• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayy çok güzel olmuş:16:dönüp dönüp bakıyorum çok duygulandım :43:

HATUNLAR ağlayın die yapmadım :20: gülücezz sevinicez hergün birimizi boyuycaz haa bu arada tasarımcılar günümü kutlamayı hak ettim sanırım:92::1:

cnm akşam burası baya dolu olur herkes gelir, tekrar hatırlatalım, bir kaç güne toplanırr

tamam benim nette sorun var evden giremiyorum cnm siz akşam hatırlatın herkes bana mesaj atsın:31:

Seymaaaaaa bendeeee bendeeee ))))
Canım cok güzel olmus eline saglık !!!
Ben cepten giripm msj atamıom (((

Bilgileri yazıyorum canım
Seda - Can
Ankara

Benim plakayı en sonlarda boyıcaz ((((
Şimdiden tasarımcılar günün kutlu olsun ))(

Kızlar benim sevdigimde bugun caktırmadan sorguladı ))) sanırım hepsi aynı dönem aynı seyleri hissediolar ))) konusma söyle oldu
Eve mi gitcen akşam canım ? Bilmem daha karar vermedim askım..
Baska nereye gitme ihtimalin var ki ?
Ben direk koptun kızlar gülmeye basladım caktırmamaya calısıonda alt msjını aldım eve git askım dion dedim )))

Sizin anlattıklarınızdan tecrübeliyim ya kızlar
Öyle söleyince direk siz geldiniz aklıma .. ki kendiside evde oturma gez diodu ))))
Kavgasız atlattım )))(

Eki Görüntüle 708144

kızlar ilk iş böyle çıktı kutucuklara isimler falan yazılacak çıktı alındıktan sonra:1: bence güzel oldu sizde fikrinizi söleyin bu baskı için değil onu maillerinize yollayacağım büyük boyut çıktı alsanız bile yüksek çözünürlük olduğu için piksel piksel olmayacak :16:

Aaaaa bi kac saart cikiyorum geliyorun böyle bir güzel sürpriz bayildiiiimmmm

Seymacım bence herkes tezkere tarihinide yazsın yol durumundan farkedio ya
Benim askerimin yol izni yok
Tezkere tarihi 17 eylül ((((

Ne demek yüzsüzlük estağfurullah tabiki ulaştırırım. mail adresini göndermen yeterli ..

Aynı söylediğin gibi canım benimki de feci öksürüyor. Haftalardır geçmedi o da aynısı söylüyor burda herkes öksürüyor diyor. Yemeklerde
hep aynıymış . Tost yiyormuş hep. 5 kilo vermiş zaten daha 20 günde. Kimbilir daha ne kadar verecek :(

yüksek faktörlü Güneş kremi götürdüm bende. kulaklarının arkası falan kabuk bağlamış sıcaktan offfff offfffffff içim acıyo resmen canım yaaa

Tamam canim hemen özelden yolluyorum

Aynen cok feciymis dün aradi cok bunaliyorum bi bitmedi dedi cok bunalmis sesi cok kötüydü

Ben bidaha arayinca bölügü sorcam belki uzak bi ihtimal olsada tanisiyorlarmis ne güzel olur

Kızlar benim sevdigimde bugun caktırmadan sorguladı ))) sanırım hepsi aynı dönem aynı seyleri hissediolar ))) konusma söyle oldu
Ben direk koptun kızlar gülmeye basladım caktırmamaya calısıonda alt msjını aldım eve git askım dion dedim )))

Öyle söleyince direk siz geldiniz aklıma .. ki kendiside evde oturma gez diodu ))))
Kavgasız atlattım )))(

bence kiyamiyorlar evde oturup üzülmemize ama biayandanda akillar bizde kaliyor. yani tam ne istediklerini bilmyiorlar. ben bastan söyledim evden mümkün oldugu kadar az cikcam. cünkü aslinda istedikelri o galiba hahaha

Kavgasız atlattım )))(

ahahaha aynen canim bugun bizde benzer bisey yasadik:) dersaneden 2 de cikiyodum normalde :) hemen evde oluyordum sevgilim aradi saat 2 :40 di.napiyosun dedi bende yeni eve geldim askim dedim:) nerdeydin dedi anlamamzliktan geldim guldum :) icimden tabiiki :) sonra neden gec kaldin dedi:) bende kizlarla sohbete daldim dedim atlattik:D:D:D:D: hem gez diyolar hem sorgu sual:D:D:D

oyy kuzumm ne olacak sanki tasarımcı için çok zor değil usul usul yapıyorum:29::29: bu arada doğubeyazıt ağrının mıydı:17: coğrafyam berbattır da...:17::17::17:

