35 yas üzeri hamile kalabilenler

35 yaş üstü değilim ama yakınım, 34 yaşında 2 yıl çabaladıktan sonra hamile kalmayı başarabildim, ovülasyon testlerini kullandım, o sayde başardım zaten son kertede, yumurtlama durumu iyi olan sebepsiz hamile kalamayanlara öneririm kesinlikle,

selamlar,
Ben ilk bebeğime doğal yolla 35 yaşında ok kolay bir şekilde hamile kaldım,yani süpriz olmuştu bizim için.. ancak kalp atımları duyulmadığı için kürtaj oldum.Kürtajdan sonra 3 ay korunduk ve geçen sene mayıstan beri çok istememize rağmen, tam 1 sene sonra yani geçen ay hamile kalabildim.Kafama çok takmıştım, sanırım birazda bundan gecikti.Daha da olmasaydı yumurta takibi, rahim filmi, hormon testlerine başvuracaktım.Şükürler olsun ki bebişim geldi, darısı isteyen herkese olsun...

ben her ay defalarca doktora gidiyorum yumurtlama günlerimi ultasyondan izleyip deniyoruz ama elde var sifir bilemiyorum cok umutsuzum

Hamileliğe engel harhangi bir sorun yoksa elbette hamile kalınır,bende 35 yaşındayım yaklaşık 5 aydır istiyoruz,ilk doktora gittiğimde yaşın itibariyle altı ay olmaması normal demişti,hayırlısı bakalım bekliyoruz...

İnşallah en kısa zamanda Allah size de bir bebek verirhayırlısıyla...

suurcum canım sen başarmışsın maşallah inş. bebişin sağlıkla sıhhatle gelir darısı bizim başımıza :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…