• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

eşimde dün tek tek saydı, 156 tamamlandığında eylül 15'ine terhis oluyor.. saatini ona göre ayarlamış, saatindeki şafakta 137 yi gösteriyordur bugün, dün 138 i :31: dediğin gibi buradaki şafak fazla ..

Aynen öyle. Benim nişanlım da dedi ki şimdiden heves yapma ama 13 veya 14 eylülde de terhis olma durumları olabilirmiş..1 günü bırak saatler bile bizim için çok önemli bu dönemde:41:

Bende 16 Eylül yazdım canım ama işte yanlış hesaplıyo sanırım burası şafak takvimiden elimle hergün çiziyorum ben 138 şafağımız kesin.

biliyorum canım burası yanlış hesaplıyor, ceylin sordu da benimki neden 142 gösteriyor diye ondan demiştim :31: eşim 15 eylüle geleceğim büyük ihtimal dedi.. tabi bir gün eksik bir fazla değişebilir :31:

biliyorum canım burası yanlış hesaplıyor, ceylin sordu da benimki neden 142 gösteriyor diye ondan demiştim :31: eşim 15 eylüle geleceğim büyük ihtimal dedi.. tabi bir gün eksik bir fazla değişebilir :31:

olleeeyy 2 gün 2 gündür :46:bizim için çok çok fazlaa bi zaman. çok mutlu oldum sanki kara geçmişiz gibi oldu:)))

o zaman ben şafak sayımı 2 gün düşürüyorum şimdi 139 olsun. madem yanlış hesaplıyo değiştirelim bari:)

Son düzenleme:
olleeeyy 2 gün 2 gündür :46:bizim için çok çok fazlaa bi zaman. çok mutlu oldum sanki kara geçmişiz gibi oldu:)))

o zaman ben şafak sayımı 2 gün düşürüyorum şimdi 139 olsun. madem yanlış hesaplıyo değiştirelim bari:)

bence 138 olacak şekilde değiştirelim hepimiz, 13'le başlayan sayılara geldik :16:

bence 138 olacak şekilde değiştirelim hepimiz, 13'le başlayan sayılara geldik :16:

Aynen canım benim hepimiz değiştirelim mesela benim 17 eylüldü, 15 eylül yaptım. resmen moralim tavan yaptı:16:
13 12 11 ... diye sayabiliriz aslında her 10günde bir.. bakın 15ten 13e düştükk:32:

Aynen canım benim hepimiz değiştirelim mesela benim 17 eylüldü, 15 eylül yaptım. resmen moralim tavan yaptı:16:
13 12 11 ... diye sayabiliriz aslında her 10günde bir.. bakın 15ten 13e düştükk:32:

ben 138 olacak şekilde yazdım, eşim dün yanındayken 4 kez hesapladı 138 gün var dedi, bugün onun saati 137 olarak gösteriyordur ama olsun benimkisi böyle kalsın bakalım:31: evet 11'lerden sonra 2 basamaklara geleceğiz :16: eşim 2 basamaklara gelmeyi bekliyorum, hele plakaya düştük mü tamamdır benim için dedi:31:

Canim 18 eylulde bitmiyomu kafam karisti

canım takvimden hesapladık, tek tek günleri saydık, izin kullanmazsak 15 eylülde bitiyor ama biz ne olur ne olmaz 16 eylül diyoruz.. kesin tarih askerliğin bitimine yakın belli olurmuş .. o yüzden şimdilik 15 eylül yaz canım bence :31:

ben 138 olacak şekilde yazdım, eşim dün yanındayken 4 kez hesapladı 138 gün var dedi, bugün onun saati 137 olarak gösteriyordur ama olsun benimkisi böyle kalsın bakalım:31: evet 11'lerden sonra 2 basamaklara geleceğiz :16: eşim 2 basamaklara gelmeyi bekliyorum, hele plakaya düştük mü tamamdır benim için dedi:31:

hadi senin hatırına bi gün daha düşürdüm 138 oldu:1: .. oh ne güzel oldu:)
eşin doğru demiş plakalarda su gibi akar geçer inşallahh
canım siz nasıl hesapladınız tezkereyi ,yol iznine göre mi?
ben fazla umutlanmamak için maksimum gün olarak düşünmüştüm hesaplarken..

Kızlar moralim çok bozuk :'( Konustum sevdiğimle.Mamakta yemin töreni provalari yapiyolarmis.1-1.5 saat ayakta oylece bekletmişler.Aralarında bayilanlar olmuş :'( Hiç hareket ettirmemişler.Botlarinizin içinde ayaklarınızı hareket ettirin de kan dolaşımıniz olsun diyomuş komutan :'( Nasıl moralim bozuldu.Sevgilim de kötü olmuş baya bi ara içim geçti bayilcam zannettim diyo :'( Allahim yıkıldım resmen kiyamam :'(
İlkay yazdıklarını okudum da benim sevgilim de öyle.Asker fotoğrafını gönderdiler bana geçen görünce dağıldım.Kamuflajli hali,saclari filan :'(:'(:'( Şimdi diyo yandım iyice kulaklarım kabardı diye.Ben yemin töreninde kesin ağlarim yani.Zaten telefonu kapattik çok ağladım.Kendime gelemedim :'(:'( Mamakta durumlar böyle kızlar :'( Bugün prova çok ağır gelmiş.Yemin törenine kadar da böyle olcakmis :'(

hadi senin hatırına bi gün daha düşürdüm 138 oldu:1: .. oh ne güzel oldu:)
eşin doğru demiş plakalarda su gibi akar geçer inşallahh
canım siz nasıl hesapladınız tezkereyi ,yol iznine göre mi?
ben fazla umutlanmamak için maksimum gün olarak düşünmüştüm hesaplarken..

canım 156 gün askerde olması gerekiyor, takvimi aldık saydık tek tek.. 12 nisanda asker sayılıyorlar ordan başladık 156 diye geriye saydık :31: ama yol izni teskereyi etkiliyor mu bilmiyorum.. yol izni eşime 1 gün verilmiş, cuma yemin töreni ve ertesi gün yine teslim olacağı için şafakta bi farklılık yok ..

