35 yaşımdayım ve hep aynı sonu yaşamaktan bıktım artık :(

gayem_gayem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
19
10
3
41
merabalar. ben 35 yaşındayım.yıllar evvel evlendim çok kısa sürede ayrılmıştık.ve bu yaşıma kadar bir çok kişiyle tanıştım.tanıştırıldım.ama hep en baştan saçma sapan şeyler oldu.bir çoğunun ortak noktası ortada bir tartışma bir sorun yokken aramamalara başlamaları diyebilirim.tanışıyoruz kısa bir süre geçiyor ama sonra koca bir suskunluk hepsinde.ayrıldıktan sonra evimizde benim adıma yazılan bir kağıt bulmuştuk.bildiğiniz arapça yazan bir kağıt.bu durum ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum.bu tür şeyler yaşayan var mı.10 yıldır koca bir 10 yıldır hep aynı şeyler yaşanabilirmi her seferinde.kısmetim öyle bir kapalı ki.etrafımda hayatıma giren yani görüştüğüm kişiler benden genelde etkilenirler hoş bulurlar mantığımla oturup kalkmamla konuşmalarımla.çocuklarla olan harika iletişimimle.hep etkilenmişir bir şekilde karşımdaki.ama kısa süre sonra hep aynı son.35 yaşındayım ve artık hep bunu yaşamaktan bıktım.yoruldum.anne olmak ,styorum huzurlu kendi halinde bir hayatım olsun istiyorum.bu gidişle zaten anne de olamıcam.bu kısmetsizliğim neden bilmiyorum.bu durum belkide benden çok annem babam için çok büyüük biir dert oldu.babamın ve annemin tek duası snein kucağında çocuğunla görelimde huzurla öyle gözlerimizi kapatalım.yoksa ölürsek gözümüz açık gidecez öte dünyaya diyorlar.ne yapıcam ne edicem ben.öyle şaşkın ve öyle kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam.lütfen yardımcı olun lütfen. benim üzüntüm birde annemi babamı mutlu edememek artık bıktım hep aynı son artık dayanacak gücüm kalmadı.hep aynı son hep aynı son

Onlar da bosanmis miydi gorucu usulu muydu?Sen begenmis miydin?Cok kisi oldu mu?Sebep neymis?
Diger durumu bilemiyorum.Eski esinden sen mi ayrildin?

psikolojik olarak evlenmek istemiyor olabilirsin ailenin uzun yaşamasını istedigin için.. Belki fark etmeden farklı bir davranışta bulunuyorsun tanıştığın kişilere karşı.

@isilgun peki psikolojik olarak istemiyorsa bu durumu düzeltebilir mi? Bununla ilgili tavsiyeniz var mı? Büyük ihtimalle ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum :))

Onlar da bosanmis miydi gorucu usulu muydu?Sen begenmis miydin?Cok kisi oldu mu?Sebep neymis?

başta eski eşim ayrılmak istemişti ve bende bir süre sonra tamam olmuyorsa olmuyor dedikten kısa bir süre sonra o boşanmak istemediğini söylemişti ve ben artık geç olduğunu söylemiştim.o şekilde ayrılmıştık.kendi çevremden de tanıştıklarım oldu görücü usulüyle de oldu ama genel olarak hep aynı son oldu.en başta veya 3-5 görüşme sonra işler her seferinde sarpa sarıyor.doyumsuz gözü yükseklerde bir insan diilim.hani doyumsuz kanaatkar biri diilimde ondan mı karşımdaki uzaklaşıyor diyorum ama öyle de diil..ne derler yıllardır bir kısmetsizlik var özellikle de boşandıktan sonra.bu arada görüüştüğüm kiiler bekarda olabiiliyor boşanmış kişilerde olabiliiyor.ama sonuç hep aynı

görüştüklerim içerisidne kendi çevremden insanlarda oluyor ailemin tarafından görücü usulüyle tanıştıklarımda oluyor.içlerinden evet bu 10 yıl içerisinde beğendiklerimde oluyordu.sebep birşey söylemiyorlarki genel olarak .üzerimde yıllardır koca bir kısmetsizlik var.eski eşime gelince başta o bii takınının gazlamasıyla ayrılalım dedi belli bi süre böyle söyleyince peki tamam ayrılalım dedim.ben ayrılmayı istiyordum ama boşanıp ailemin yüüzünü eğmek istemiyordum o sebeple başta o ayrılalım dediğnde yok diyordum.velhasıl ısrar edince bende peki ayrılalım dedim.bu sefer ben ayrılalım deyince de ben ayrılmak istemiyorum gel dedi bende artık çok geç dedim.ve sonrasıdna da o benim adıma yazılan o arapça kağıtları bulduk evde

psikolojik olarak evlenmek istemiyor olabilirsin ailenin uzun yaşamasını istedigin için.. Belki fark etmeden farklı bir davranışta bulunuyorsun tanıştığın kişilere karşı.

bu arada ben yaşamım süresince son raddeye gelmiyene kadar ailem üzülmesin diye sorunlarımı hep kendim çözdüm.nasıl desem.dirayetli güçlü bir insanım.karşıma çıkan kişilerin bir kısmı da sorunlu,dirayetsiz,güçsüz kişiler oldu.psikolojik olarak kendine yetmeyen bir sürü sorunu olan zayıf kişileri çekiyorum gibi.ben güçlü ve dirayetli biriyim diyemi oluyor genelde böyle bilemiyorumki.ben de artık zayıf kişileri istemiyorum..nihayetinde ben de bir kadınım.zayıf kendi sorunları konusunda dahi güçsüz olan bir erkekle evlenirsem bir de onun güçsüz yanlarıyla uğraşıcam.omuzlarımdaki bu yükü alıcak bir kişi isterken bir de karşımdakinin yüklerini alıcam omuzlarıma.neden güçsüz insanları bu kadar çekiyorum bilmiyorum.bunun için ne yapmalıyım.Kardeşlerim içerisinde anne babam en çok bana dua ediyor en çok beni huzurlu mutlu düzneimi kurmuş şekilde olmamı istiyor.ve ben onlara bu mutluluğu yaşatamıyorum.

