erkek çocuklarımıza isim olarak vermemizin nedeni Berat Kandilidir.
Berat gecesi İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir.
Berşan - Berşan bir peygamberin tebliğ ettiği dine ve kitaba iman eden cemaat
Çınar- Çınar ağacı, çok uzun ömürlü, uzun boylu ve dalları kalın bir ağaç türü
Ecmel - Ecmel Arapça kökenli bir isimdir. 'cemil' kelimesinden türemiştir. 'Çok güzel, çok yakışıklı' gibi anlamlar taşır.
Yafes - Hz. Nuh (a.s.)'un üçüncü oğlu, Türk soyunun atası olduğu söylenir

Allah analı babalı büyütsün inş .)

ben yusuf ve berat isimlerini çok seviyorum inşallah olursa bigün meleğim adını koyacağım bence sende düşüne bilirsin çok güzel

Ahmet çok güzel bir isim.Çevremde duyduklarım belki fikir olur.
Ahmet Can
Ahmet Kerem
Ahmet Sefa
Ahmet Eren

Adıyla yaşasın ınşallah:nazar:

Ahmet Mert biraz zıt geldi bana.. Ahmet Selim hoşuma gitti :emir_bebek:
Benim erkek arkadaşımın adı da Yavuz Selim :emir_bebek: soyadı da eklenince çok havalı duruyor çok beğeniyorum :1:
Yavuz Selim olabilir :81:

Back
X