• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım okulun bitince çift hanelere düşeceksiniz bak ne güzel :) hem sonra gelmeleri yaklaşınca 353ler gelecek, onlarla dertleşirsiniz. Siz de sağ olun canım. gün gün sayıyoruz, günler gözümüzde büyüyor işte, sivile geçince de saymaya devam etme alışkanlığımız sürmez inşallah :9: ahahaha düşünemiyorum :D

öyle gerçekten hiç böyle düşünmemiştim bu biraz daha iyi gelicek bana böyle düşünücem :) gelsinler artık bizde sizin gibi onları sabırsızlıkla bekliyoruz gelsinlerde alalım biletlerimizi :)

Kızlar dağıldım ya:14::14::14:
İlkay'la dimam'ın konuşmaları dağıttı beni yıktı resmen:14::14::14::14: İçim parçalandı:14::14:
Başkaları gidip geldiğinde bu süreç nasılda hızlı geçmiş gibi geliyodu..Ah dağıldım iyice:43::43::43:
İlerde kızım olursa askerliğini yapmış birisini bulsun getirsin karşıma öyle dicem:26:

aynen bende kendimi kötü hissedince onların topiğine giriyorum 160 kalmış şükür az kaldı diyolar sonra şükrediyorum halime Allah'tan 5ay yoksa dayanamazdım gibime geliyor benimde

Aynen bend onalrin topigine bakiyorum. onlarada yazik. allahim okadar zor okudu kizlar hem calisti hem okudu. iki iki senelik okudu. ikincisini aciktan. bazen gece 2 de gelip sabah 7de gidiyordu ise. kar kis demeden. ama simdi bakinca diyorum iyiki okumus o 460 gün say say bitmezdi

İlkay'la dimam'ın konuşmaları dağıttı beni yıktı resmen:14::14::14::14: İçim parçalandı:14::14:
Başkaları gidip geldiğinde bu süreç nasılda hızlı geçmiş gibi geliyodu..Ah dağıldım iyice:43::43::43:
İlerde kızım olursa askerliğini yapmış birisini bulsun getirsin karşıma öyle dicem:26:

benim annem aynı senin yapcağın gibi yaptı cnm askerlik yapmadan vermem dedi vermedi de :)
bende aynı durumdayım evlilere çok daha zormuş burda onu da gördüm başka bişey bizim anlamamız zor gibi geliyor elimizden geldiği kadar destek olabiliyoruz sadece...
bizde geçiricez artık hedef 2haneliler :)

haha ay evet düsünsene halaa sayiyormusuz... varya 460 günü sayanlar var kizlar. yine bunada sükür
evet canım, gerçekten çok zor... ne diyim inşallah kısalır...

öyle gerçekten hiç böyle düşünmemiştim bu biraz daha iyi gelicek bana böyle düşünücem :) gelsinler artık bizde sizin gibi onları sabırsızlıkla bekliyoruz gelsinlerde alalım biletlerimizi :)

inşallah canım :)

ben de hep öyle söylüyorum babam gülüyor. ben seni verdim ama diyor. oğlum olursa onu da askere göndermeyeceğim. şimdiden biriktiririm parasını ben onun.

biz evli olduğumuz için özlemimiz, yaşadıklarımız daha farklı. sizinki daha farklı. ikisi de çok zor. özlem zor... ama geçiyor işte. başkaları askere gidiyor hemen geliyor. bi gittiklerini bi geldiklerini duyuyoruz ama işin aslı öyle değilmiş. geldiklerinde hiç gitmemiş gibi olacaklar. unutacağız bu günleri. :31:

Ozledim teninin kokusunu ozledim.... ozledim simsicak nefesini ozledim ...ozledim sohbetini o sesini ozledim gelmedin goz bebegim can yoldasim gelmedin :5:

