351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hatta benim esim bol seyler giymemden hoslanmiyor, yakismiyor diyor, bol pantolon, uzun etek falan :44: siz böyle söyleyince benimki mi garip acaba :44:

yk dar giyiniyorum ben normalde şu an baya dar bi kot var üstümde poponu bi tunikle yada hırka ile ört diyor başında baş örtü varken poposunun üstünü kapatmayan kısa giyinen kızlara uyuz oluyor. başını örtüyor poposu ortada kalıyor diyo bence de öyle geçen bi kız gördüm baya da yapılı baş kapalı açıkların giydiğinden dar likralı strec kot giymiş üste kısa ceket herşey ortada hiç hoş değil.ben dar giyerim ama mutlaka üzerimde tunik olur.popoyu örtecek boyda bir gömlek hırka falan olur.bi tek bu kuralımız var bizimde birde ben pembe far ve mor farı geçişli kullanarak bir makyaj yapıyorum koyulu açıklı gözlerim güzeldir kirpiklerimde rimel yokken var sanıyorlar öhöm öhöm kızlar çok beğeniyo işte o makyajımı ama sevdiceğim hiç yakışmıyor diyor ama yapma demiyor direk. hiç olmuyo bu makyaj diyo bi tek o beğenmiyor. kızlarda çok yakışıyor, direk sana yapma etme diyemediği için tolga kıskanıyor ve seni yakışmıyo diyerek vazgeçirmeye çalışıyo diyolar bilemedim acaba gerçekten yakıştırmıyomu. makyajada karışmaz birtek bu yaptığım makyaja karışıyor.çözecem ama bu olayı merak ediyorum gerçek niyetini

Ay benim ki hiç karışmaz ortam uygun olduktan sonra Ailesi'de açık zaten.ay ben kendi başıma Amerika'ya tatile gitmiştim kendimi şu an çok çılgın gördüm-)
ne güzel tatlım bende yurt dışı değil ama arkadaşlarımla kızlı erkekli olarak şehir dışına gitmiştik 3 günlüğüne tatile.hiç bişey demedi ama zoruna gitmiş baya yanımda olmadığı...üzülmüş etmiş oy ya bende pişman olmuştum niye gittimki diye.ben senle deniz kenarında yürüyemedim ama sen başka insanlarla (ki burda kast edilen erkeklerdir) ateşin etrafında oturdunuz yanında olmayı çok isterdim dedi ve gözleri dolmuştu :26:

bizim popoyu ört kuralı gibi

Hatta benim esim bol seyler giymemden hoslanmiyor, yakismiyor diyor, bol pantolon, uzun etek falan :44: siz böyle söyleyince benimki mi garip acaba :44:

yok ya bunun gariplikle ilgisi yok düşündüm de.her erkeğin değerleri, kuralları bakış açısı farklı mesela ingiliz bir erkek deli gibi sevdiği karısının bir düğünde başka bir erkek tarafından dansa kaldırılmasına kızmıyor izliyo ve alkışlıyo.halbuki seviyo ama değerler farklı senin eşinin sınırı da çatallar

Ayy evet catallar bide sutyen askisi tisortun kenarindan omzumdan görünüyorsa eliyle kendi omzuna hafiften bi iki vurarak 'onu iceri sok' demeye calisir toplum icinde

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy evet catallar bide sutyen askisi tisortun kenarindan omzumdan görünüyorsa eliyle kendi omzuna hafiften bi iki vurarak 'onu iceri sok' demeye calisir toplum icinde

benim de başörtüm açılıyor mesela yakası açık şeyleri örtünün alt tarafı ile kapatıyorum ve nasolsa örtü kapatıyo die baya yakası açık şeyler giyebiliyorum ama açılmışssa eğer baya bi yakam görünüyo işte tolga da ozaman toplum içindeysek kendi yakasını düzeltir ki bu bana sinyaldir anlamazsam kendi düzeltir ve şuraya iğne tak diyorum sana diye sitem eder ay nasıl tatlı olurki o halleriyle çok özledim yaaa

pek değişeceğini sanmıyorum. en azından değişmesin de bari bu kıskançlık olayını abartmasın, ona da razıyım. çünkü bana hep evlenicez biz, evlilik ciddi bişey, birbirimizin dediklerini yapıcaz falan diyo arada. yani o yüzden ,evlenince daha da çok karışıcak korkusu içindeyim. :44:
evet canım far olayını direkt söyleyemiyodur da yakışmıyo diyodur bence, çünkü ben aynısını yaşadım sonra açıkça söyledi, yani denedim bu arada tunik bulamıyorum ben ya, gördüklerim de güzel bişey bulamıyorum. sen nerden alıyosun bebiş? bazı kızlar kısa elbiseyi tunik gibi giyiyo öyle bişey mi yapsam:44:
kızlar dedikelriinizden çıkardığım ders: tatlı dilli yumuşak olucam,sabırlı olucam ve popomu örtücem

