351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

OFF benim askerim aramadı daha beni Allahım butun askerlerımızı sen koru. ya benım nişanlımda o bayılanlar içindeyse :18:çok korkuyorum bi arasada sesini iyi olduğunu duysam yarabbim lütfen
Canım konuştun mu askerinle iyidir inşallah

Öyle canım haklısın da insan kötü oluyo.Ben de zaten hep öyleyim.Güldürmeye çalışıyorum filan şakalar yapıyorum filan ama çok zor ya.Yemin töreni zamanı bi gelemedi gitti

Aynen bekleticeklermiş öyle.Allah korusun askerlerimize bişey olmaz inşallah o gün filan:18: Yoksa ben atılır giderim vallahi

Daha kimbilir ne zorlukları var da anlatmıyolar bize belki de

Evet canım bi tek 1 mayısta rahat etcekler zaten.Ama cumaya kadar hergün çok yoğun olcaklar Ayrıca biraz daha erken git ankaraya bence.9da başlıycak diye düşünme.7de çıkarcalarmış galiba askerleri öyle duydum sanki ben:26:
Yemin töreninde sonra ailelerin sahaya inmelerine izin verilcekmiş işte.Ondan sonra toplıcaklarmış askerlerimizi birliklerine götürceklermiş.Sonra ziyaretçi parkında beklicekmişiz.Ondan sonra bi zaman çıkartcaklar galiba evci izni olanları filan:26:

herkesee günaydınnn :)) son bir kaç günn, artt görcezzz askerlerimiiii, çokkk heycanlııı :)))

Bilmiyorummm hep böyle olmuştur ne zaman uzak kalsak çok kötü oluyorum toparlamakta zorluk çekiyorum...böyle oluyor.Bu gün daha iyiyim sanırım kabüllenmem gerekecek artık 4 ay boyunca o yok yanımda ve hayat devam etmek zorunda çok sevdiğim için böyle oluyor farkındayım ama yapmamam lazım

Kızlar siz birde 138 falan diyorsunuz ama takvimden günleri tek tek saysanızda hesaplamanız yanlış her ay otuz gün sayılıyor yavrular bu durumda 135 oluyo çünkü yol izni şafaktan sayılıyor diye biliyoruz biz...

alternatiflerr nelerr cnmm, bide eşinin en sevdiği yemek nedirrr

köfte sever en çok acaba perşembe akşamı fırın tepsisine köfte, patates, domates, soğan yerleştirsem üstünü kapatıp dolaba koysam, ertesi gün o geldiğine fırına versem olur mu fırında olduğu için yemeği bırakıp kocişimle ilgilenirim bişey olur mu acaba bir gün öncesinden böyle hazırlayıp dolaba koysam :44:

çorba yaparım, birde pirinç pilavı ne yapayım diye sorduğumda, burda bulgur pilavı yemekten bıktım pirinç pilavı yapta yanına ne yaparsan yap dedi

bire elmalı kurabiye yapacağım bilmiyorum yapmasını, eşim çok sever hep dışardan alırdık, artık öğrenmem lazım

benim bitanemde çok sever elmalı kurabiyeyi bende güzel yaparım işin açığı bende yapcam elmalı kurabiye puacamdan istedi bi de yaprak sarması dedi yanınızda geritirin dedi kızlar biz ziyaretçi parkını kadın gününe çevircezzz

cnm bşey olmaz, ağzını kapatrr koyarsınn, ama bnce domatesi pişirmeden koy ki bir gün bekleyecek çok sulanmasın.. elmalı kurabiye oktay ustada vardı sanırım tarifi..bulgurdan bıkmışlar çok çıkıomuşş orda, benimki de dedi bi süre asla yemem die :) çorba ne düşündn

Arastirip yapacagim tatlim corba olarak havuc corbasiyada un corbasi yapabilrim esim pek sevmez corbayi zaten farketmez onun icin.. domatesler pisirmeden once koyarım

Canim zaten ziyaretci parki kadinlar gunu gibi oluyor, herkes kesin bi sarma getiriyor hatta cicekki masa örtüsü getirip serenler bile vardi

cnmm sabah sabahh güldrdnnn benii :)) baya bayaa gün gibi oluo o zmnn :))

[video=youtube;5gT_CKskaUI]http://www.youtube.com/watch?v=5gT_CKskaUI[/video]
Ne karanlık odalardan ne masallardaki cadılardan korktum sensizlikten korktuğum kadar...

Kizlar.. Herkeze mrb:) Benim de sevgilim asker 351.donem , bayadir sizi takip ediyodum ama TR-cem biraz bozuk oldugun icin yazmayi cekiniyodum ... SEvdigi Ankara - Polatlida varmi diye sorcaktim. Benim sevgilim uzun donem orda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…