35 yaş ustu

kucukkedi87

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
2
0
1
38
İyi akşamlar 35 yaş ustu anneler neler yaşadıkları anlatabilir mi?
Kaç ay surdu hamile kalabilme?
Gebelik sureç nasil geçiyor?
Ben 3 evladım var çok sukur ama 4 planlamak istiyoruz ama yaşim 36 açaba cok mi geç oldu deneyimli anneler varsa lütfen yazsin

Öncelikle cesaretinizi kutluyorum 👏
Cesaret yaşim den dolay mi yoksa 4 cocuk istegim?
Ben cocuklar cok seviyorum onlar için yaşıyorum buyuk kalabalik aile bıyutmek tek hayalim... ustalık inanilmaz sabırlıyım ve verebilecek daha cok sevgim var cok sukur madde de sorun olmaz neden olmasin

Cesaret yaşim den dolay mi yoksa 4 cocuk istegim?
Ben cocuklar cok seviyorum onlar için yaşıyorum buyuk kalabalik aile bıyutmek tek hayalim... ustalık inanilmaz sabırlıyım ve verebilecek daha cok sevgim var cok sukur madde de sorun olmaz neden olmasinasallah

Maşallah
Yaştan dolayı kesinlikle değil, 4. Çocuktan dedim. Kardeşleri de yardımcı olur daha kolay buyutiraunuz inşallah. Rabbim çok aratmasin

İyi akşamlar 35 yaş ustu anneler neler yaşadıkları anlatabilir mi?
Kaç ay surdu hamile kalabilme?
Gebelik sureç nasil geçiyor?
Ben 3 evladım var çok sukur ama 4 planlamak istiyoruz ama yaşim 36 açaba cok mi geç oldu deneyimli anneler varsa lütfen yazsin
Hiç geç değil ben ilk kez 36 da doğurdum altı ayda hamile kaldım belki Corona olmasam daha çabuk olabilirdim bilmiyorum. gayet güzel normal bir sürecti ama tek çocukla bile zorlaniyorum 4😅 maşallah bakabilecekseniz helal olsun

Back
X