351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet anladım zaten :1: napıyosun bakalım ben çok özledim sevdiceğimi tam şimdi çıkıp dondurma yemek istiyorum onlaaa:5::5::5: ama yokk off bitsin ya bitsinnn :43:

mesai saaatinin dolmasını bekliyorum aynen yaa valla günler de yavaş geçiyo... yazın sevgiliyle birşeyler yapma planımızı şimdilik erteleyelim canım bu yaz başka şeylere konsantre olmamız lazım:50:

Kizlar arkadasim gekdi kahve ictik baya sohbet ettik yeni gitti, bianda ciktim kusura bakmayin:31:
Ilknurcum hosgeldin:3: pekiii dar pantalonun uzerine tunik giysen bisey der mi nisanlin:26: beyaz sik bir kotun uzerine renkli sifon bi tonik ve de topuklu ayakkabılarla cok sik olur bence:12: etek dert olur bundan sonra senin icin, eger oyle ya uzun giy yada etek giyme diyorsa:31:

Ben dar pacayi cok severimde:9:: benimki biraz degisiktir, cok bol cok kapali seyleri sevmez:9: kiyafet konusundaki tek sınırı "catalin gözükmesin" dir:38: kombin super oldu da ilknur yok ortada:9:

Kuzum kusuruma bakma çıkmak zorunda kaldım:17: beyaz dar pantalonla,tunik süper fikir tatlım:32:ona bir şey demez aşk erim:16:yarın bakmaya başlayayım mağazalara,hem günlük de kullanabilirim iyi olur benim için:8:etek,elbise sıkıntı evet illa boyunu görmek ister öyle bir imkan da olmadığı için,gerginliğe hiç gerek yok :31:teşekkür ederim canım:48:
artık bukette takılarımı seçer :17:351 yareni olarak giderim nikaha :16:

ayy iyi ki varsınız:54:

ilknuuurr buuurdayımm:3:

geç geldim de mi şeymaaa:17:

Kızlar sevdiceğimle konuştuk şimdi düğün salonu için bnm istediğim salonun fiyatı pahalı geldi ona 5.500 tl pahalı mı sizce:44: ben orayı çok istiyorum ama ya

canım salonun özelliklerne göre değişir bu.Eğer ikramı,oturma düzeni ve sayısı,salonun konsepti,sizin için sağlanan imkanlar,müziği falan normal standartta ki salonlara göre farklı ve daha iyiyse değil tabi.Karşılaştırma yaptınız mı?

Kuzum kusuruma bakma çıkmak zorunda kaldım:17: beyaz dar pantalonla,tunik süper fikir tatlım:32:ona bir şey demez aşk erim:16:yarın bakmaya başlayayım mağazalara,hem günlük de kullanabilirim iyi olur benim için:8:etek,elbise sıkıntı evet illa boyunu görmek ister öyle bir imkan da olmadığı için,gerginliğe hiç gerek yok :31:teşekkür ederim canım:48:
artık bukette takılarımı seçer :17:351 yareni olarak giderim nikaha :16:

ayy iyi ki varsınız:54:

geç geldim de mi şeymaaa:17:

canım salonun özelliklerne göre değişir bu.Eğer ikramı,oturma düzeni ve sayısı,salonun konsepti,sizin için sağlanan imkanlar,müziği falan normal standartta ki salonlara göre farklı ve daha iyiyse değil tabi.Karşılaştırma yaptınız mı?

cnmmm tabikiii seçerimmmm büyük zevkleee :)

ilkknurcumm cnmm tamamm bekliorummm çok severim öyle işlerii :) şeymacımmm hadiii barışalımmmm artttt napıosunnn anlat hadi :)

Back
X