- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #5.641
bukeett sen böle morumsu bişeler istiyodun bak bakalım
Dn Paketleri ile Evleneceklere Mjde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bayıldımm bayıldımm tam istediğim renklerrr
Castane Salon Takm - Salon Takmlar Fiyatlar
kızlar şuna bi bakın bakalım
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun topic. Yerleriniz belli oldugunda 349.donem hatunları yardımlarını esirgemiceklerdir. Bu günlerin kıymetini bilin![]()
Hayırlı olsun cnm... bende 349.dönem asker bekleyeniyim... Bu günlerin tadını çıkarın derim bende.. :)
topiği görünce pek bi sevindim 347. dönem yareniyim nişanlım asteğmen. 351. dönem asteğmenler bizim biletimiz olacak inşallah, gelinde gidelim
hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah![]()
Nasıl sevindim bu topigi gördügümde anlatamam 349.dönemiz biz sanki geliyor gibi oldu bizim askerlerimizsizin için üzüntümüz aynı tabiki canım hayırlı olsun topik inşallah biz sağsalim kavuşucaz sizler göndericeksiniz sizler kavuşunca diğerleri bu bir döngü hayırlısıyla herkes atlatıcak hepimiz yardımcınızız yardımcı oluruz birşey sormak isterseniz buralardayız bizim topigimize buyrun bugünleride askerlerinizle geçirin bol bol insan bugünleri çok arıyor çok özlüyor birzamanlar bizlere söylüyorlardı insan yaşayınca anlıyormuş
![]()
ennnaaaaaaaam 351. yarenler! bende nasıl sevindim anlatamam, nehirime çok katılıyorum, bu zamanların değeri bilinesi, ben de ço karıyorum ama herşeyden önce askerlik derdimiz ortadan kalkacak ona çok seviniyorumbende yazın sizin gibi ay gitti gidecek ne yapsak ne etsek diyordum ama şimdi şafak sayıyorum. sadece şunu söyliyim zaman çok ama çok çabuk geçiyor sivildeyken... burada anladım ki sevdiceğinizle geçiridğiniz her bir dakika altın değerinde
![]()
oo merhaba kızlarben de geçen gün bi 351 gördüm ama serap mı gördüm diyordum
meğer açılmış konu. hayırlı olsun. iyi yapmışsınız şimdiden tanırsınız birbirinizi, gerçi genelde erkekler askere gittikten sonra topic kalabalıklaşıyor. onlar gidince kızlar hoop buraya geliyor. biz 349. dönem yarenleri olarak birbirimize çok destek oluyoruz, bugün hasreti paylaşıyoruz, ama inşallah onlar gelince de mutluluğu paylaşıcaz. siz de çok güzel dostluklar kurarsınız inşallah. arkadaşlarımın da dediği gibi, gidecekleri yerler 10 nisanda belli olduğunda sizle bildiklerimizi paylaşmaya hazırız :) ama şimdiden bunları düşünüp canınızı sıkmayın, onlara destek olacağınızı hissettirin, askerlik zor bir dönem. gitmeden de oradayken de erkeklerin psikolojisi değişkenleşiyor. normaldir. neyse, biz buralardayız, siz de zamanla toplanırsınız
hepsi hayırlıca gitsin gelsin inşallah
![]()
Eneee burada 349larin sohbet alani olmusbende arkadaslarima katiliyorum kiymetini bilin her saniyenin. Hasretin ne demek oldugunu ozlemden yorgun dusmenin ne demek oldugunu ve sabretmeyi ogreneceginiz bi donem olacak. Hepimizin hakkinda hayirlisi topic hayirli olsunnn :-D
topiğiniz hayırlı olsun bu sayfayı bekliyoduk bizdebende bir 349. dönem yareni olarak arkadaşlarıma katılıyorum sevdiğinizle geçen zamanı iyi değerlendirin hem sonra çok özliceksiniz çok
![]()
bukeett sen böle morumsu bişeler istiyodun bak bakalım
topiğiniz hayırlı olsun bu sayfayı bekliyoduk bizdebende bir 349. dönem yareni olarak arkadaşlarıma katılıyorum sevdiğinizle geçen zamanı iyi değerlendirin hem sonra çok özliceksiniz çok
![]()
biz dört gözle 349ları bekledik onlar da sizi bekliyodu eminim baya bi erken geldiniz. umarım tüm askerler sağ salim gider gelirler, biz kavuştuk darısı asker yolu bekleyen herkesin başına![]()
harikasın canımmm:)
bişeyler alacak mısınz yoksa sadece bakmaya mı ? hadi şimdiden koaly gelsinn![]()
çok güzel canım gerçekten![]()
%15 indirim çok az yaa
cnmmm renkler şahanee dimii, çok beğendmm mobilyalarıı daa canlııı tam istediğim gbii![]()
Bende 347.dönem asker yareni olaraktan sizi sabırsızlıkla bekliyorum:) kendi devrem askerine kavuştu 349'larda kavuşunca ben 2 ay daha şafak sayıcam sonra sıra bana gelecek oyüzden 351'ler çabuk gelin :))