- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.541
kızlar merhaba ya o değilde biz orda nasl göreceğiz askerlerimiziçok kalabalık olcak :26:
kızlar merhaba ya o değilde biz orda nasl göreceğiz askerlerimiziçok kalabalık olcak :26:
canım askerıne bolugunu sor hangı tarafta olcakmıs ogren ona gore sende koltuklra oturursun.zaten boyu kısaysa en arkada olr hc goremezsın.herkes bırbırıne bnzıcek ztn onu bulman ımkansız oluo .)
Selam sen mamaga yemin törenine gitmiş miydin ? Kaçta baslıo ? Kaç gibi orda olmak lazım biliomusun canım ?
sordum onu 6.bölükmüş ama 2.sıranın 4uncu kısısı dedı ama pek anlamadım aynen canım yacanım askerıne bolugunu sor hangı tarafta olcakmıs ogren ona gore sende koltuklra oturursun.zaten boyu kısaysa en arkada olr hc goremezsın.herkes bırbırıne bnzıcek ztn onu bulman ımkansız oluo .)
Selam kızlar bugun askım aradı mamakta o da cok agır gecmiş tören hazırlıkları bayılanlar olmus geldigimden beri hiç bu kadar zorlanmadım dedi..
Yemin töreni için 9 da baslayacak dedi ama cok kalabalık olcak sanırım dedi
Kaçta orda olmak gerekir ki acaba?
Ben yanımda dürbün götürcem bulabilirsem belki görürüm o zaman ..
1 mayıs tatilmiş o yüzden o gün daha rahat edicekler
Evci cıkacak arkadaslar yanınızda kim ev i cıkarcaksa mutlaka nüfus cüzdanı fotokopisi götürün oralarda ugrasmayın
ben baya erken gdecegm o kesn zatende =) hmm o zamn tekrar bı sorarz bakalm ya bde dun ve bugun 1 kez aradı cok yogunlarmıs :26:yanı bızde tanırız ama canm orda hepsi aynı olcak off offhehe evet canim mumkun oldugunca erken gidecegiz..onlerde yer almak icin..birde askim bugun sordugumda ben sizi yonlendirecegim dedi..persembe gunu son kesin belli olacakmis sanirim ona gore bir yer bulacagiz artik eee askimi nerde olsa tanirim benama dedigin gibi o kadar kalabalikta nolcaz bakalim :d hehe
Ben soguk odalari dinliyorum suan kizlar'yoksun neye yarar, örtünsem kat kat yorganlar, amaan':26:
ben baya erken gdecegm o kesn zatende =) hmm o zamn tekrar bı sorarz bakalm ya bde dun ve bugun 1 kez aradı cok yogunlarmıs :26:yanı bızde tanırız ama canm orda hepsi aynı olcak off off
sordum onu 6.bölükmüş ama 2.sıranın 4uncu kısısı dedı ama pek anlamadım aynen canım ya
canım cok tatlısın tesekkur ederm cok sagol tamam ben yarın arayınca sorayım hemencanım bak smdı.bastan sona masalar var arkaya dgru da masalar uzun bı sekılde uzanıyor.her sırada numara yazıo.1 den 40 kusure kadar.onun numarasını ogren ıste onun onunde bı yerde otur.snra o sıranında arkadasına dgru nerde kacıncı sırada olcanı ogren ona göre kesersin askerinifotograftaki gibi..
Eki Görüntüle 698919
aramaları zor heralde canm artık neyse az kaldı usta brlklernde en azından telefon olursa rahat olurlar sanyorum kı:26:himm evet canim cok yogunlar bide benim askimin bolumu ceza almis tam butun mintikayi onlara yaptrmislar sabah bide( mahvolmuslar :S:S: oglen gibi aradi sonra saat 5 gibi aradi aksamda mutlaka arayacagim dedi ama aramadi ((
aramaları zor heralde canm artık neyse az kaldı usta brlklernde en azından telefon olursa rahat olurlar sanyorum kı:26:
canım cok tatlısın tesekkur ederm cok sagol tamam ben yarın arayınca sorayım hemen
aaa evet bır de o var değil mi süper o zaman özlemimiz azda olsa dınmıs olacak zaten ayrı sehırlerdeydık arada görusuodukcok fazla yoklugunu hssetmems olacagım of ya =(insallah canimen azindan h.sonlari gorebilecegiz nettende olsa
aaa evet bır de o var değil mi süper o zaman özlemimiz azda olsa dınmıs olacak zaten ayrı sehırlerdeydık arada görusuodukcok fazla yoklugunu hssetmems olacagım of ya =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?