Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can - Han bir ara çok modaydı evet cnm ama şimdi direk isim kullanmak istiyorum, ilgine teşekkür ederim teyzesi...Ahmet mert kulağa hoş geliyor..Ama Ahmet can geldi aklıma nebileyim... hayırlısı..adıyla yaşasın...
ne şekersin sen böyle ama ATA benim için isim gibi değil işteocak ayında ilk bebeğime hamileydim eğer düşmeseydi şuan 35 haftalık olucaktım ama nasip olmadı...inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın oğlunu ..
Ay cnm benim inş. tez zamanda hayırlısıyla yeniden kavuşursun; mutlaka dua edeceğim, gönlüne göre olsun herşey...
hep aklımdaki tek isim ATA ...AHMET ATA süper ikili olurrrr hadiiii beni isim annesi yappp:)
Efe'yi yakın arkadaşımın oğluna koyduk şekerim ikisi birden olmajjjjj ama çok tatlı o da bir görsen....ahmet efe
ahmet bera![]()
İNŞ.TEYZESİ akıllı, uslu, başarılı, ve çoook yakışıklı olsun kuzum benim:)))Berat- Berat isminin kelime anlamı 'nişan, rütbe'. Erkek çocuklarımıza isim olarak vermemizin nedeni Berat Kandilidir.
Berat gecesi İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir.
Berşan - Berşan bir peygamberin tebliğ ettiği dine ve kitaba iman eden cemaat
Çınar- Çınar ağacı, çok uzun ömürlü, uzun boylu ve dalları kalın bir ağaç türü
Ecmel - Ecmel Arapça kökenli bir isimdir. 'cemil' kelimesinden türemiştir. 'Çok güzel, çok yakışıklı' gibi anlamlar taşır.
Yafes - Hz. Nuh (a.s.)'un üçüncü oğlu, Türk soyunun atası olduğu söylenir
Oy maşallah ne kadar detaylı yazmışsın, çok sağolasın...Bana böyle farklı ve mana aleminde de orjinal isimler hitap ediyor kesinlikle ama eşimin ailesi pek yakın değil bunlara... Berat kesinlikle tanıdıgım biri vardı çok ta hoştu çocuk ...
Allah analı babalı büyütsün inş .)
Yusuf peygamberin tasvirine hayran kalmıştım, nasıl güzel yaratılmış maşallah ve berat yukarıda da bahsettim benimde küçük listemdeydi ama onaylanmadı beratben yusuf ve berat isimlerini çok seviyorum inşallah olursa bigün meleğim adını koyacağım bence sende düşüne bilirsin çok güzel
YAĞIZ evet oalbilir ekleyelim listemize....doruk
bartu
yağız
yiğit
Kerem direk amcamızın oğlu 2 yaşında teyzesi... SEFA'yı bende listeme eklemiştim...Teşk.Ahmet çok güzel bir isim.Çevremde duyduklarım belki fikir olur.
Ahmet Can
Ahmet Kerem
Ahmet Sefa
Ahmet Eren
Adıyla yaşasın ınşallah![]()
SELİM'le ilgili araştırma yapmış son olarak eşim:) böyle iyi makamlarda, aklı selim, yakışıklı insnalar var tarihte bile diyor, senin SELİM'de yakışıklı mı teyzesi:)))Ahmet Mert biraz zıt geldi bana.. Ahmet Selim hoşuma gitti
Benim erkek arkadaşımın adı da Yavuz Selimsoyadı da eklenince çok havalı duruyor çok beğeniyorum
Yavuz Selim olabilir :81:
Teşk.ederim teyzesi :)ahmet emirde güzel......
Evet Ahmet'in ağırlığının yanına modern biraz hareket katacak olsun diye SELİM yada MERT istiyorum beni iyi anlamışsın...Ahmet selim cok guzel bi isim.Ahmet Efendimiz ismi biraz agir olur ama Selimle birlikte dengeler diye dusunuyorum.cunku bende oglum olursa Furkan selim koymayi dusunuyorum
Bizim küçük paşada Eylül 15 görünüyor teyzesi kardeşine arkadaş olacak EFE olmaz gibi görünüyor, hem kaderde çakışmasınlar face'te...Allah nasip ederse eylulde oglum olacak ismini de Ahmet Efe dusunuyoruz![]()
Ay cnm Ne güzel dua etmişsin, sağolasın, ömrü hayırlı bereketl olsun inş. Bencede ismi söylenmiş sana onu koy içimden öyle geldi....AHMET
koymayı düşündüğüm tek isim
AHMET YUSUF düşünürdüm hep ve ne alakaysa,daha hamile bile kalamamışken,aylar önce AHMET EREN ismi söylendi bana rüyamda
şimdiki düşüncem bu ama önce hamile kalabilmem gerek.
rabbim ismiyle,hayırlarla yaşatsın evladınızı.
Benim içinde ye teyzesiiiiyiğeniimn adı ahmet seçkin yerım bn onuuuu:)
SELİM'le ilgili araştırma yapmış son olarak eşim:) böyle iyi makamlarda, aklı selim, yakışıklı insnalar var tarihte bile diyor, senin SELİM'de yakışıklı mı teyzesi:)))