- Konu Sahibi esraylmz03
- #5.801
bence yavaştan al öde hem bölece istediklerini alırsın aceleye gelmez uzun süre olduğu içinde fiyatı da dokunmaz tatlım.bu ne hal kız saçı başı dağıtmışın![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yavaştan al öde hem bölece istediklerini alırsın aceleye gelmez uzun süre olduğu içinde fiyatı da dokunmaz tatlım.bu ne hal kız saçı başı dağıtmışın![]()
![]()
ben hep evlenmeye meraklı olduğumdan ta geçen senelerden bakıyordum tatlım.bu arada hisar çelik en kaliteli çelik markalarından fiyatları da tuzlu ama asla kararmıyo tencereler için düşünebilirsin ve çatal bıçak için..
![]()
valla dediğin gibi aslında bi süre bakmak lazım ilk girdiğin yerden alırsam oooo güzel bi kazıklarlar beni
tamam canım çok sağollkaliteli olması da önemli eğer maddi durumu ayarlayabilirsek çünkü insan bu edavatları genelde hayatında 1 kere alıyo. çatal bıçak için karaca markası nasıldır
çatal bıçak için karaca olmaz karaca porselen markasıdır ve çelik üretmez çinden getirtir üstüne karaca damgasını basar tatlım kaliteli olmasını istiyorsan çelik üreten bir marka (ki bunun en bilineni hisardır) olsun.tabi model olarak karacanınkileri bende beğeniyorum
vayy be:) bi yaşıma dha grdim kız neler biliyosunnn senniyi ki uyardın hee
hehehe ben aynı zamanda seramikiçiyim tatlım.yani porselen kalitesinden anlıyorum.ama sana şunu söleyim kütahya porselen yerlidir çin malı değildir hele schaffer falan bütün çin malı canım yaklaşmayın porselenleri sağlıksız oluyor
anladım canım senin bilgilerinle bilgilenmek isteriz hep o zaman:)
geçende de paşabahçe ye girdim bi baktım altında made in china yazıyo. paşabahçe yerli değil miydi yaa çok şaşırdım vallahi
canım sana şunu söleyim çinliler bütün piyasayı mahvetti...işçilik ucuz olduğu için firmalar fazla kar etmek için herşeyi oraya yaptırır oldu.haliyle ülkede yerli yatırımda olmayınca herşey berbat hale geldi.yerli mal bulmak çok zor.ay ekonomist gibi konuştum
![]()
Yazarkende aklıma geldi simdi dedim tamamlayan varsa bide bişe begenirse saplak gelcek )))Kızlarr günaydın akşamdan sabaha özlüyorum sizi yahuuu
sevdiceğim gelince de buranın müptelası olcam kızıcak bana artık ben geldim benle ilgilen dieee
biraz ilgiye düşkündür de
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o bernardoya baktım ben mutfağımı tamamlamıştım sizi döverim şaplağı hak ettiniz ne kadar güzel şeyler var öle aklım karıştııııı:44:
evet canım çin ve diğer orta asya ve doğu gelişmemiş ülkelerine yaptırıyorlar. onlara da yazık 3 kuruşa çalışıyolar köle gibineyse derin mevzular hakkaten bunlar... canım madem seramikten anlıyosun sana bişey sorcam biz bi akrabaya çeyiz bakarken görmüştüm yemek takımlarına kemik tozu diye bişey katıyolarmış rengi krem gibi oluyo daha dayanıklıymış bi de biraz daha pahalı tabi. sen ne düşünüyosun önerir misin?
Yazarkende aklıma geldi simdi dedim tamamlayan varsa bide bişe begenirse saplak gelcek )))
evet tatlım kemik tozu en sağlamlarından biridir tabi gerçek kemik tozu ise kimisi beyaz kilin rengini değiştirip kemik tozu diye satıyor bunu sizin anlamanız çok zor hatta benim anlamam bile çook zor ..güvendiğiniz yerden alın canım.gerçek porselen 2000 derece fırınlarda kilin pişmesi ile oluşur yani normalde gerçek porseleni mutfak fırınlarına koymanız halinde birşey olamaması gerekiyor zaten onlar bin ikibin derece fırınlarda pişyo ama bi çoğu melaminin sahtesi oluyorben bir tanesini debedim ocağa koydum parçalandı
![]()
ayyy inanmıyorumhangi markaydı parçalanan? valla hiç güvendiğim bi yer yok şimdilik canım bak kendin diyosun beyaz kilin rengini değiştiryolarmış adiler
hangi seramik markası iyidir ki
hatırlamıyorum tatlım ama ben kütahyadan ve güraldan almanızı önerrim porselenleri, çatal bıçağı değil.güraldan da tam emin değilim ama yerli porselen die biliyorum yok yok demezler başka yerde konuşun die burası bizim sohbet alanımız işte zaten hep askerlerimizden bahsedemeyizki arada başka seylerde olcak ki vakit gecicek![]()
aynen canım ya yine de sorayım dedim ben
tamam cnm kütahya tescillendi o vakit![]()