Doğubeyazıt Ağrı'nın canım evet:1: Ayy vallahi çok sevdim bende çok güzel olmuş eline sağlıııkkkkkkkk:29:
Yarın herkes Şeyma'nın tasarımcılar gününü kutlıcak heee:47: Kutlamayanın popoya şaplak:20::1:

Doğubeyazıt Ağrı'nın canım evet:1: Ayy vallahi çok sevdim bende çok güzel olmuş eline sağlıııkkkkkkkk:29:
Yarın herkes Şeyma'nın tasarımcılar gününü kutlıcak heee:47: Kutlamayanın popoya şaplak:20::1:

Aynen öyle Seyma bizim tasarimcimiz hatda tasarimcinin dibiiiii :D

12si için öğrenciler günü demiştik ama o gün Anneler Günü:124: o yüzden pazartesi öğrenciler günü oluyooo:62:

Kutlamayanın saçından sürüklerimm:4: Öğrenciler dile gelin bakiyim:47: :27: :1:

12si için öğrenciler günü demiştik ama o gün Anneler Günü:124: o yüzden pazartesi öğrenciler günü oluyooo:62:

bana uyar bende ögrenciyim 130 günümüz var dolu dolu her güne bir özel gün yükleriz oooh. birbirimizi kutlamaktan zamnin nasil gectigini anlamayiz

Ben mali müşavirim 1 mart muhasebeciler günü ama geçti (((((((((
Banane bende yeni gün istiom ((

ahahaha aynen canim bugun bizde benzer bisey yasadik:) dersaneden 2 de cikiyodum normalde :) hemen evde oluyordum sevgilim aradi saat 2 :40 di.napiyosun dedi bende yeni eve geldim askim dedim:) nerdeydin dedi anlamamzliktan geldim guldum :) icimden tabiiki :) sonra neden gec kaldin dedi:) bende kizlarla sohbete daldim dedim atlattik:D:D:D:D: hem gez diyolar hem sorgu sual:D:D:D

Brn acıkca dedim simdi susuom askerdrn gelince benden kork nası cemkircem bak dedim ))

kizlar selam..size bisey danisacagim sevgilimin 25 mayisda dogum gunu...ve ben luleburgazdayim o karsda..ankaraya yemin torenine gittim ama karsa gidemeyecegim gibi gorunuyor:(( sizce nasil biseyler gonderebilirim??hem isine yarayan hemde degisik biseyler olsun istiyourum ama aklima gelmiyor bir turlu de :S:S: fikirleriniz neler bu konudaaa

merhaba!
acrofobi mamak'ta video cekebildim demistin. sanirim buraya eklenebiliyor, vaktin olunca yapabilirsen sevinirim. :) bir de askeri erzurum'a giden birileri vardi sanirim, haber alabildiniz mi? nasillarmis? benim sevgilim degil asker olan cok yakin bir arkadasim, o yuzden sizinle bazi konularda farkli olsak da yine de bir cok konuda hislerimiz ayni hep. dusuncelerinizi, hislerini anlayabiliyorum cogunlukla. buradaki her sayfada sizin birbirinize desteginizi gormek cok guzel. erzurum icin pek hos seyler duymadim gibi simdilik, o yuzden yine askerligin ilk gunlerindeki gibi belirsizlik olunca ben de meraklaniyorum. yakinda bir duzenleri otursa da bir sekilde haberlesme yolunu bulsak, en azindan carsi izinleri olacak burada daha once konusuldugu gibi.

Bebisleeeeeer:3:

Kociskom taaaa uzakta olsa da:43: az once yine hayatimi kolaytirdi haberi bile yok:31: dün aksam sarj aletimi arkadasimda unutmusum, yani insallah orda unutmusumdur çünkü ortalarda yok:26: az once eve geldim telefonumun sarji bitiyor naparim ya kocam ararsa falan derken dank etti.. kocam bazen telefonunu baglanti kablosuyla tv'ye takip sarj ederdi :31: o an geldi aklima ve birde ampul yandi kafamda:28: benim bitanem evimizde olmasada bana yardim etmeye devam ediyor:16::16::16:

Back
X