- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.061
Benim ofisteki MEHMET isimli 155 şafağım şuan 101 ..cumayı bekliyorum 99 olsun diye...
kızlar ben 2 tane mektup yazmıştım mehmedime..resimle birlikte göndermiştim. sürekli bakıyorum diyo.
oda bana göndericek en kısa zamanda
sizde yazdınızmı?
ben geldimmmm
hoşşşgeldnn cnmmm naılsnn :) bugn kimseler yoktu burdaa, ara sıra baktım çıktmm bndeee
bende geldimmm
hos bulduk iyimmm biraz soguk aldim. yeni geldim okuldan. ayaklarimmm agriyorsen naislisn napiyorsun
geçmişş olsn cnmm ben de pazartesiii salı yattım hastaydımmm ama geçtiii.. sen dee dikkat et cnmm ilaçç flnn al olmadıı..
sndeee hoşgeldnnnn cnmmmm :) naberrrr
sagol canim sanada gecmis olsun. ilac aldim bile bogaz agrisina dayanamiyorum hemen aliyorum ilac
senden ne var ne yok
aynen devam canım tez yazmaya :26: senden naber
aynen devam canım tez yazmaya :26: senden naber
aynııı cnmm yaa art babamlaa çalışıorumm bndee, başladımm bugnn :) benim askerimn de yeni zevkii süreklii kağıt oynamaktelde konuşuoruzz arkadaşları gelio çağırıo hadıı gell diee, ben de hadii gitt diorummm vakit geçirin o zmnnn saatlerce oynuolarr sen de ne var ne yokk cnmm
napim bende ders ders ders. sevgilimle aksamdan aksama konusabiliyoruz. cok yoruluyor. morali cok iyi degil ama tabiki birsey anlatmiyor. öyle yapcak birsey yok bu gün benden cay istedi sallama cay yollicam yarin
ooof tezden berabt birsey düsünemiyorum. allah yardimcin olsun canim
cnmm yaaaa Allah kolaylık versinn sanaaa, zordurr tezz yazmakk.. ben tezsz yaptımmm, bizde de bitirme projesi oluoduuu ama tez tabii dahaa kasıoo...
aman artık bitsin şu okul tek derdim o pazartesi son bakalım inş
aaaa demekk kii içemioo hiç ordaki çaylarııııgönder tabii cnmm.. maalesef bir takım sorunlar yaşıolarrr cnmm yaa, çok anlatmıolarr amaa zamanla aslnda o sorunları bile kabulleniolar.. amaaannn dyp geçiolarrrr.. böylee böyleee btrckler inşş bu askerliği...görevii beelli mii askerininnn
sağol canım benim bi de sunumu olcak pazartesi hafif tırsma var sorma :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?