35 yaşından sonra hamile kalma

neva_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
35
5
86
Kızlar merhaba ben 36 yaşımdayım.Hamile kalmak istiyorum.Zor ama olmayacak diye de bir şey yok sanırım.Benim durumumda olan var mı?

niye olmasın canım ya :) benim halam 40 küsür yaşından sonra 2 çocuk doğurdu. ikiside sağlıklı maşallah.

Kızlar merhaba ben 36 yaşımdayım.Hamile kalmak istiyorum.Zor ama olmayacak diye de bir şey yok sanırım.Benim durumumda olan var mı?

Hic endiselenme
Bu durum sadece Turkiyeye ozgu
36 yas ta bir sikinti yok
Tabiki 25 yasinda dogurmak gibi degil ama bence ideal
Bením bulundugum yerde insanlar 32-33 yasinda evleniyor cocuklarda 34 ten sonra
Hepsi gayet saglikli :)

Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar.Doğumun daha zor olduğunu biliyorum fakat asıl merak ettiğim hamile kalmak da zor mu ve hamile kalmak için dikkat edilmesi gereken şeyler var mı?

evet zor ama olmayacak diye bişey yok insan istedikten sonra ve umut edip içindeki umudu her Daim yeşil tuttuktan sonra olmayacak diye bişey yok bende 36 yaşındayım ve iki hafta dört günlük gebeyim. İnşallah sende bu duyguyu yaşarsın rabbim isteyen herkesede yaşatsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…