• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş üzeri tüp bebek tedavisi görenler

İzmir irenbe yumurtaların gelişimini takip edip ona göre devam edecek sanırım
Tabiki de yumurta gelişimine göre ilaç değişebiliyor. Üç günlük vermiş bakacak gelisime ona göre belki değiştirecek yada ekleyecek. Alper bey işinde çok iyi rahat olun ☺️bende 4 yumurta görünüyordu 5 topladı mesela çok mutlu olmuştum ☺️

Üçü de iğne mi peki. Ben Alper beye opu aşamasında gelmiştim. Ben önce iki iğne ile başlamıştım gonal ve menapur. Sonra bir iğne daha eklendi
Üçü de iğne mi peki. Ben Alper beye opu aşamasında gelmiştim. Ben önce iki iğne ile başlamıştım gonal ve menapur. Sonra bir iğne daha eklendi
Aynı iki iğne ve klomen baslandi yumurtaların gelişimine göre dedi hemşire ama inanın ben de öyle bir panik atak oluştu ki üniv Hastanesi'nde psikolojim mahvoldu asla olmaz umutlanma dediler ve ben daha fazla devam etmedim Alper beye geldim ve evet aynı şey ben de de oldu Bodrum da yaşıyorum burada özel bir laboratuvar da amh testi yaptırdım sanırım oda yanlış çıkmış teste göre folikül sayısı fazla çıktı psikolojik olarak çok hassas zor bir surec

Devlet hastanesi sizi niye üzdü bu kadar konuşmuştuk ama hatırlayamadım kusura bakmayın. Beni de çok sinir ettiler az kaldı her yere şikayet edicem onları. Devlet memurluğu rahatlığı biraz fazla oluyor. Hiç moral bozmayın alper bey en iyilerden.hatta İzmir'deki birçok Dr oyleymis bu açıdan şanslıyız. Psikoloji herşeyden önemli ama işte ister istemez bu süreçte çok bozuluyor. Ben hep hayirlisi güzeli diyorum. Kaderimizde bizim için en güzeli olsun..

Back
X