351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm çok teşekkürrr ederimmm :) evtt çokk yapıştığını duydm önlemek için jelatn kullncz o zmn

aaaa ilk defa bu kadar kolay şeker hamuru tarifi aldım süpersin tatlımm bi sorum olcak ocağın üstünde şekerin yarıdan fazlasını döktük ya ne kadar daha kalıcak homojen olma kısmını anlayamadım ben :44:

dışarıdan bakınca öyle tabi insan içine girince anlıyor beklemenin ne demek olduğunu bana öyle diyenlere bende seni de görücem beklerken diyorum özellile arkadaşlarıma gün gelicek devran dönücek intikamım acı olucak o zaman

yaşayan biliyor cnm bilmeyen boş boş konuşuyor işte bize de sabır istemek düşüyor malesef

size birsey söylimii kizlar. hic kimse yasamadan bilmyior. baksana uzun dönemler orda bile bunaltiyorlar onlari. onlar görüyor bide bunlarinda neler yaptigini. benim tek tesselilm döncek 4 aya. sonra birdaha hic briakmicam onu. bide bu dönemde gercek dostu anliyoruz görüyoruz daha. onada sükür etrafimizda kime güvenip kime güvenemiyecegimiz görmüs oluruz.

söyle anlatim tatlim böyle birbirine iyce kariscak sekerle yag. pürüssüz olcak yani. biraz jel gibi oluyor

aynen tatlimmmm sabir sabir sabirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynen cnm 4ay sadece 120 gün... aslında kendimize şafak olarak 21i yapsak daha iyi oluucak galiba sonra çift haneliler sonra plakalara gelene kadar sayarız sonra harita boyama var ztn sonra büyük buluşma Allah'ın izniyle

aynen tatlimmm(((((((((( sabredecegiz artik yapacak bisey yokkk( bu gece sevgilimle konusabildik yarin donuyorlarmis araziden cok sukur ve bugun bana dedikiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))) bu sene bitmeden sana bi surprisim var dediiii:))) soz nisan bu sene olcakkkk :))))))))) yani donusta sanirim yupiiiiiiiii ama soylemiyo tam tarihi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))

aynen cnm 4ay sadece 120 gün... aslında kendimize şafak olarak 21i yapsak daha iyi oluucak galiba sonra çift haneliler sonra plakalara gelene kadar sayarız sonra harita boyama var ztn sonra büyük buluşma Allah'ın izniyle

ben su anda baska bir safak sayiyorum. benim askim bana kargo yolladiiiiii. insallah cabuk gelir.

ama evet oda cok iyi fikir. cünki coook güzel olmazmi nihayyeeet cift hanelere düserdik

cok cok cok sevindi canim. ne güzel. bizde subatda aileleri tanistirmak istiyoruz. insallah.

söyle anlatim tatlim böyle birbirine iyce kariscak sekerle yag. pürüssüz olcak yani. biraz jel gibi oluyor

şimdi anladım kuzum askerie askercik pastası yapcam peki şeker hamuru ile çalışırken iki parçayı birbirie yapıştırmk istedimizde ne yapıyoruz

Son düzenleme:
bugün acro ve ilknur hiç gelmedi :44:

ilknur gelcem diye yazmis aksam üstü.acroyu bilmiyorum....

bu şafağı saymak güzel ve heyecanlı tabi şimdilik bu sonra diğer şafağa devam beraber :)

kizlar sana bir sürprizim var dedi. DVD yolladi bilyiorum yemin töreninin ama baska birsey daha var :18: sizinle safak saymayi seviyorum

şimdi anladım kuzum askerie askercik pastası yapcam peki şeker hamuru ile çalışırken iki parçayı birbirie yapıştırmk istedimizde ne yapıyoruz

hiiiic zor degil birbirinie tutup azcik bastiriyorsun ve yapisiyor ama kekin üzerine koyarken az bir marmealt sürerseniz keke daha güzel oluyir

kızlar gunlerdir geçmeyen mide yanmasinin sebebi reflüymüş bugün artık bulantı haline dönüşüp gunlerdir yemek yiyemeyince acile geldim serumla yatıyorum şimdi.bide tek başımayim kimse yok yanımda.nasıl koydu anlatamam.ağlicam her an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…