- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Merhaba canım. Ben istedim 2.ama olmadı.artık uğraşmıyorum .doğrusu, hayırlısı bu sanırım.
Ben de oğlumu kardeşsiz bırakmak istemiyorum...
Ama şu sıra erken olduğunu düşünüyorum...
Malum gurbetteyiz.. Çalışıyorum...
Cesaret edemiyorum henüz..
Ama görünce de bir heves doluyor içime..
bende gurbetteyim cnm bakacak kimse yok cesaretim yok bu sebeple, yaş kaç ki?
27
Haziran'da dolu dolu 28 olacağım : )
ooo canım senin daha yaşın genç ben 28 yaşındayken oğlum oldu.şuan 35 yaşındayım.
Hmm baya ara vermişsiniz...
Ben o kadar ara vermeyi düşünmüyorum..
Böyle yoğun tempoya alışmışken bir tane daha olsun istiyorum...
Herhalde 2 sene sonra felan Allah nasip ederse istiyorum...
40 yaşındayım.yukarıda da yazdığım gb olmayınca 2.çocuk bıraktım artık.8 yaşında çocuğum.merhaba yaş kaç sizde benim gibisiniz herhalde çalışan anne, çocuğunuzun yaşı kaç?tek çocukla hayata devam diyorsunuz yani ,bu sonuca çıkan etken ne oldu özel değilse ?
evet ben hamile kaldım ama kese gelişmediği için 2 ay önce kürtaj oldum o yüzden 3 yıl daha beklemek istiyorum hem maddi hem manevi kendimi anca toparlarım galiba,ama tek çocukta kalma fikri beynimide zorlamıyor değil yani,en zoruda ileride pişman olurmuyumlar
3
40 yaşındayım.yukarıda da yazdığım gb olmayınca 2.çocuk bıraktım artık.8 yaşında çocuğum.
Çocuk bazen ister kardeş bazen tek olmak ister.çok zorlamamam lazım diye düşünüyorum. Sonuçta Allah isterse veriyor.benimde 7 yaşında cnm emin ol hamileliklerim çok sıkıntılı geçiyor daha yeni kürtaj oldum çok ta zorlamak istemiyorum aslında illa kardeş diye ama ya çocuğum isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?