ayyy canım ya çok güldüm popoyu örtcem haaa evet bende sakladığını düşünüyorum yakışmıyo diyo ama herkes gözlerin bu makyajla çok can alıcı oluyo diyo bir keresinde öle makyaj varken tolganın iş yerinden yakın bir arkadaşı sizin çocuğunuzun gözleri çok güzel olur demişti bana bakarak sohbet esnasında bizimki çatladı varya kızardı bozardı ayy bi görmeliydiniz.kro durumuna da düşmek istemedi orda çok ters konuşup çünkü çocuk çok inceden iltifat etti 'ben ne dedimki' diyebilir yani kızsa. kıskandı resmen deliye döndü ama hoşuma gitti biraz kii ihi

genelde ugimpol dan takılıyorum canım ben ama yeri gelir pazardan da başka mağazalardan da aldığım olur.öğrenciyken ankara metro altındaki gezer mağazasından alıyordum çünkü herşey 7.buşuk tlydi

hımmm kızlar bende araya bir örnekle gireyim eşim evlenmeden önce aynı sizler gibi kısıtlamaya çalışırdı beni. Hatta bir ara kapanmamı istedi. Ben de bir gün kapanırsan Allah rızası için olsun isterim senin baskınla değil demiştim O da beni vesile kabul edersin diye lafı oturtmuştu Evlendikten sonra bu baskı artacak diye korkarken tam aksine kesildi Şimdi bu konularda hiç sorunumuz olmuyor. Orta yolu bulduk

sanki popom açık dolaşıyorum gibi algılandı galibaa bi yanlışlık olmasınD evet canım iyi yapmış susmakla, iyi ki ağzından kötü bi söz çıkmamış o esnada ugimpol neresi canım herhalde bi tek senin orda var orası:44:hani böyle çok bilinen mağazalar koton, lcw gibi oralarda pek göremiyorum. ya dizlere kadar çok uzun oluyo ya da çok kısa oluyo. neyse bu kez alıcı gözle bakıcam ya belki bulurum.

cnmmmm lcw uzun gömlek vardıı bayaa tunik ben almıştım ama çiceklii olanlardan bak istersen.. ekolde de geçen sene indirimde çok güzel tunik hem de uygun fiyatlıı vardıı bak ben almıştımmm, oralara bak istersenn

çok sevindim canım inşallah hepimiz için hayırlısı olurr.. iyi demişsin bence aynı şekilde düşünüyorum. benimkinin de ara ara geliyo gidiyo kafası herhalde bir hafta on gün hatta belki 1 ay karışmıyo, sonra bi yerde bişey görünce deliriyo herhalde, aklına geliyo 2-3 boyunca tartışıyoruz bu mevzudan dolayı. oyy çok seviyorum yaa niye tartışıyoruz üzülüyorum

aaa teşekkürler canım ben lcw ye gidip bakayımm
ekolü de duymadım canım istanbulda sadece bi yerde varmış şimdi baktm:)

Son düzenleme:
Kuzum kayseride olmuş olabilir ama 3 yerde var ugimpol bilemedim şimdi.Lcw iyi bir indirim olmadığı sürece bana pahalı geliyor bir hırka 40 liradan aşağı değil 40 liraya gider cottondan falan alırım adı var en azından ben bazen rodiden falan bakıyorum canım mangonun outlet mağazasından bi de kadife harika kısa bi ceket almıştım 8 liraya hala kullanıyorum çok güzel

ilginçççç ya bizim burda da lcw fyatları çok uygun ama koton pahalı mesela. indirim olduğunda bile pahalı hatta hırka falan buluyorum canım kışın bi şekilde hallediyorum zaten kalın kalın giyince bi yerimiz görünmüyo ama asıl yaz geldiğinde sorun oluyor. ince şeyler giymek istiyo insan bunalıyo. o yüzden diyorum kumaşı ince olan hafif bi tunik giyebilirim mesela. onların da çoğu polyester kumaş oluyor . o da çok bunaltıyo çünkü bildiğimiz naylon yani hava alan pamuklu hafif ince şeyler ideal oluyo yazın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…