- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.421
kizlar gram ilye yazmisim. öyle veriyorum
500 gram pudra sekeri bir paket yani
3yemek kasigi limon suyu
75 gram margarin
margarini eritip bir yemek kasigi su ve limon suyunu ekle. eridikten sonra sekerin yarisinidan biraz fazlasini eleyerek üzerine dökve karistir. iyce homojen olana kadar. sonra atesten alip sekerin geri kalaniniyogurark ekle. aslinda alabildigince un diyoruz ya ayni mantik seker az gelirse daha da koyabiliriz ama aklinizda bulunsun caok cabuk sertlesiyor o yüzden yogurmadiginiz veya islemediginiz an jelatin kagidina sarmayi unutmayin. buzdolabinda muhafaza edebilyiorsunuz istediginiz kadar gisa boyasini isteiginiz parcaya ekleyip iyce dagilana kadar yoguruyorsunuz bittiiii sorna normal hamur gibi istediginiz sekle sokabilyiorsuniz
aaaa ilk defa bu kadar kolay şeker hamuru tarifi aldım süpersin tatlımmkizlar gram ilye yazmisim. öyle veriyorum
500 gram pudra sekeri bir paket yani
3yemek kasigi limon suyu
75 gram margarin
margarini eritip bir yemek kasigi su ve limon suyunu ekle. eridikten sonra sekerin yarisinidan biraz fazlasini eleyerek üzerine dökve karistir. iyce homojen olana kadar. sonra atesten alip sekerin geri kalaniniyogurark ekle. aslinda alabildigince un diyoruz ya ayni mantik seker az gelirse daha da koyabiliriz ama aklinizda bulunsun caok cabuk sertlesiyor o yüzden yogurmadiginiz veya islemediginiz an jelatin kagidina sarmayi unutmayin. buzdolabinda muhafaza edebilyiorsunuz istediginiz kadar gisa boyasini isteiginiz parcaya ekleyip iyce dagilana kadar yoguruyorsunuz bittiiii sorna normal hamur gibi istediginiz sekle sokabilyiorsuniz
dışarıdan bakınca öyle tabi insan içine girince anlıyor beklemenin ne demek olduğunu bana öyle diyenlere bende seni de görücem beklerken diyorum özellile arkadaşlarıma gün gelicek devran dönücek intikamım acı olucak o zamanaynenn cnmm, askerlik yapıolarr sonuçtaa, ordaa tatil yapmıolarr ama anlatamıosn kmseyee.. çok abarttığımı düşünennlerr olduu dışardan çok basit gelioo herkese.. o yokken içmdn dışarı çıkmakk gelmio, gttiğimiz yerleri görnce üzülüorumm amaa iştee maalesef kmse anlamıoo
yaşayan biliyor cnm bilmeyen boş boş konuşuyor işte bize de sabır istemek düşüyor malesefonu soyleyenlere sormak lazim kisa donem ama bak sevgilim karsda bu dondurucu sogukda dagin basinda cadirda camur icinde hastalar ve yemek denen bisi gordukleri yok adam gibi...tuvalet bile yok....bunlar ne o zaman diye sormak lazim ama iste soylenmiyorki...agzi olan konusmayi biliyo anca....
onu soyleyenlere sormak lazim kisa donem ama bak sevgilim karsda bu dondurucu sogukda dagin basinda cadirda camur icinde hastalar ve yemek denen bisi gordukleri yok adam gibi...tuvalet bile yok....bunlar ne o zaman diye sormak lazim ama iste soylenmiyorki...agzi olan konusmayi biliyo anca....
aaaa ilk defa bu kadar kolay şeker hamuru tarifi aldım süpersin tatlımmbi sorum olcak ocağın üstünde şekerin yarıdan fazlasını döktük ya ne kadar daha kalıcak homojen olma kısmını anlayamadım ben :44:
dışarıdan bakınca öyle tabi insan içine girince anlıyor beklemenin ne demek olduğunu bana öyle diyenlere bende seni de görücem beklerken diyorum özellile arkadaşlarıma gün gelicek devran dönücek intikamım acı olucak o zaman
yaşayan biliyor cnm bilmeyen boş boş konuşuyor işte bize de sabır istemek düşüyor malesef
size birsey söylimii kizlar. hic kimse yasamadan bilmyior. baksana uzun dönemler orda bile bunaltiyorlar onlari. onlar görüyor bide bunlarinda neler yaptigini. benim tek tesselilm döncek 4 aya. sonra birdaha hic briakmicam onu. bide bu dönemde gercek dostu anliyoruz görüyoruz daha. onada sükür etrafimizda kime güvenip kime güvenemiyecegimiz görmüs oluruz.
size birsey söylimii kizlar. hic kimse yasamadan bilmyior. baksana uzun dönemler orda bile bunaltiyorlar onlari. onlar görüyor bide bunlarinda neler yaptigini. benim tek tesselilm döncek 4 aya. sonra birdaha hic briakmicam onu. bide bu dönemde gercek dostu anliyoruz görüyoruz daha. onada sükür etrafimizda kime güvenip kime güvenemiyecegimiz görmüs oluruz.
aynen cnm 4ay sadece 120 gün... aslında kendimize şafak olarak 21i yapsak daha iyi oluucak galiba sonra çift haneliler sonra plakalara gelene kadar sayarız sonra harita boyama var ztn sonra büyük buluşma Allah'ın izniyle
aynen tatlimmm(((((((((( sabredecegiz artik yapacak bisey yokkk ( bu gece sevgilimle konusabildik yarin donuyorlarmis araziden cok sukur ve bugun bana dedikiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))) bu sene bitmeden sana bi surprisim var dediiii:))) soz nisan bu sene olcakkkk :))))))))) yani donusta sanirim yupiiiiiiiii ama soylemiyo tam tarihi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))
ben su anda baska bir safak sayiyorum. benim askim bana kargo yolladiiiiii. insallah cabuk gelir.
ama evet oda cok iyi fikir. cünki coook güzel olmazmi nihayyeeet cift hanelere düserdik
söyle anlatim tatlim böyle birbirine iyce kariscak sekerle yag. pürüssüz olcak yani. biraz jel gibi oluyor
cok cok cok sevindi canim. ne güzel. bizde subatda aileleri tanistirmak istiyoruz. insallah.
bugün acro ve ilknur hiç gelmedi :44:
bu şafağı saymak güzel ve heyecanlı tabi şimdilik bu sonra diğer şafağa devam beraber :)
bugün acro ve ilknur hiç gelmedi :44:
şimdi anladım kuzum askerie askercik pastası yapcampeki şeker hamuru ile çalışırken iki parçayı birbirie yapıştırmk istedimizde ne yapıyoruz
şimdi anladım kuzum askerie askercik pastası yapcampeki şeker hamuru ile çalışırken iki parçayı birbirie yapıştırmk istedimizde ne yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?