Aynen bend onalrin topigine bakiyorum. onlarada yazik. allahim okadar zor okudu kizlar hem calisti hem okudu. iki iki senelik okudu. ikincisini aciktan. bazen gece 2 de gelip sabah 7de gidiyordu ise. kar kis demeden. ama simdi bakinca diyorum iyiki okumus o 460 gün say say bitmezdi

aynen cnm iyi ki okumuşlar düşünmek bile istemiyorum 460 gün beklediğimi orda olduğunu 5ay bile fazla inş. düşer de daha erken gelirler ayın 12sini bekliyorum bende bi umut işte belki gelir sevndirici açıklama

Kocam acemi birligindeyken demisti ki "burada artik herkes kizim olsun diye dua ediyor, damat ceksin bunca sikintiyi".. ne dersek diyelim cocuklarimizinda hayatlarinda benzer seyler yasanabilir önüne gecemeyiz.. ben annemin kaderini yasiyorum, annemde anneannemin.. her ikiside evlendikleri yil kocalarina hasret kalmislar, hayat iste:25:

benim sevdigim dedi ben sana söylicem simdi yollama. ama dedgim gibi benimki halaaa acemi birliginde...

Ben acemi birligine de iki kez mektup yolladim canim.tek benim sevdigime mektup gelmis oyle boyle etkilenmemis millet cok sasirmis.cok mutlu oldu.ben mektubun cok onemli oldugunu anladim bu sayede :)

benim annem aynı senin yapcağın gibi yaptı cnm askerlik yapmadan vermem dedi vermedi de :)
bende aynı durumdayım evlilere çok daha zormuş burda onu da gördüm başka bişey bizim anlamamız zor gibi geliyor elimizden geldiği kadar destek olabiliyoruz sadece...
bizde geçiricez artık hedef 2haneliler :)

çok iyi yapmış valla annen :9: asker yolu beklerken insan garip bir psikolojide oluyor. buraya geliyor, acısını, özlemini paylaşıyor. dertleşiyor. yeri geliyor özel günlerimizi, hormonal değişikliklerimizi bile anlatıyoruz. ama bazen insanlar o kadar düşüncesiz oluyor ki, çıkıp "özel günlerinden, eşinin yanına gideceğin zamandan bahsetme, bu yazılanlar yüzünden topiğe girmeyi bile canım istemiyor." diye bir sürü anlamsız mesaj gönderiyor. kendi garip ahlaki tutumlarını sana da dikte etmeye çalışıyor.

kadının kadına yaptığı anlayışsızlığı erkekler yapmıyor diyorum bazen. inşallah sizler hep birbirinize destek olursunuz. aynı duyguları paylaşan insanlarla birlikte sanalda da olsa dertleşmek insanı rahatlatıyor. gönlünüz hep huzur dolsun inşallah.

kizlarr mektup yazmaya baslasak mi artik :)) yoksa az daha beklesek mi?
Ben daha acemi birligindeyken 5 tane gönderdim ;-) ve sansimiza hiçbirisi okunmadi.Tugayin içinde ptt vardi askerim kendisi aldi oradan.Gunluk tutuyorum ben 12 nisandan beri oraya yazdıklarımın aynisi baska bir kağıda yazıp gönderdim. Yemin töreninden geldigindede 18 adet mektup verdim eline :-) haftaya tekrar göndereceğim :-)

Kocam acemi birligindeyken demisti ki "burada artik herkes kizim olsun diye dua ediyor, damat ceksin bunca sikintiyi".. ne dersek diyelim cocuklarimizinda hayatlarinda benzer seyler yasanabilir önüne gecemeyiz.. ben annemin kaderini yasiyorum, annemde anneannemin.. her ikiside evlendikleri yil kocalarina hasret kalmislar, hayat iste:25:

Allah dermanı olmayan dert vermesin cnm zor tabi ki ama napalım dediğin gibi kaderimiz neyse o yaşayacağız çok şükür kavuşcağımızı biliyoruz gelicekler... bugün ne güzel moralin iyiydi harita boyayacağız dedik renkli kalemlerde alacağız hedefimiz çift haneliler :) hadi gül biraz iyi şeyler düşünelim

