35 yaş üstü evlenenler

Ay neden böyle yazdıniz. Normal hayatyta dikkat cekememekle, uygun kimse yok diye internete yönelmek başka birşey evet ama dikkat cekememesi erkek diye ağlaması ya da çirkinliği vs ile alakalı olmayabilir. Çok kırıcı olmuş yorumunuz
Yazan kişiyi tanımadığınızdandır

O yüzden değildir de pek kalmadı bence.kimseden duymuyoruz çünkü.bunları bilmek lazim çünkü insanın morali bozuluyor neden normal hayatta dikkat çekemiyorum falan diye.demek ki herkes böyle artık.yollar değişmiş.uyum sağlamamız gerek.en sağlamı yüzyüze ama değir değiştiyse de yapacak birşey yok.
Ben internetten tanışıp evlenen o kadar çok kişi tanıyorum ki. İnsanlar çevrelerine söylemiyorlar. Çünkü tepkiler çok ağır oluyor. Biz de söylemiyoruz eşimle kimseye. Bir iki modern diye düşündüğümüz arkadaşımıza söyledik. Onlar bile neler söyledi.
Normal hayatta dikkat cekememe konusuna gelirseniz, ortamınız nasıl? Etrafinizda yeni insanlar oluyor mu sık sık? Nasıl yaklaşıyorsunuz yeni insanlara

Onu da denedim evet çok bozmuş o da ya

Siz de ilk 3 harfi söyleseniz :))

Ben de dışarıdan ciddi duruyorum yaklaşmaya çekiniyorlar sanırım
Hala duruyor mu bilmiyorum. Sonu alem ile bitiyor sitenin.bir de panjurlu vardı. Dışardan ciddi duruyorsaniz ve hele benim gibi herkesle mesafeli duran bir insansanız yaklaşmaları çok zor. Eşim bile siteden tanışmasak, başka yerde karşılassam, ben mutlaka seninle ilgilenirdim ama bunu belli etmem biraz zaman alırdı diyor

Sosyal medya ve tanışma uygulamalarıyla tanışmak çoğalsa da hala yüz yüze görüşüp tanışan, sadece bunu tercih edenler de var. Ben her iki türlüsünü de denedim.
Her yorumunuzda sizin başınıza gelmiyor diye genellemeyi kendinizden tümevarmasanız mı acaba?
Normal hayatta dikkat çekememek başka bir şey, etrafında uygun kimse yok diye internete yönelmek başka bir şey. Neden dikkat çekmiyor olduğunuza bakın bence. Çevremde gördüğüm kim “erkeeeek” diye ağlıyorsa erkekler ondan kaçıyor aslında.
Tamam haklısın.

Konuya yazdığınız cümlelerin tamamı olumsuz. Bakın bu negatif cümlelerle zaten olacağı varsa da, bir şekilde vazgeçer gider karşınızdaki. Her şey enerjidir. Sağlam blokajlar oluşturmuşsunuz ve bunları dönüştürmeniz şart.
Ama karşıma hiç bekar birileri de çıkmayınca artım karamsarlaşıyorum ister istemez :/

Hala duruyor mu bilmiyorum. Sonu alem ile bitiyor sitenin.bir de panjurlu vardı. Dışardan ciddi duruyorsaniz ve hele benim gibi herkesle mesafeli duran bir insansanız yaklaşmaları çok zor. Eşim bile siteden tanışmasak, başka yerde karşılassam, ben mutlaka seninle ilgilenirdim ama bunu belli etmem biraz zaman alırdı diyor
Of aynısı ya. Bu işleri beceremiyorum galiba. Anlardım mesela eskiden, evet benimle ilgileniyor ama ben o ilgiyi görünce daha da buz kesiliyordum

Ne güzel çevreniz varmış valla.beni ne arkadaşlardan ne aileden birileriyle tanıştıran olmadı.aileden 2,3 kişiyle taniştıran oldu ama saçma sapan seylerdi.şu yaşa kadar ne yaşadıysam kendi çabamla ve şansımla yaşadım valla.yine de çok başarısız sayılmam.siz sanırım kolay pes etmemişsiniz.ben uygulamadan eğlencesine 2 kişiyle buluştum sonra hemen tövbe ettim.bu ne herkes saçma sapan diye.kimsenin de adam gibi birilerini bulabileceğine inanmıyordum taa ki buraları okuyana kadar.
Demek istediğim günlük hayatın içinde kendi kendine gelişen tanışmalar kalmadı sanırım demek istedim.
Ay size kim neden birini önersin aracı olsun. Sapkın fikirli, histerik, tek eşli kalamayan, ilgi için her an başka erkeklere de gidecek bir insana kim neden aracı olsun. Allah aşkına yazdıkların biraz tutarlı olsun ya. Mantıksız mantıksız yazıp delirtiyorsun insanı. Çevremdeki bekar erkeklere sizi tanısam kaç ondan kaç derim. Yüz verme derim hatta ayarlamak şöyle dursun

Ay neden böyle yazdıniz. Normal hayatyta dikkat cekememekle, uygun kimse yok diye internete yönelmek başka birşey evet ama dikkat cekememesi erkek diye ağlaması ya da çirkinliği vs ile alakalı olmayabilir. Çok kırıcı olmuş yorumunuz
Yorum o üyeye özeldir büyük ihtimalle sizlik bir durum yok, kirilmayin lütfen :)

