- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.381
şeymacımm cnmm benimmm çokk saollll bunu defterimee yazcammm brzdannn :) hatta hep böyle yaptıkca paylaşş ben çok severimm, benim de pasta tarifim var güzel de oluo yapınca burda paylaşaymm snr da tarifi vereymmmseneyee sendnn çok tariff istycmm habern olsunnnn cnmm yaa açık açıkk yazmışssnn herşeyii çokk teşekkürr ediorummm ellerine sağlıkkk :)
Kizlar disardayim eve geciyorum simdi arkadaslarla.. gelcem yaniniza birazdan
bütün akşamı yalnız geçirdim burda ve küs-tüm trip trip trippp
bugün moralim çok bozuk sebebini de bilmiyorum sanki boğuluyor gibiyim hiç birşey yapmaya halim yok gibi... askerimle de soğuk bir konuşma oldu yarın çarşı izni var buna rağmen ikimizde mutlu değildik sanki konuşurken 10dk boyunca sustuk telefonda kısacası mutsuzum kızlar çok özledim ama dokunamıyorum msj atamıyorum sesini istediğim zaman duyamıyorum
rica ederim kuzum bende senin tarifini bekliyorum benim kocaman bi deftrim var renkli sayfaları var sarı renk sayfalar kurabiyelere maviler turtalara ait gibi.her renkte bir kategori işteçok seviyorum ben yapmayı ya
canim benim olur öyle arada. herkes herzaman iyi olcak diye birsey yok. bunlarda geiccek bunlar gecici. sadece hayatimiza bir ara gibi. gecicek. biticek. hepsi düzelicek.
bugün moralim çok bozuk sebebini de bilmiyorum sanki boğuluyor gibiyim hiç birşey yapmaya halim yok gibi... askerimle de soğuk bir konuşma oldu yarın çarşı izni var buna rağmen ikimizde mutlu değildik sanki konuşurken 10dk boyunca sustuk telefonda kısacası mutsuzum kızlar çok özledim ama dokunamıyorum msj atamıyorum sesini istediğim zaman duyamıyorum
aynennn cnmm bndee çok severmmmm paylaşcm yapıncaa bide resim yüklemeyi öğreneymm deeşeker hamurundan denemeyi istiorumm bi aradaaa sen denedn mi hiçç
canım benim ikinizn üzerinde de bi stres vardır sen görüşemenin konuşamanın hayata olan kızgınlığını ona yansıtıyorsun ondan ilgi beklemişsin ve o da iyi olmadığı için yaklaşmamış sana bi anlık bir uzaklaşma olmuş bi sarııınca bitecek heeepsiii üzülme bebeğimbugün moralim çok bozuk sebebini de bilmiyorum sanki boğuluyor gibiyim hiç birşey yapmaya halim yok gibi... askerimle de soğuk bir konuşma oldu yarın çarşı izni var buna rağmen ikimizde mutlu değildik sanki konuşurken 10dk boyunca sustuk telefonda kısacası mutsuzum kızlar çok özledim ama dokunamıyorum msj atamıyorum sesini istediğim zaman duyamıyorum
napalım pinekledik sizsiz sen napıyosun hatun kişicanim duydum sesini kosa kosa gldi... naberr siniz hatunlar
yok ya hiç kısmet olmadı zaman bulamıyorum kii ama en kısa zamanda deniyccemmmaynennn cnmm bndee çok severmmmm paylaşcm yapıncaa bide resim yüklemeyi öğreneymm deeşeker hamurundan denemeyi istiorumm bi aradaaa sen denedn mi hiçç
cnmmm askeriyede teldee kısıtlı şeylerden konuşuosunnn herşeyi konuşamıosunn bazenn duraklıo konuşmaa olurr öylee.. bidee askerlermzn neşesi fln hergün aynı olmuooo, geçicidr yrn çarşıdan sonra gelcektr kendinee
umarım dediğin gibi olur cnm şu an hiç umudum yok benim
canım benim ikinizn üzerinde de bi stres vardır sen görüşemenin konuşamanın hayata olan kızgınlığını ona yansıtıyorsun ondan ilgi beklemişsin ve o da iyi olmadığı için yaklaşmamış sana bi anlık bir uzaklaşma olmuş bi sarııınca bitecek heeepsiii üzülme bebeğim[QUQTE]
özeti bu sanırım saol cnm... sarılcağımız günler bir gelse keşke daha 129 koca gün var her gün çizik atıyorum bi türlü bitmiyor şafakta özlemde...
bende cok severim mutfakta herseyi. ve ben seker hamurunu cok kullanyiorum kendim yapiyorum.... söyle söylim coook rahat sadece biraz hizli calismak gerekiyor. jelatin kulaniyorum cünkü ben. kullanirsan daha uzun süre elastik kaliyor. harikalar yaratabiliyorsun. pastahanelere on basarim öylemsi ayip
napalım pinekledik sizsiz sen napıyosun hatun kişi
biz ilk defa böyle bir mutsuz konuşmada bulunduk ilk defa soğuk ve uzaktı gülmedi konuşmadı sevinmedi bile çarşı iznine tek mutluluğu güzel bir kahvaltı sanırım sadece ondan bahsetti
canim bak ne güzel safak say say bitecek. 36 gün gecti. geriside gecicek. bize düsende kolay degil. her günmüz iyi olmaazki. nasil olsun dimi. ama her günümüz köt+de olmicak. üzme kendini. hersey cok güzel olucak. dönsünler hepsi gecicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?