- Konu Sahibi gayem_gayem
-
sen
senin hikayen nedir? görüştüklerinle nasıl oluyor gelişme sonuç nasıl oluyor ?
ne desem bilmiyorum ki.Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin hepimize.bir yerden sonra yorucu olmaya başlıyor artık.sen de huzurlu güzel bi düznein olsun istiyorsun.ama olmuyor olmuyor olmuyor işteBenim arkadaşımdan aynı durum da 33 oldu kimse yok.
Hiç evlenmedi evi var arabasi var güzel de bir işi var ama koca yok. Tam tersim
[QUne olucak nasıl olucak böylebilemiyorum ki.OTE="geoshuk, post: 46521068, member: 397886"]giriş oluyor gelismede tıkanıyor. sonuc zaten rezalet :)) en son gecen sene sevgılım oldu ondada 1 aylık ılıskıydı.. toplasan bır elın parmagını gecmez bulusmamız bile.
ben konuskan ınsanımdır. cırkınde sayılmam :)) yasıtlarım olup gorustuklerım sonradan tırt cıkıyor. bana talıp olanların cogu da yasımı gostermedıgım ıcın yasları baya ufak oluyor. ben bıraktım bu ıslerı artık zaten gelen gelır mantıgındayım artıık
en bu 1 yıl içerisinde bakıcam açıkçası.bazen anne olmak isteği yavrularımın boynunu koklayıp öyle içime çekmek istiyor onlarla uyuyup onlarla kalkmayı o kadar çok istiyorum ki.öyle bir hasret ki bu.hiç çocuğum yok.bu nasıl bir duygu nasıl bir his böyle.yüreğim çok kötü acıyor.artık anne olmak çocuklarımı muhteşem bir eşkilde yetiştirmek istiyorum.çocuklarla öyle muhteşem bir ieltişimim var ki.çocuklarım olsun istiyorum.eylül ayına kadar bakıcam.yoksa da inan sırf anne olmak özlemimden çocuklarım olsun diye idare eder bir kişiyle inanın evlenmeyi düşünüyorum artık.ne kadar olursa artık.anne olurum belki.güzel huzurlu bir evliliğim düzneim olmasa da.offf bilemiyorum ki.Helal olsun bu hayatını gülerek anlatanlara ,önemli olan gulebilmek nasip kısmet vakti zamanı diye bişey varsa eğer onları bekliyoruz işte ..beklicez ama evlenmek için evlenmeyin tutup olmayacak birini kabul etmeyin evlenmek için.su günlerinizi mumla ararsınız ..ailenizide dinleyin..
@isilgun peki psikolojik olarak istemiyorsa bu durumu düzeltebilir mi? Bununla ilgili tavsiyeniz var mı? Büyük ihtimalle ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum :))
hiç bilmiyorum[/QUOTE]bak o bende de var. benden küçük olupta benimle ciddi anlamda ciddi düşünenler var ama 28-29 yaşında olmaz onlarla da.
nasıl olucak ne olucak hiç bilmiyorum ki. günler başlıyor işe gidip geliyorum.çok şükür ki kimseye maddi manevi muhtaç diilim ama yanlızlık nerye kadar.herkes yuvasına dönüyorken akşam biz of hiç bilemiyorum hiç.yaşlılıkta ne olucak nasıl olucak.bununla beraber anne olma isteğimiz ne olucak
Kac yadindasin?hiç bilmiyorum
Degerlendir onu bence..7 yas olabilir.Hislerin hic mi yok..Bir de neden ucretsiz izin al baska sehre gidrlim diyor?Ne is yapiyor kendisi.?Sen yasini gosteriyor musun?Yanyana nasil duruyorsunuz? Nerden taniyorsun onu ;kac yildir tanisiyorsunuz?
kafa yaşı önemli ama erkekler eğer hayatında bir zorluk çekmedilerse çook geç olgunlaşıyor.. ne kadar da yaşı küçükse küçükken yokluk görmüş acılar yaşamış mı bu önemli ailesi nasıl ne tür imtihanlar geçirmiş gibi anlarsın yani
Bu kişi daha önceden evlenmiş mi ?
Bilmiyorum 7 yaş biraz fazla gibi geldi bana... Erkekler geç olgunlaşıyor içlerine girmeden anlayamayız o ayrı ama 2-3-4 yaş olabilir ama üstünde bugün olmasa bile yarın sorun yaşarsın gibi geliyor.. Sen geçmişinde acı çekmiş gülmeyi hakeden bi insansın senden küçük ve evlenmemiş bi insan seni tam anlamıyla anlayabilir mi bilmiyorum
Tekrar üzülmeni istemem cnm iyi karar vermen lazım..
Ayrıca devlette çalışıp borç batağında olacağına özelde çalışsın parasını tutsun daha iyi.. Sanki herkesin kocası devlette mi çalışıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?