• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kampanya fikri güzel canlar haberdar edelim bencede en azından fikir olur.
Evlenme teklifine gelince ilkaytoşum istemiyorum artık etmesin :14: bnm bütün hayallerim yıkıldı düğün hazırlığı yaparken evlenme teklifinin ne anlamı var 9 şubatta söz oldu bizim 14 şubatta bekliyordum etmedi nişan olunca edicek dedim herhalde o da yok artıkın etmesin içime gömdüm ben onu:25:

Beni de bebek sırasına alın bu kasım değil seneye tam kasımda :1: bu kasımda yeni evlenmiş olcaz zaten hahaha tam bi sene dolunca çalışmalara başlayalım nasıl fikir?tam zamanlama bence

beşik kertmesi yapalım mı :49::49::49:

sen önden buyur canım bizi bilgilendirirsin :1:

memnuniyetle kuzucum :9:

Evlenme teklifine gelince ilkaytoşum istemiyorum artık etmesin :14: bnm bütün hayallerim yıkıldı düğün hazırlığı yaparken evlenme teklifinin ne anlamı var 9 şubatta söz oldu bizim 14 şubatta bekliyordum etmedi nişan olunca edicek dedim herhalde o da yok artıkın etmesin içime gömdüm ben onu:25:

öyle deme bence tatlım ya, belki çok büyük bişeyler yapmak istiyordur da o ortamı sağlayamamıştır :31:

kızlar genel olarak hepimiz ceyiz yapıyoruz böle kampanyalı ürünler olunca birbirimizi haberdar edelim mi ?
anneler günü diye cogu yerde vardı kampanya sanırım
internette de denk gelirsek haberdar edelim birbirimizi :)

haklıısın canım ben bu konuda çok cahilim mesela yardım almam lazım sizden:9: bi de beyaz eşya falan en son alınabilir dimi çünkü fiyatları fazla düşmüyo da çıkmıyo da diyorlardı. mesela yeni bi model çıkıyo eskisi ucuzluyo yenisi bi öncekinin fiyatı oluyo.

memnuniyetle kuzucum :9:

öyle deme bence tatlım ya, belki çok büyük bişeyler yapmak istiyordur da o ortamı sağlayamamıştır :31:

bilmiyorum canım sordum kendide öle dedi bende keşke daha küçük bi plan kurup uygulasaydın dedim çünkü bu konuya çok önem veriyordum ben :50:

mesela ben günlük yemek takımları icin rengarek yamuk - kare gibi tabaklar istiyorum
değişik olsun istiyorum varmı internette böle bi site

benimki de diyo sanki senelrdir neden beraberiz evlenmek için zaten niyetimiz bu :9: hep evlilik planları yapıyoruz gelecekten konuşuyoruz falan zaten. sevmiyo böyle şeyleri klişe olarak görüyor.:51: ben de kafaya takımoyrum.sen de takma canım yaa, hep bu filmler yüzünden özeniyoruz yoksa yoktu ki bizde böyle bişey:34:

benimki de diyo sanki senelrdir neden beraberiz evlenmek için zaten niyetimiz bu :9: hep evlilik planları yapıyoruz gelecekten konuşuyoruz falan zaten. sevmiyo böyle şeyleri klişe olarak görüyor.:51: ben de kafaya takımoyrum.sen de takma canım yaa, hep bu filmler yüzünden özeniyoruz yoksa yoktu ki bizde böyle bişey:34:

Bana ne yaa bende istiyorum işte:122: ona kalırsa önceden bizde flörtte yokmuş ama artık var dimi

Bana ne yaa bende istiyorum işte:122: ona kalırsa önceden bizde flörtte yokmuş ama artık var dimi

o da doğru:) ama biliyorum öyle bişey yapamaz benimki, kendi gibi olmaz, dayanamaz, güler :9: ben de sahte davranmasındansa hep doğal olmasını istemişimdir. ne bileyim bu benim düşüncem tabi.:75:

kızlarrr ben bugn çıkcamm bakcm çeyiz mağazalarınaa, annem ben kayınvalidem çıkcazz bi saat sonra kampanyalaraa fln bakcmm size de haber vercemm:1:

o da doğru:) ama biliyorum öyle bişey yapamaz benimki, kendi gibi olmaz, dayanamaz, güler :9: ben de sahte davranmasındansa hep doğal olmasını istemişimdir. ne bileyim bu benim düşüncem tabi.:75:

Senin düşüncen doğru tatlım da bizimki pek bi romantik olduğu için ben alıştım olmayınca eksik hissediyorum bana bi doğum günü yapmıştı herkesin ağzı açık kalmıştı:53:

kizlar merhabalar naber nasilsiniz :3: ne güzel herkes cehiz hazirligina baslamis darisi benim basima insAllah :9: evlenme teklifi konusunda ki inadimi kirabilirsem bende baslicam insAllah ama o bekledigim teklif gelene kadar lafini bile actirmicam evlililigin :19:

Senin düşüncen doğru tatlım da bizimki pek bi romantik olduğu için ben alıştım olmayınca eksik hissediyorum bana bi doğum günü yapmıştı herkesin ağzı açık kalmıştı:53:

hmm o zaman ondan her an herşey beklenir desene:1: belki değişik bişey düşünüyodur bakalımmm:)

kizlar merhabalar naber nasilsiniz :3: ne güzel herkes cehiz hazirligina baslamis darisi benim basima insAllah :9: evlenme teklifi konusunda ki inadimi kirabilirsem bende baslicam insAllah ama o bekledigim teklif gelene kadar lafini bile actirmicam evlililigin :19:

aynen betülcüm keşke bende açtırmasaydım :31: neyse ya amann napalım diyorum şimdi yapcak bişeyim yok ya onadan :1::1:

Back
X