Ay size kim neden birini önersin aracı olsun. Sapkın fikirli, histerik, tek eşli kalamayan, ilgi için her an başka erkeklere de gidecek bir insana kim neden aracı olsun. Allah aşkına yazdıkların biraz tutarlı olsun ya. Mantıksız mantıksız yazıp delirtiyorsun insanı. Çevremdeki bekar erkeklere sizi tanısam kaç ondan kaç derim. Yüz verme derim hatta ayarlamak şöyle dursun
Benim vardı bu tarz bir arkadaşım, uygun görüp tanistirmazdim, çünkü kızın iki gün sonra ne yapacağı asla belli olmazdı

Sana talip olanlar arasından ölçtün biçtin test ettim.kengi gözüne kestirdiklerin arasından değil.kadınla iletişime geçmeyen kişileri nasıl test etsin onu diyorlar.evlilik kader diyenler kötü evliliği olanlar değil evlenemeyen kişiler.ortada seçecek adam yok diyor kadın ya da evlenemeyenler.hemen de kendi egonuza pay çıkarttınız.hayattaki en ufak bir şansında hemen gururlanıyor insanoğlu.
yok valla ben gözüme kestirdiğim adamla nişanlıyım. İlk adımı da o attı gayet.

çevremde de var gayet yüzyüze tanışanlar. erkek yok değil yani. sizin çevrenizdeki erkekler silik olabilir ama hepsi öyle değil. evet belki ilişki tamamen sosyal medyada yürüyor. oradan devam ediyor. bizde de yüzyüze tanışmamıza rağmen hikayelerime yanıtlar verdiği için başladı mesela. ben de o yanıt versin diye hikayeler attım yalan yok...... ama bakış açınız çok tuhaf. mühendislik fakültesinde okudum çoğu arkadaşım erkek kuzenim erkek. hiçbiri dediğiniz gibi değil. gayet mutlu olanlar da var. zaten çok eşliymişsin. neden şikayet ediyorsunuz. çok eşli olmaktan mı yoksa koca yapacak adam bulamamaktan mı

Umudunuzu kaybetmeyin, ben de hiç beklemezken oldu açıkçası, boşandıktan sonra artık bir daha mutlu olamam diyordum. 4 senedir tanıdığım insanla (ilişkimiz boşanmadan 2 yıl sonra başladı) hiç aklıma gelmeyen bir şekilde bulduk birbirimizi.

Eş adayımin da ikinci evliliği olacak. Benim tek çocuk, onun 4 tane. 😂 Oğlum yaşça en küçükleri, 20 olmasina az kaldı. Onunkiler 22 ve 30 arası. Yaş farkı var aramızda, en büyüğünün de oğlu var, dede yani adam (gören öyle demez gerçi de ben takılıyorum bol bol). Ama en mutlu olduğum dönem şimdi, sanki 10 yaş gençleştim desem yeri var, o da öyle hissediyor.

Darısı başınıza, gelecek günleriniz geçen günlerinizden çok daha güzel olsun inşallah. 🌸
Önemli olan mutlu olmanız. Mutluluğunuz daim olsun🥰

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Benim görümcem hic evlenmedi 62 yaşinda
saglikci suan emekli oldu evini aldi
Evinde mutlu mesut yaşiyor
Evlilik ona uzaktı şuan cok mutluyum diyor
Herkesin kendi tercihi elbette

çevremde de var gayet yüzyüze tanışanlar. erkek yok değil yani. sizin çevrenizdeki erkekler silik olabilir ama hepsi öyle değil. evet belki ilişki tamamen sosyal medyada yürüyor. oradan devam ediyor. bizde de yüzyüze tanışmamıza rağmen hikayelerime yanıtlar verdiği için başladı mesela. ben de o yanıt versin diye hikayeler attım yalan yok...... ama bakış açınız çok tuhaf. mühendislik fakültesinde okudum çoğu arkadaşım erkek kuzenim erkek. hiçbiri dediğiniz gibi değil. gayet mutlu olanlar da var. zaten çok eşliymişsin. neden şikayet ediyorsunuz. çok eşli olmaktan mı yoksa koca yapacak adam bulamamaktan mı
Eee çok iyi.

Bir arkadşım 42 yaşında evlendi 43 sonlara doğru hamile kaldı 44 doğurdu 46 yaşında ayrıldı. Ayrılmayanlarda vardır tabi ki.
Bence erken yaşta evlenmenin tek avantajı bu. Beraber büyüyorsunuz. Anlaşmaya gönlünüz var ise ortak bir nokta buluyorsunuz. 30 yaştan sonra ise zaten kişiliğiniz, hayat görüşünüz oturmuş oluyor ve uzlaşmak daha zor oluyor.

Bence erken yaşta evlenmenin tek avantajı bu. Beraber büyüyorsunuz. Anlaşmaya gönlünüz var ise ortak bir nokta buluyorsunuz. 30 yaştan sonra ise zaten kişiliğiniz, hayat görüşünüz oturmuş oluyor ve uzlaşmak daha zor oluyor.
Evet kesinlikle size katılıyorum.

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?

Back
X