- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #5.821
offf herkes nerde yine beni yalnız bıraktınız bunun cezasını biliyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ivit tescilli die biliyorum canım ben değişmediyse![]()
sen onay verince benim gözümde tescillendi diyom kızz![]()
evet anladım zatennapıyosun bakalım ben çok özledim sevdiceğimi tam şimdi çıkıp dondurma yemek istiyorum onlaaa
ama yokk off bitsin ya bitsinnn
![]()
mesai saaatinin dolmasını bekliyorum aynen yaa valla günler de yavaş geçiyo... yazın sevgiliyle birşeyler yapma planımızı şimdilik erteleyelim canım bu yaz başka şeylere konsantre olmamız lazım![]()
canım mesaj kutun dolu![]()
hepinize küstüm sizle konuşmuyorum nası barışcaz ha nası nası
Kizlar arkadasim gekdi kahve ictik baya sohbet ettik yeni gitti, bianda ciktim kusura bakmayin
Ilknurcum hosgeldinpekiii dar pantalonun uzerine tunik giysen bisey der mi nisanlin:26: beyaz sik bir kotun uzerine renkli sifon bi tonik ve de topuklu ayakkabılarla cok sik olur bence
etek dert olur bundan sonra senin icin, eger oyle ya uzun giy yada etek giyme diyorsa
![]()
Ben dar pacayi cok severimde: benimki biraz degisiktir, cok bol cok kapali seyleri sevmez
kiyafet konusundaki tek sınırı "catalin gözükmesin" dir
kombin super oldu da ilknur yok ortada
![]()
ilknuuurr buuurdayımm![]()
Kızlar sevdiceğimle konuştuk şimdi düğün salonu için bnm istediğim salonun fiyatı pahalı geldi ona 5.500 tl pahalı mı sizce:44: ben orayı çok istiyorum ama ya
hepinize küstüm sizle konuşmuyorum nası barışcaz ha nası nası
Kuzum kusuruma bakma çıkmak zorunda kaldımbeyaz dar pantalonla,tunik süper fikir tatlım
ona bir şey demez aşk erim
yarın bakmaya başlayayım mağazalara,hem günlük de kullanabilirim iyi olur benim için
etek,elbise sıkıntı evet illa boyunu görmek ister öyle bir imkan da olmadığı için,gerginliğe hiç gerek yok
teşekkür ederim canım
artık bukette takılarımı seçer351 yareni olarak giderim nikaha
ayy iyi ki varsınız
geç geldim de mi şeymaaa
canım salonun özelliklerne göre değişir bu.Eğer ikramı,oturma düzeni ve sayısı,salonun konsepti,sizin için sağlanan imkanlar,müziği falan normal standartta ki salonlara göre farklı ve daha iyiyse değil tabi.Karşılaştırma yaptınız mı?
cnmmm tabikiii seçerimmmm büyük zevkleee :)
hıh çalıştığımı falan sölemicem taamı zaten sıkıldığımı falan asla anlatmıycam gidin buuudan hepinizz![]()
cnmmmm sıkıldnn mıı sennn kıyamammmm, bak az kaldı mesai bitiooo snr bugn de btck gene şafak atckkkk biz de mutlu olcaz![]()
sıkıldım evet hemde çok bi de karnım ağrıyo :26: