351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm komutan bayaa anlayışlıymışş ciddennn ne güzell bişeyy yapmışş, kimseninn özelinee karışmıo :)

aynen canım ben o zaman okuyup verdiler sanmıştım sevgilime de komutanın yanında açtım okumadılar dedi zaten dikkatli yazmıştım:1: sıkıntı da olmadı çok şükür:31:

inş yaa bu gece dua edeyim de yarın ulaşsın inş mektubum:1:

:))) evttt cnmmmm bugn kandilll dualar kabul edilirrr..
benim bi arkadaşımm askerdee okuomuşşş mektuplarııı doğudaaa karakoldaaa açık seçik fotoğraf gönderen dee gördümm ordaa demiştii:1: askerr çok utanmışş amaaa resmi alırkennn :1:

:))) evttt cnmmmm bugn kandilll dualar kabul edilirrr..
benim bi arkadaşımm askerdee okuomuşşş mektuplarııı doğudaaa karakoldaaa açık seçik fotoğraf gönderen dee gördümm ordaa demiştii:1: askerr çok utanmışş amaaa resmi alırkennn :1:

ayy rezillik resmen yaa :9:

kzılar nasılsınız keyifler yerinde sanki bugün maşallah diyelim :)
bende de çift hanelilere düşme heyecanı başladı çook az kaldı :) :)

geçsin artık aşkım gelsin sonra da beni görmeye gelsin sonra da nişanımız olsun düğünümüz olsun:123: çooook istiyorum:32::52:

ayyy inşşş cnmmm, burdaaa ne heycanlarr olcakk dahaa.. çokk güzell olckk herşeyy.. herkesss kaldığıı yerden hayatınaa dahaa da güzell devam edickkk inşş

kızlar askeriniz ıslatma olayından bahsetti mi çift hanelilere düşünce pis suyla yıkıyorlarmış bir güzel :1: nişanlım ve arkadaşları anlaşmışlar 2 tepsi baklava karışılığında ıslatmayacaklarmış :1:

kızlar askeriniz ıslatma olayından bahsetti mi çift hanelilere düşünce pis suyla yıkıyorlarmış bir güzel :1: nişanlım ve arkadaşları anlaşmışlar 2 tepsi baklava karışılığında ıslatmayacaklarmış :1:

Günaydın kızlar... uyanın artık hadi.. saat : 09.00 askerler uyanalı 3,5 saat olsu nerdeyse.. ıslatma olayından bahsetti ama 50 gün kala demişti.. uzun dönemler 100 ün altına düşünce oluyormuş diye biliyorum.. bu arad bizimkidi hatayda bahriyeli ve dün KUZU GÜNÜymiş.. komik geldi bana PİLAV GÜNÜ gibi...denizcilerin yılda bir olurmuş.. kuzu kesip yemişler :(... nasıl kıymışlarki kuzucuklara...

Back
X