ah kardeşim Allah hayırlı kapılar açsın beklemediğimiz bir süre içinde gelicek her şey gibi sen bu kadar çok takıntı yaparsan olmaz..30 yaşındayım ama bende bir evlilik geçirdim.muhtemelen senin kide sancılı bir dönem oldu.düşün o dmnemi bir daha yaşamak istermiyiz istemeyiz..o yüzden hayırsız ipsiz sapsız ezik özellikle olcaksa hiç olmasın.. amann Allahtan her şeyin hayırlısı nasip kısmet iyi olcaksa olsun yoksa senle gideriz :) bebek evlat ediniriz...memlekette çareler tükenmez hayırlısı de perşembe akşamları yasin okumalısın kısmetin açılması için..

Ben de ayni durumdayim.Hayirlisi dedim ciktim en sonunda.Kafa yormuyorum artik..Gunume bakiyorum
.Dua ediyorum bazen."Vermeyecegin seyin istegini icime koyma "diye de ekliyorum.

Var mi bizim gibi olup uzun yillar sonra evlenen?

Ben yuklerini omuzuma alacagim sevecegim birini bile bulamiyor; bulsam evlilikle sonuclandiramiyorum.

Ama dersler de aldim.o iki kiside karsida %98 hata varsa bendee %2 hata var.Belki o %2 buyuktur ;onu da yapmama gayretindeyim...Ama su da var:
SEN CEVAPLARI EZBERLIYORSUN AMA HAYAT HERZAMAN AYNI SORUYU SORMAZ.

Cabasiz birseylere sahip olanlar cok sansli.

hayır asla istemem..Dualarımda Allahım bugünlerimi aratmıcak bir nasip kısmet ediceksen et diyorum..evet ben anne olmayı çok istiyorum..küçüklüğümden beri en az 3 çocuk hayal ettim hep..ben öğretmenim..yıllardır ama yıllardır etrafımda o kadar çok çocuk var ki..şuan manevi çocuklarım var psikolojik olarak dersleri,ilgi alaka,sorunlarına destek olmak noktasında her daiim yanlarında olduğum..ve tam 3 tane :) 2 kız 1 erkek :) Çok şükür ki maddi açıdan vesaire kimseye muhtaç diilim.olabildiğimce de yeğenleriimin yanındayım maddi manevi.bu anlamda kötü günler geride kaldı.Umarım anne olmakta kısmet olur.yanlız Allah nasip edicekse sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.öyle değilse de dediğin gibi hiç olmasın.açıkçası bu böyle giderse ben de ciddi anlamda düşünüyorum evlatlık edinmeyi. 2 yıl daha olmazsa normal şartlarda bir evlilikle evlat sahibi olma şansım gidelim bir evlatlık alalım ve hayatımızın neşe kaynağı olsun :) Anneliği o şekilde tadalım...

ahhh hiç sorma hiç..kimsenin mutluluğunu gördüğümde hiç ama hiç içten hasetlenmedim şu yaşıma kadar.herkes çok ama çok mutlu olsun istedim ve sorunlu evliiği olan arkadaşlarımı her gördüğümde hep iyilikten yana hep yanlarında oldum.arayı bozan değilde arayı bulan biri oldum.
işleri yaşamı esnasında hep kolaylıkla elde eden kişilerin şansını nasip etsin Yaradan bize.ben de her daim özenmşimidir.Öyle kolay elde edebiliyorlar ki bazı insanlar güzel bir hayatı.Allah onlara daha fazlasını nasip etsiin iinşallah..İnşallah bize ucundan kıyısından nasiip eder bundan sonra Yaradan ne diyim ki

yanlış anlama hal hareket tutumun nasıl karşılarında?

yanlış anlama hal hareket tutumun nasıl karşılarında?

Hal davranışlarım.mütevaziyim genelde.duruşumla oturuş kalkışımla boyun posumla hayranlık duyduklarını söylüyorlar hep.iletişimimin çok iyi olduğunu söylüyorlar.karşılıklı görüştüğümüzde hep olumlu şeyler söylüyorlar.sonra 1-2 görüşme daha.ama sonra aynı son.yani bir olsa iki olsa olabilir diyeceğim ama her seferinde böyle güzel başlıyor etkileniyorlar.ama her seferinde aynısı olunca... Hani bir uyumsuzluk bir tartışma olsa anlıcam ama defalarca aynı şey olunca rahatsız olmaya başladım artık.sonrasında koca bi suskunluk.anlamıyorum artık.

Bence bizim psikolojimizde evliliğe engel olan bir sıkıntı var. Artık bunu kabul ettim ben. Ama asıl mesele Nasıl kurtulucaz bu psikolojiden?

Bence bizim psikolojimizde evliliğe engel olan bir sıkıntı var. Artık bunu kabul ettim ben. Ama asıl mesele Nasıl kurtulucaz bu psikolojiden?

inan artık bana da öyle gelmeye başladı.biz de sanırım bi enerji var hep aynı şekilde son olabilir ki.ama ne nedir onu bulmak lazım.bilinç altı durumları mı.bilemedim ki.çoğu seferinde aynı şeyin olması çok tuhaf.bişey yapmak gerekiyor ama ne ???

Benim arkadaşımdan aynı durum da 33 oldu kimse yok.
Hiç evlenmedi evi var arabasi var güzel de bir işi var ama koca yok. Tam tersim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…