- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.501
Yaaa bende neden 142 gosteriyoo kizlar
ben 16 eylül yazmıştım canım, sen kaç yazdın:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bende neden 142 gosteriyoo kizlar
eşimde dün tek tek saydı, 156 tamamlandığında eylül 15'ine terhis oluyor.. saatini ona göre ayarlamış, saatindeki şafakta 137 yi gösteriyordur bugün, dün 138 idediğin gibi buradaki şafak fazla ..
Bende 16 Eylül yazdım canım ama işte yanlış hesaplıyo sanırım burası şafak takvimiden elimle hergün çiziyorum ben 138 şafağımız kesin.
biliyorum canım burası yanlış hesaplıyor, ceylin sordu da benimki neden 142 gösteriyor diye ondan demiştimeşim 15 eylüle geleceğim büyük ihtimal dedi.. tabi bir gün eksik bir fazla değişebilir
![]()
olleeeyy 2 gün 2 gündürbizim için çok çok fazlaa bi zaman. çok mutlu oldum sanki kara geçmişiz gibi oldu:)))
o zaman ben şafak sayımı 2 gün düşürüyorum şimdi 139 olsun. madem yanlış hesaplıyo değiştirelim bari:)
bence 138 olacak şekilde değiştirelim hepimiz, 13'le başlayan sayılara geldik![]()
Aynen canım benim hepimiz değiştirelim mesela benim 17 eylüldü, 15 eylül yaptım. resmen moralim tavan yaptı
13 12 11 ... diye sayabiliriz aslında her 10günde bir.. bakın 15ten 13e düştükk![]()
Canim 18 eylulde bitmiyomu kafam karisti
ben 138 olacak şekilde yazdım, eşim dün yanındayken 4 kez hesapladı 138 gün var dedi, bugün onun saati 137 olarak gösteriyordur ama olsun benimkisi böyle kalsın bakalımevet 11'lerden sonra 2 basamaklara geleceğiz
eşim 2 basamaklara gelmeyi bekliyorum, hele plakaya düştük mü tamamdır benim için dedi
![]()
hadi senin hatırına bi gün daha düşürdüm 138 oldu.. oh ne güzel oldu:)
eşin doğru demiş plakalarda su gibi akar geçer inşallahh
canım siz nasıl hesapladınız tezkereyi ,yol iznine göre mi?
ben fazla umutlanmamak için maksimum gün olarak düşünmüştüm hesaplarken..
Kızlar moralim çok bozuk :'( Konustum sevdiğimle.Mamakta yemin töreni provalari yapiyolarmis.1-1.5 saat ayakta oylece bekletmişler.Aralarında bayilanlar olmuş :'( Hiç hareket ettirmemişler.Botlarinizin içinde ayaklarınızı hareket ettirin de kan dolaşımıniz olsun diyomuş komutan :'( Nasıl moralim bozuldu.Sevgilim de kötü olmuş baya bi ara içim geçti bayilcam zannettim diyo :'( Allahim yıkıldım resmen kiyamam :'(
İlkay yazdıklarını okudum da benim sevgilim de öyle.Asker fotoğrafını gönderdiler bana geçen görünce dağıldım.Kamuflajli hali,saclari filan :''
'( Şimdi diyo yandım iyice kulaklarım kabardı diye.Ben yemin töreninde kesin ağlarim yani.Zaten telefonu kapattik çok ağladım.Kendime gelemedim :'
'( Mamakta durumlar böyle kızlar :'( Bugün prova çok ağır gelmiş.Yemin törenine kadar da böyle olcakmis :'(
Kızlar moralim çok bozuk :'( Konustum sevdiğimle.Mamakta yemin töreni provalari yapiyolarmis.1-1.5 saat ayakta oylece bekletmişler.Aralarında bayilanlar olmuş :'( Hiç hareket ettirmemişler.Botlarinizin içinde ayaklarınızı hareket ettirin de kan dolaşımıniz olsun diyomuş komutan :'( Nasıl moralim bozuldu.Sevgilim de kötü olmuş baya bi ara içim geçti bayilcam zannettim diyo :'( Allahim yıkıldım resmen kiyamam :'(
İlkay yazdıklarını okudum da benim sevgilim de öyle.Asker fotoğrafını gönderdiler bana geçen görünce dağıldım.Kamuflajli hali,saclari filan :''
'( Şimdi diyo yandım iyice kulaklarım kabardı diye.Ben yemin töreninde kesin ağlarim yani.Zaten telefonu kapattik çok ağladım.Kendime gelemedim :'
'( Mamakta durumlar böyle kızlar :'( Bugün prova çok ağır gelmiş.Yemin törenine kadar da böyle olcakmis :'(
canım takvimden hesapladık, tek tek günleri saydık, izin kullanmazsak 15 eylülde bitiyor ama biz ne olur ne olmaz 16 eylül diyoruz.. kesin tarih askerliğin bitimine yakın belli olurmuş .. o yüzden şimdilik 15 eylül yaz canım bence![]()
selam kizlar su iki gündür hic birsey yapasim gelmiyor gücüm tükenmeyemi basladi galibais yerinde bile sebesiz gözlerim dolmaya basladi son günlerde annem iyice askerden gelsin artik adini koyalim su isin demiyormu tamamen moralim bozuluyor galiba yillardir beklemek üzerine birde askerlik yipratmaya basladi :26:
canım biz de o durumdayız ama düşünsene bu askerlik işini daha da erteleseydik hayatımızı da baya ertelemiş oalcaktık.. en azından şimdi askerdeler, gittiler ve gelecekler. aradan çıkıyor ..