- 15 Mayıs 2016
- 19
- 10
- 3
- 41
- Konu Sahibi gayem_gayem
-
Onlar da bosanmis miydi gorucu usulu muydu?Sen begenmis miydin?Cok kisi oldu mu?Sebep neymis?
Diger durumu bilemiyorum.Eski esinden sen mi ayrildin?
Onlar da bosanmis miydi gorucu usulu muydu?Sen begenmis miydin?Cok kisi oldu mu?Sebep neymis?
Diger durumu bilemiyorum.Eski esinden sen mi ayrildin?
psikolojik olarak evlenmek istemiyor olabilirsin ailenin uzun yaşamasını istedigin için.. Belki fark etmeden farklı bir davranışta bulunuyorsun tanıştığın kişilere karşı.
neden her seferinde aynı son oluyor.gerçekten bu soruya cevabı olan fikri olan varsa cevap yazabilirse ben de çok mutlu olucam.@isilgun peki psikolojik olarak istemiyorsa bu durumu düzeltebilir mi? Bununla ilgili tavsiyeniz var mı? Büyük ihtimalle ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum :))
Ben de ayni durumdayim.Hayirlisi dedim ciktim en sonunda.Kafa yormuyorum artik..Gunume bakiyorumbaşta eski eşim ayrılmak istemişti ve bende bir süre sonra tamam olmuyorsa olmuyor dedikten kısa bir süre sonra o boşanmak istemediğini söylemişti ve ben artık geç olduğunu söylemiştim.o şekilde ayrılmıştık.kendi çevremden de tanıştıklarım oldu görücü usulüyle de oldu ama genel olarak hep aynı son oldu.en başta veya 3-5 görüşme sonra işler her seferinde sarpa sarıyor.doyumsuz gözü yükseklerde bir insan diilim.hani doyumsuz kanaatkar biri diilimde ondan mı karşımdaki uzaklaşıyor diyorum ama öyle de diil..ne derler yıllardır bir kısmetsizlik var özellikle de boşandıktan sonra.bu arada görüüştüğüm kiiler bekarda olabiiliyor boşanmış kişilerde olabiliiyor.ama sonuç hep aynı
Ben yuklerini omuzuma alacagim sevecegim birini bile bulamiyor; bulsam evlilikle sonuclandiramiyorum.bu arada ben yaşamım süresince son raddeye gelmiyene kadar ailem üzülmesin diye sorunlarımı hep kendim çözdüm.nasıl desem.dirayetli güçlü bir insanım.karşıma çıkan kişilerin bir kısmı da sorunlu,dirayetsiz,güçsüz kişiler oldu.psikolojik olarak kendine yetmeyen bir sürü sorunu olan zayıf kişileri çekiyorum gibi.ben güçlü ve dirayetli biriyim diyemi oluyor genelde böyle bilemiyorumki.ben de artık zayıf kişileri istemiyorum..nihayetinde ben de bir kadınım.zayıf kendi sorunları konusunda dahi güçsüz olan bir erkekle evlenirsem bir de onun güçsüz yanlarıyla uğraşıcam.omuzlarımdaki bu yükü alıcak bir kişi isterken bir de karşımdakinin yüklerini alıcam omuzlarıma.neden güçsüz insanları bu kadar çekiyorum bilmiyorum.bunun için ne yapmalıyım.Kardeşlerim içerisinde anne babam en çok bana dua ediyor en çok beni huzurlu mutlu düzneimi kurmuş şekilde olmamı istiyor.ve ben onlara bu mutluluğu yaşatamıyorum.
ah kardeşim Allah hayırlı kapılar açsın beklemediğimiz bir süre içinde gelicek her şey gibi sen bu kadar çok takıntı yaparsan olmaz..30 yaşındayım ama bende bir evlilik geçirdim.muhtemelen senin kide sancılı bir dönem oldu.düşün o dmnemi bir daha yaşamak istermiyiz istemeyiz..o yüzden hayırsız ipsiz sapsız ezik özellikle olcaksa hiç olmasın.. amann Allahtan her şeyin hayırlısı nasip kısmet iyi olcaksa olsun yoksa senle gideriz :) bebek evlat ediniriz...memlekette çareler tükenmez hayırlısı de perşembe akşamları yasin okumalısın kısmetin açılması için..
Ben yuklerini omuzuma alacagim sevecegim birini bile bulamiyor; bulsam evlilikle sonuclandiramiyorum.
Ama dersler de aldim.o iki kiside karsida %98 hata varsa bendee %2 hata var.Belki o %2 buyuktur ;onu da yapmama gayretindeyim...Ama su da var:
SEN CEVAPLARI EZBERLIYORSUN AMA HAYAT HERZAMAN AYNI SORUYU SORMAZ.
Cabasiz birseylere sahip olanlar cok sansli.
yanlış anlama hal hareket tutumun nasıl karşılarında?
Hal davranışlarım.mütevaziyim genelde.duruşumla oturuş kalkışımla boyun posumla hayranlık duyduklarını söylüyorlar hep.iletişimimin çok iyi olduğunu söylüyorlar.karşılıklı görüştüğümüzde hep olumlu şeyler söylüyorlar.sonra 1-2 görüşme daha.ama sonra aynı son.yani bir olsa iki olsa olabilir diyeceğim ama her seferinde böyle güzel başlıyor etkileniyorlar.ama her seferinde aynısı olunca... Hani bir uyumsuzluk bir tartışma olsa anlıcam ama defalarca aynı şey olunca rahatsız olmaya başladım artık.sonrasında koca bi suskunluk.anlamıyorum artık.
Bence bizim psikolojimizde evliliğe engel olan bir sıkıntı var. Artık bunu kabul ettim ben. Ama asıl mesele Nasıl kurtulucaz bu psikolojiden?
senin hikayen nedir? görüştüklerinle nasıl oluyor gelişme sonuç nasıl oluyor ?aranıza bende katıldım :) 30 yasındayım.. gorustuklerımden bı halt olmuyor hehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?