Kızlar moralim çok bozuk :'( Konustum sevdiğimle.Mamakta yemin töreni provalari yapiyolarmis.1-1.5 saat ayakta oylece bekletmişler.Aralarında bayilanlar olmuş :'( Hiç hareket ettirmemişler.Botlarinizin içinde ayaklarınızı hareket ettirin de kan dolaşımıniz olsun diyomuş komutan :'( Nasıl moralim bozuldu.Sevgilim de kötü olmuş baya bi ara içim geçti bayilcam zannettim diyo :'( Allahim yıkıldım resmen kiyamam :'(
İlkay yazdıklarını okudum da benim sevgilim de öyle.Asker fotoğrafını gönderdiler bana geçen görünce dağıldım.Kamuflajli hali,saclari filan :'(:'(:'( Şimdi diyo yandım iyice kulaklarım kabardı diye.Ben yemin töreninde kesin ağlarim yani.Zaten telefonu kapattik çok ağladım.Kendime gelemedim :'(:'( Mamakta durumlar böyle kızlar :'( Bugün prova çok ağır gelmiş.Yemin törenine kadar da böyle olcakmis :'(

OFF benim askerim aramadı daha beni Allahım butun askerlerımızı sen koru. ya benım nişanlımda o bayılanlar içindeyse :18:çok korkuyorum bi arasada sesini iyi olduğunu duysam yarabbim lütfen :14:

canım anlıyorum çok seviyosun kıyamıyosun hassas düşünüyorsun ama öyle düşünmemeye çalış.. bak ben telefonda hep pozitif konuşmaya çalışıyorum o zaman onun da içi rahat ediyo demek ki böyleymiş, normalmiş her şey diye düşünüyor.. dalga geçiyorum kahkahalar atıyorum falan. normal hayatta tam tersi ona çok bezdirmişliğim vardır, canını gereksiz yere sıktığım için çok pişmanım şimdi zaten.. hep çok duygusal olduğum için ufak tefek şeyleri kafaya takıyodum eskiden. ama şimdi takmıyo gibi görünmeye çalışıyorum. gerçekten ama gerçekten çok faydası oluyo, tamamen ona yansıyo benim pozitifliğim..
mesela alışveriş için yazın bütün gün güneş altında o mağaza senin bu mağaza benim dolaştığını düşün senin de başına güneş geçiyo sivil hayatta, yani bunlar olağan şeyler. tabi ki alışverişle bu bir değil ama aynı kapıya çıkıyor..
bi de yemin törenine çoook az kaldı onu düşün için rahat olsun lütfen. bak az kaldı usta birliğinde rahat olacaklar böyle olmayacak..

kalbi manisadaki kızlar, eşimde bu sabah aradı .. denetim olacak gibi, bizi pek rahat bırakmazlar bugün, arayamayabilirim diye şimdi arıyorum dedi ..konuşamayan varsa onları da sıkı bir kaç gün bekliyormuş .. bi taraftan atış yapacaklarmış.. bi taraftan tay yürüyüşü çalışacaklarmış ..

selam kizlar su iki gündür hic birsey yapasim gelmiyor gücüm tükenmeyemi basladi galiba :31: is yerinde bile sebesiz gözlerim dolmaya basladi son günlerde annem iyice askerden gelsin artik adini koyalim su isin demiyormu tamamen moralim bozuluyor galiba yillardir beklemek üzerine birde askerlik yipratmaya basladi :26:

selam kizlar su iki gündür hic birsey yapasim gelmiyor gücüm tükenmeyemi basladi galiba :31: is yerinde bile sebesiz gözlerim dolmaya basladi son günlerde annem iyice askerden gelsin artik adini koyalim su isin demiyormu tamamen moralim bozuluyor galiba yillardir beklemek üzerine birde askerlik yipratmaya basladi :26:

canım biz de o durumdayız ama düşünsene bu askerlik işini daha da erteleseydik hayatımızı da baya ertelemiş oalcaktık.. en azından şimdi askerdeler, gittiler ve gelecekler. aradan çıkıyor ..

canım biz de o durumdayız ama düşünsene bu askerlik işini daha da erteleseydik hayatımızı da baya ertelemiş oalcaktık.. en azından şimdi askerdeler, gittiler ve gelecekler. aradan çıkıyor ..

haklisin canim :31: gececek elbet gecmek zorunda :27: az önce askerimde aradi dedi biseyler var senin sesin böyle kötü gelmezdi :19: diyemedimde sensizlik cok yormaya basladi diye :59: seneye bugünlere geriye baktigimizda hepsi güzel birer ani olarak kalacak gülüp gececegiz insAllah :103:

Back
X