• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bisey olmadi ama ben deli gibi agliyorum suan:14::14:
Aklımı kaybediyorum sanki gunden güne:14::14:

canim benim yok öyle birsey. aklinda cok fazla sey var. ondan onu unutdun. cok normal. insanin akli baska bi yerdeyken olabilir. üzme kendini. bak birseyde olmamis cok sükür. kendine fazla sert davranma

Canım aklını kaybetmiyorsun.Herkesin dönem dönem yaşadığı unutkanlığı yaşıyorsun,sanıyorum eşinin gidişiyle de pekişti bu.

ilaçlarını kullanıp,şafak sayısı azaldıkça sen de daha rahatlamış olacaksın ve böyle bir sorun da kalmayacak.

Sanıyorum bir gel git durumu oluşuyor canım:44: ben de lafımı hiç esirgemem,26 yaşından sonra huy değiştiriyorsun galiba gitmeden önce nasılsa gittikten sonra da özlemin haricinde benim durumum aynı dedim,biraz kızarak :20:sonra yumuşadı :31:

cnmm yapıolar işte sonra da pişman oluolar, huyları öyle olmadığı için.. tecrübeli arkadaşlarm diolar bazen çok kapris yaparlar, kıskançlık artar aynen oleymiş.. umarım geldiklernde kalıcıı olmazz bu huylar, askerden kalma garip huylarr olmasnn :)

Çift hanelere geçtiğimizde türkiye haritasını boyayalımmm ama nerden bulcaz (((
Bulan olursa bizede haber verin kızlar

hep beraber boyayacağız cnm renkli kalemlerimizi haritalarımız alıp bekliyeceğiz o günleri :) nette bulup çıktı alırız olmadı grafiker arkadaşımız var şeyma o bize hazırlar :)

İlkaycım eşinin sana söylediklerini zaman zaman yazıyorsun buraya çok olgun güzel düşünüo
Şimdi seni aglarken görse üzülmezmi canım ? Bak vitamin eksikliginden oluo bitanem sıkma canını hadi toparlan
Hadi aklını dagıtıyım
Bugun bende 4,5 cm kist cıktı ((( askerimde aradıgında nie işte değilsin diince sölemek zorunda kaldım aman sölemez olaydım
Nr desemde tatmin olmadı cok büyük o
Baska doktora git agrın varmı vs az önce aradı yine ikna edebildim azcık agrım sızım yok ilaç kullancam her kadında olur vs
Umarım ikna oldu bu sefer (((

Bugun bende 4,5 cm kist cıktı ((( askerimde aradıgında nie işte değilsin diince sölemek zorunda kaldım aman sölemez olaydım
Baska doktora git agrın varmı vs az önce aradı yine ikna edebildim azcık agrım sızım yok ilaç kullancam her kadında olur vs

Canim gecmis olsun. yillar önce bendede oldu. evet onlar anlamiyor tam ne oldugunu. erak etmeleri normal. Dikkat et kendine o strestende oluyor cogu zaman.

cnmm yapıolar işte sonra da pişman oluolar, huyları öyle olmadığı için.. tecrübeli arkadaşlarm diolar bazen çok kapris yaparlar, kıskançlık artar aynen oleymiş.. umarım geldiklernde kalıcıı olmazz bu huylar, askerden kalma garip huylarr olmasnn :)

Canım askere gittiğinden beri tripin t'sini göstermedi sağ olsun.Bu gün ne olduysa geldiler herhalde:52:mümkünse kalıcı olmasın,sürekli böyle olduğunu düşünemiyorum bile:19:

ben zaten delinin biriyim mümkünse o akıllı kalmaya devam etsin :9:

Son düzenleme:
6 cm üstünde olursa ameliyat ediolarmıs
Umarım gecer ((

Evet öyleymis bende 5 santimdi. ama o ilac verdilkleri onu hemen geciriyor. bide bana dogum kontrol hapi vermisti doktor onunla zaten hepten gecmisti. uzun süre almamistim yasim cok kücüktü. yani iki üc ay icinde hic birsey kalmadi

İlkaycım eşinin sana söylediklerini zaman zaman yazıyorsun buraya çok olgun güzel düşünüo
Şimdi seni aglarken görse üzülmezmi canım ? Bak vitamin eksikliginden oluo bitanem sıkma canını hadi toparlan
Hadi aklını dagıtıyım

Canım geçmiş olsun.İlaçla eritecekler sanıyorum.Çevremde çok kişide oldu,hepside iyileşti.Kontrollerini ihmal etme ama.

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum kizlar.. aglamami durdurabildim simdi..

Sedacim cok gecmis olsun, ilacla birlikte gecer insallah..

Hadi aklını dagıtıyım

cnmm geçmişş olsunn, sanırım brz ağrı fln yapıomuş amaa ilaçlarlaa gider zatenn..

Canım askere gittiğinden beri tripin t'sini göstermedi sağ olsun.Bu gün ne olduysa geldiler herhalde:52:mümkünse kalıcı olmasın,sürekli böyle olduğunu düşünemiyorum bile:19:

ben zaten delinin biriyim mümkünse o akıllı kalmaya devam etsin :9:

ahahahaha gecee geceee çokk güldmm canımmm yoksa gelince asıl askerlikleri bizim elimzdee başlar :))

Back
X