35 yaş üstü evlenenler

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Ay bende 38 yaşındayım.Bekarım😉Nasip kısmet bu işler yaa demekki bizimkiler ya çok uzak gelemedi ya da çok küçük büyüyemedi …🤭yalnızlıktan sıkıldım sen gibi.Nasıl bulunuyor acaba ?

Ay bende 38 yaşındayım.Bekarım😉Nasip kısmet bu işler yaa demekki bizimkiler ya çok uzak gelemedi ya da çok küçük büyüyemedi …🤭yalnızlıktan sıkıldım sen gibi.Nasıl bulunuyor acaba ?
En son ne zaman sevgilin oldu. Benim bir kaç yıl oldu yaaa hiç bu kadar uzun sürmemişti 🥲

Çocuk düşünmüyorsanız bence sorun yok istediğiniz zaman evlenirsiniz.zorda olsa 45e kadar doğurulur diye düşünüyorum ama ben olsam yumurtaları dondururdum 35den sonra.belli bir yaştan sonra insan alışıyor yalnızlığa ilişki kurması da zorlaşıyor tahammül seviyesi azalıyor.ya internetten bulacaksınız ya ortamlara gireceksiniz yada sizi birileri tanıştıracak başka türlüsü zor.

37 yaşında evlenmemede hiç bir sorun yok, olabilir. Dilerim mutlu bir evliliğiniz olur en uygun zamanda.
Ama eğer 37 yaşına gelmiş birinin hiç ilişkisi olmadıysa bi problem vardır diye düşünüyorum.

Eşimin erkek kardeşi ve eşi erkek 39 yaşında kadın ondanda büyük bir yaşta evlendiler.
Ve kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturuyorlar !!
Tabiki geç evlilik olabilir ama sırf evlenmek için evlenilmemeli.

esimin kuzeni 39 yasinda evlendi. evlendikten 1 sene sonra cocugu oldu. gayet mutlular, kocasi da hem yakisikli hem de maddi durumu baya iyi olan bir avukat:) yeni ortamlara girin, kendinizle ilgili degisiklikler yapin (giyim tarzi, saç) bir de ben duaya cok inaniyorum. cok dua edin ki Allah gonlunuze gore hayirli birini cikarsin karsiniza😊

Evlilik için yaşın önemi yok ama 35yaşindan sonra çocuk büyütmek Zor. Bilseydim peş peşe yapardım 10yil ara vermezdim

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Otuzdan sonra seçici oluyorsun Algida secilik o yüzden birini sevmek zor , tahammül etmek zor ama imkansız değil umudunuzu kaybetmeyin benim de 2019 dan bu yana öyle ufak tefek flortlerim , bakismalarim ilişkiye evrilmeyen can sıkıcı ilişkilerim! Oldu ve net olarak istemiyorum galiba bende tükenmişlik sendromu yaşanıyor birini cidden istemiyorum o sorumluluk vss nedense hep yalnız kalmak istiyorum sese bile tahammülüm yok. Keşke hiç evlenmeseydim bile diyorum ben . Hakkınız da hayırlısı

O kadar çoktu ki. Modern görücü usulü dediğimiz şekilde. Arkadaşlarım ayarliyordu. Aileden söyleyenler oluyordu. Bir kahve içiyordum. Ama o kadar bunaldım ki çevredeki tiplerden. Hiç düzgün biri denk gelmedi. Bende sanaldan evlenen bir arkadaşımın tavsiyesi ile sanala yöneldim. Eşimle tanışmasam muhtemelen evlenmezdim zaten. İnsan belli bir yaşa gelip, kendini geliştirip kariyer yapınca çok seçici oluyor. Seçici deyince de yanlış anlaşılmasın. Sadece iyi bir eş ve iyi bir baba adayı bakıyordum. Öğretim üyesi olmama rağmen lise mezunlarına bile görüştüm (küçümsemek için söylemiyorum. Şimdiki gençler buna çok takılıyor diye söylüyorum). İlk buluşmada maaşımı soranlari mi ararsin, evlenince maaşını bana verirsin ben sana harçlık veririm diyenleri mi. Kapaliyim diye evde tanga giyer misin diyenleri mi. Daha ilk bulusmadan bizim düğünler halaylı olur diye tutturanlari mi. İkinci görüşmede şiir yazmaya başlayanlari mi. Erkek adam eşine yardim etmez diyenleri mi. Neler neler...
Öküzler

benim hayatımda biri var ama o olmasaydı ne halt ederdim diye kara kara düşünüyorum ben de.insan umutlu da kalamıyor ki.sabah evden bir çıkıyorsun herkeste mahkeme suratı gibi duvarlar.bir normal bakmak vardır bir de aşırı mutsuz.herkes aşırı mutsuz bakıyor.kimse kafasını bile kaldırmadan işine, okuluna gidiyor.resmen insanlara ruh üflenmemiş gibi.en ufak bir duygu göstergesi yok.çok garibime gidiyor.koskoca gün sokaklardasın ama yeri geliyor kimseyle muhattap olmadan eve geri döndüğün zamanlar oluyor.afrika ülkerinde yaşamak bile burada yaşamaktan daha iyidir haa.adamlar o halleriyle bile canlı kanlı yaşıyorlar.ben de delirmek üzereyim.mutsuzluktan geberiyorum valla.millet nasıl yapıyor bu ilişki işlerini aklım almıyor valla.sadece ben de değil kimse kimseyle ilgilenmiyor ki.herkes bomboş yaşamak zorunda kalıyor benim çevremde.güzel de kadınlarız ama hiçkimsenin umrunda bile değil.işe git gel git gell.bir gün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman?burada da yıllar yılı birini tutturan gelip hava basıyor işte dertlilerin konusunda
Ya ben anlamamdım hayatınızda biri varken daha ne istiyorsunuz. Sizin yorumlarınızı okurken bayadır ilişkisi yok sanıyordum ama varmış. Sevgiliniz varken 30 kişinin instadan yürümesini iş yerinde herkesin peevane olmasını dışarı çıktığınızda 10 kişinin takip etmesini falan mı

Konuya yazdığınız cümlelerin tamamı olumsuz. Bakın bu negatif cümlelerle zaten olacağı varsa da, bir şekilde vazgeçer gider karşınızdaki. Her şey enerjidir. Sağlam blokajlar oluşturmuşsunuz ve bunları dönüştürmeniz şart.
Bu blokajlar nasıl dönüştürülür ben bi ara çok olumsuz düşünüyordum ve olumsuz konuşuyordum ne yapmalıyım

Hangi uygulama özelden yazar mısınız? Güvenilir bir yer mi
Merhabaz güvenilir bir yer sorusu çok ucu açık , bir sürü insanın olduğu bır platformdan nasıl bir güven bekliyorsunuz? Okc.... de tanismitik

Ya ben anlamamdım hayatınızda biri varken daha ne istiyorsunuz. Sizin yorumlarınızı okurken bayadır ilişkisi yok sanıyordum ama varmış. Sevgiliniz varken 30 kişinin instadan yürümesini iş yerinde herkesin peevane olmasını dışarı çıktığınızda 10 kişinin takip etmesini falan mı
Evet 😀 keşke insanlarda da hayvanlar gibi bir sistem olsaydı.

Merhabaz güvenilir bir yer sorusu çok ucu açık , bir sürü insanın olduğu bır platformdan nasıl bir güven bekliyorsunuz? Okc.... de tanismitik
Dediğiniz aplikasyonda 2 arkadaşım evlendi ikisininde 2. evlilğiydi gayette güzel evlilik yaptılar

Back
X