Ben acemi birligine de iki kez mektup yolladim canim.tek benim sevdigime mektup gelmis oyle boyle etkilenmemis millet cok sasirmis.cok mutlu oldu.ben mektubun cok onemli oldugunu anladim bu sayede :)

bende ock istiyorum yollamyi ama o izin vermedikce yolayamam. o yüzden gänläk tutuyorum. bide gitmeden mektup yazmistim ona 3 sayfa. gidince okusun diye. cok duygulanmis. ama zor zapt etdim gitmeden okumamasi icin. bide lastik tokami götürdü bileginde hep. kokun kalmadi diyor. ama olsun yanimda hissediyorum yinede diyor

Allah dermanı olmayan dert vermesin cnm zor tabi ki ama napalım dediğin gibi kaderimiz neyse o yaşayacağız çok şükür kavuşcağımızı biliyoruz gelicekler... bugün ne güzel moralin iyiydi harita boyayacağız dedik renkli kalemlerde alacağız hedefimiz çift haneliler :) hadi gül biraz iyi şeyler düşünelim

Bugün moralim iyiydi, taki az once sabah kullandigim ütünün fisini cekmemis oldugumu anlayana kadar:25: hersey yalnizligimi carpiyor sanki yüzüme. :43:Bak diyor yalnizsin, fisi cekmeni uyaracak bile kimsen yok.. cesmeyi kapattiracak, evden cikarken telefonunu cantana koyacak kocan yok ve sen hayati tokezliyorsun.. hergun biseyleri yanlis yapiyor yada unutuyorsun. Beceremedin kizim sen bu yalnizligi:14:

Bugün moralim iyiydi, taki az once sabah kullandigim ütünün fisini cekmemis oldugumu anlayana kadar:25: hersey yalnizligimi carpiyor sanki yüzüme. :43:Bak diyor yalnizsin, fisi cekmeni uyaracak bile kimsen yok.. cesmeyi kapattiracak, evden cikarken telefonunu cantana koyacak kocan yok ve sen hayati tokezliyorsun.. hergun biseyleri yanlis yapiyor yada unutuyorsun. Beceremedin kizim sen bu yalnizligi:14:

alismicaz canim aliscaz demicem sana. onlarisz yasamaya alismamaliyiz. sadece gecici cözüler üretcez. okadar. ben sürekli onun söyleyecegi seyleri düsünüyorum. sesini duyar gibi oluyoru. onun uyarlari hatda uyumadan söyledikleri düsünüyorum. böyle yapcaz.

yapma böyle cnm ya eziyet etme kendine :( :( artık kendimi unuttum sana üzülüyorum evliyken yollamak ne kadar da zormuş sen böyle devam edersen hasta olucaksın cnm sonra kim destek olucak askerine hiç bunu düşündn mü onun sana ihtiyacı var kuzummm bırakma kendini dalgınsın boşluktasın bu da çok normal alışması da çok zor ama uğraşma da ztn alışmaya gelicek tekrar beraber olucaksınız yine yanında olucak ama bu sefer onun sana ihtiyacı var bu zamana kadar o sana destek olmuş sıra sende güçlü ol cnm çünkü senden başka kimse ona iyi gelmez :(

alismicaz canim aliscaz demicem sana. onlarisz yasamaya alismamaliyiz. sadece gecici cözüler üretcez. okadar. ben sürekli onun söyleyecegi seyleri düsünüyorum. sesini duyar gibi oluyoru. onun uyarlari hatda uyumadan söyledikleri düsünüyorum. böyle yapcaz.

özlem duygusuyla yaşamaya alışılıyor mecbur. yoksa her gün ağlamaktan gözlerimiz kör olurdu herhalde. ilk gittiğinde nefes bile alamıyordum. kriz anından çıkıp normal hayatımıza dönüyoruz zamanla. kavuşacağımız gün yakınlaşıyor, ara ara ziyaretlere gidiyoruz. bir şekilde geçiyor işte... dönüşleri olsun, sağlıklı olsunlar yeter ki...:31:

Back
X