- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.041
sorma canım bende yoktum bugün burdayım.Biber gazı bağımlısı oldu gidiş gelişBen de tavır yiyorum zaten sen ne karışıyosun senin düşünmen gereken benim diyo ama duyarsız kalamam nefes alıyorum ben burda yaşıyorum dedim:26: Sen hep aklımdasın aşkısııııı dedim Affettirirsin kendini canım ya
Valla aslan burcu pek tanıdığım yoktu ohh şimdi herkes aslan çıkıyo nerdeyse
astrolojik olarak biz de zıt kutubuz amma velakin birbirimizi çekiyoruz işte
çalıştığını biliyorum cnm takipteyim :) okul olayını kaçırmışımhayırlısı olsun cnm inşallah biticek bu dertte :)
tez için bende çok sıkıntı yapmıştım da sıkıntı yaptığım kadar olmadı cnm kasma sende kendini sakin ol en güzel şekilde yapıcaksın savunmanı sende :) iş bulma derdine düştüm bende hala bir dönüş yok 15 günde daraldım iş bulamayacağım diyehangi bölümden mezun oluyosun cnm
Elektrik elektronik muhendisligi canimvalla bende korkuyorum hocalarin karsisinda nasi yapcam diye ama bakalim.dua edin ins halledeyim canim
hayırlısı olsun cnm Rabbim sana en güzel işleri nasip etsin :) heyecan yapma yeter bence heyecan yapınca bildiğini de unutuyorsun dualar seninle cnm :)
Hayirli kandiller kizlar
Merhaba Canım Hayırlı kandiller nasılsın?
İşin nasıl alışabildin mi? Ne zamandır takip edemedim seni geçen hafta da izindeydim eşin alışabilmiş mi?
Bircan kuzum, iyiyim sen nasılsınokumustum iznini nasil gecirdigini ve kocisinin ask dolu bakislarini biliyorum
Isimi sormazor gunler geciriyorum ama dayanmak zorundayim:44: esim kabullendi askerligi, cok şükür nazimiz, tribimiz, asiligimiz olmuyor, olmadi da bastan beri bense bazen kabullenmis gibi oluyorum bazende dibe vuruyorum :26: ne zaman duvara toslayacagim belli olmuyor
Ama bu aralar iyiyim, cok şükür
sen güçlü birisin eminim bir yere toslamadan atlatacaksın bu süreci eşinin alışma sebebide sensin sen iyi olunca o da iyi o iyi olunca sende iyisin dilerim günler çarçabuk geçer de kavuşursunuz...
İş konusunda da İnşallah karşına güzel fırsatlar çıkar da sen de mutlu olursun diğer işin de de mutlu değildin ama sabret canım Allah'ın izni ile eşin döndüğünde belkide işten ayrılıp tatile gidersiniz..
şafaklarımız biraz farklı ama çift haneler için 4ten geriye sayabiliiriz sanırsamm
Yedeksubay.tk sitesine göre safak 102 gün 16 saat 16 dakika
ooo buralarda takip mi ediliyomuşş vayyy vay çok süper ya
Yedeksubay.tk sitesine göre safak 102 gün 16 saat 16 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?