35 Suriyeliçocuğa döner ısmarlayıp kayıplara karıştı..

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.843
8.657
248

Taksim’de öğle saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Dönercilerin yanında dilenen Suriyeli çocukları gören bir kadın, dükkana girerek tüm Suriyeli çocuklara döner ve ayran vermesini söyledi. İşyeri çalışanı Cengiz Aydoğan, 35 et-tavuk döner ve ayranı hazırladı.

Dönerleri dağıtmasını söyleyen kadın, üzerinde sadece Euro olduğunu, dövizi Türk
Lirası'na çevirdikten sonra geleceğini belirtti. Tüm dönerleri veren işyeri sahibi, ayranları da ikram ettikten sonra kadını beklemeye başladı. Saatler geçmesine rağmen kadın bir daha gelmedi.

İşyerinde çalışan Cengiz Aydoğan, kadının işyerine gelerek Suriyeli çocuklara döner sipariş verdiğini belirtti. Çalışanların 10’u et 25’i tavuk döner olmak üzere toplam 35 döner dağıttığını söyleyen Aydoğan, “Suriyeli çocuklara verdiklerimiz toplam 275 TL tutuyor. Üzerinde 200 Euro olduğunu Türk Lirası’na çevirip geleceğini söyledi. Fakat gelmedi.” dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29872506.asp

Son düzenleme:
Kadin çocuklara iyilik yapmak istemiş ama doğru bulmadım ben,haberi anlatan kişi oranın çalışanı 275 lira maaşından kesilirse ne olacak sonuçta oranın sahibi değil. Kadinin Iyilik yaparken her iki tarafıda düşünmesi lazımdı.Bu para bir çalışanın maaşından kesilir mi diye.

Yani bukadar abartılıp büyütülücek ne var anlamadım müslüman müslümana yardım etmiycekse niye var cocukların karnı doymuş sonuçta zaten en basta o adam insan olsa para istemez böyle bişey için o para onun için cerez parası taksim meydanda

Çocukların doyması güzel ama hırsızlıktır bu yapılan, o zaman herkes acıdığı insanları soksun bir yere Güzelce karnını doyursun, sonrada ortadan kaybolsun, üstelik Dönerleri hazırlayan oranın sahibi değil çalışanı, adamın maaşından keser patronu
Çıkıp gitmesine izin vermeyecektin der, bir tonda azar işitmiştir Dükkan sahibinden yazık, emekçi birine yapmamalıydılar bunu.

madem hayır yapacakmış kadın, kendi verseymiş parasını,
insanların hakkını yiyerek hırsızlık yaparak sevap işlenmez
sevap günah olayına girmesek bile ahlaki değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…