• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bebisleeeeeer:3:

Kociskom taaaa uzakta olsa da:43: az once yine hayatimi kolaytirdi haberi bile yok:31: dün aksam sarj aletimi arkadasimda unutmusum, yani insallah orda unutmusumdur çünkü ortalarda yok:26: az once eve geldim telefonumun sarji bitiyor naparim ya kocam ararsa falan derken dank etti.. kocam bazen telefonunu baglanti kablosuyla tv'ye takip sarj ederdi :31: o an geldi aklima ve birde ampul yandi kafamda:28: benim bitanem evimizde olmasada bana yardim etmeye devam ediyor:16::16::16:

canim benim nekadar güzel.... ondan hep izler var etrafinda... bilyiorum oda cok zor ama bi yandanda nekadar güzel..

kizlar selam..size bisey danisacagim sevgilimin 25 mayisda dogum gunu...ve ben luleburgazdayim o karsda..ankaraya yemin torenine gittim ama karsa gidemeyecegim gibi gorunuyor:(( sizce nasil biseyler gonderebilirim??hem isine yarayan hemde degisik biseyler olsun istiyourum ama aklima gelmiyor bir turlu de :S:S: fikirleriniz neler bu konudaaa

canım orada herseyi kullanamayabilir mesela saat alsan hep kolunda olabilir
ben duygusala bağlıyorum simdi yazdığın günlük varsa onu gönder yoksa bak haftasonu geldi ona uzun uzun bişeyler yaz hislerin olur sarkı sözü olur koca bi defter gönderebilirsin daralınca okuyabileceği :)

kizlar selam..size bisey danisacagim sevgilimin 25 mayisda dogum gunu...ve ben luleburgazdayim o karsda..ankaraya yemin torenine gittim ama karsa gidemeyecegim gibi gorunuyor:(( sizce nasil biseyler gonderebilirim??hem isine yarayan hemde degisik biseyler olsun istiyourum ama aklima gelmiyor bir turlu de :S:S: fikirleriniz neler bu konudaaa

vallah canim bence temel ihtiyaclari icin tras malzemesi, t shirt, felan yolla, onlara ihtiyaclari oluyor zaten, ayrica seni hatirlatan birsey mesela ben eskiden kumas mendiler vardiya ben onlara serkan hamide isledim bi hafta üzerimde tasidim, hem kokumu hemde yaninda tasiyabilecegi birsey olsun diye.... bilmyiorum baska ne yollanir ama sevgilim demisti mektuplari okuyorlar ondan cok istemiyor. o tür seyler ihtiyaclari icin bide bizi daha yakin hissetmeleri icin olabilir

ben duygusala bağlıyorum simdi yazdığın günlük varsa onu gönder yoksa bak haftasonu geldi ona uzun uzun bişeyler yaz hislerin olur sarkı sözü olur koca bi defter gönderebilirsin daralınca okuyabileceği :)

seda sen de günlük tutuyormusun? nezaman verceksin onu askerine. ben dönünce hepsini birden vercem cok birikcek simdiden bir günlük doldu cünki.

tesekurler canimmm ..yemin torenine giderken acemilikte yazdigim defteri goturmustum canimm....ama bakalim biseyler dusunecegim artik:SSSSyine yazacagim:)

Eki Görüntüle 708144

kızlar ilk iş böyle çıktı kutucuklara isimler falan yazılacak çıktı alındıktan sonra:1: bence güzel oldu sizde fikrinizi söleyin bu baskı için değil onu maillerinize yollayacağım büyük boyut çıktı alsanız bile yüksek çözünürlük olduğu için piksel piksel olmayacak :16:

şeyma emeğine sağlık cok güzel olmuş :D ayyy A3 formatinda cıktıni alip asicigim odam duvarina fiyuuuu süper ya :D

seda sen de günlük tutuyormusun? nezaman verceksin onu askerine. ben dönünce hepsini birden vercem cok birikcek simdiden bir günlük doldu cünki.

ben günlük tutmuyorum canım. ben genelde her hafta sonu askerimin yanına gidiyorum ankarada yapıyor ben istanbuldayım gerçi bu hsonu gidemicem ama :(
hiçide yoğun bir işim var hiçi akşamları da 3 akşam İngilizce kursum var kısaca pek vaktim olmuo :/
birde modumu cok düşürmemeye çalışıyorum duygusala bağlayınca çıkamıyorum işin cinden o anda askerim arayabilir ve o da etkilenebilir
gecicek diyorum 4 ay kaldı diyorum ya uzun olsaydı diyorum o gelince neler yapıcagımızı düşünüyorum mesela 19 eylülde tatile gidiyoruz askımla onu düşünüyorum
kötü düşünmek istemiyorum kendimi bırakmak istemiyorum, daralınca dua ediyorum Allahım sabır ver bana diyorum
hersey bizim elimizde biraz da
bak 1 ayları doluyor pazar günü gecicek böyle böyle ..
cok mu pozitifim :/

ben günlük tutmuyorum canım. ben genelde her hafta sonu askerimin yanına gidiyorum ankarada yapıyor ben istanbuldayım gerçi bu hsonu gidemicem ama :(
hiçide yoğun bir işim var hiçi akşamları da 3 akşam İngilizce kursum var kısaca pek vaktim olmuo :/
birde modumu cok düşürmemeye çalışıyorum duygusala bağlayınca çıkamıyorum işin cinden o anda askerim arayabilir ve o da etkilenebilir
gecicek diyorum 4 ay kaldı diyorum ya uzun olsaydı diyorum o gelince neler yapıcagımızı düşünüyorum mesela 19 eylülde tatile gidiyoruz askımla onu düşünüyorum
kötü düşünmek istemiyorum kendimi bırakmak istemiyorum, daralınca dua ediyorum Allahım sabır ver bana diyorum
hersey bizim elimizde biraz da
bak 1 ayları doluyor pazar günü gecicek böyle böyle ..
cok mu pozitifim :/
hayir süpersin... gercektende öyle olamk lazim.... bende ona sürekli gelecek planlari yapiyorum... ama iste onunla konusmazken birazdaha pozitif olabilsem iyidi. neyse oda olur :)

ama bende o konuda birsey sorcam.. bende görmüyorum onlari. sadece öyle yazinca cikiyorlarda hangi sayida ne cikcak nerden bilyiorsunuz?

Iste onun ayarlarini actiginda yazi yazdigin bölümde hepsi gorunuyor sayiya degil koymak istedigin ikona bakiyorsun canim:31:

Back
X