- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.461
yk dar giyiniyorum ben normalde şu an baya dar bi kot var üstümde poponu bi tunikle yada hırka ile ört diyor başında baş örtü varken poposunun üstünü kapatmayan kısa giyinen kızlara uyuz oluyor.eteğin en kısası diz altı olacak, ki ona bile zar zor izin veriyor. gerçi ilk zamanlarımızdan beri böyleydi (ilk birkaç ay hariç çünkü insan o kadar samimi olamıyo ilk zamanlar her şeyime karışmadı) genel olarak her zaman bişey derdi yani onun kriteri değişmedi hiç, ben sadece uymakta zorlandım ve yavaş yavaş kendimce uyum sağladım. şimdi dediklerinin bir kısmına uydum. 0 kollu değil de yarım kollu giydim mesela , eteği daha uzun giydim falan. şimdi de pantolon dar giyme bütün vücut hatların belli oluyo diyor. "istersen çuval giyeyim kendimi eve kapatayım kimse görmesin beni" diyorum. "her şeyi abartıyosun" diyo. ben de "sen abartıyosun bu kadar baskı yapma bana diyorum"
oyy kelim benim:))) neyse pantolonu bol giy demiyo en azından sana galiba, ona şükredecezz nerdeyse... ya bi de ben 20küsür yaşıma kadar böyle alışmışım değişmek çok zor oluyo.aynen canım ,denizi ben de çok özledim ama bikiniye izin vermiyo, sokakta öyle dolaşıyomusun ki orada giyince kimse bakmasın. yine bakarlar diyo. kapanmayı sen mi istiyosun yoksa o istediği için mi canım?
canım ne güzel şanslısın.. ama dar pantolon falan giysen belki bişey diyebilirdi sanıyorum ki giymiyorsun . benim de annem babam hiç karışmazdı o yüzden biraz rahat büyümüşüm herhalde. o yüzden zorlanıyorum çünkü
ne güzel tatlım bende yurt dışı değil ama arkadaşlarımla kızlı erkekli olarak şehir dışına gitmiştik 3 günlüğüne tatile.hiç bişey demedi ama zoruna gitmiş baya yanımda olmadığı...üzülmüş etmiş oy ya bende pişman olmuştum niye gittimki diye.ben senle deniz kenarında yürüyemedim ama sen başka insanlarla (ki burda kast edilen erkeklerdirAy benim ki hiç karışmaz ortam uygun olduktan sonra Ailesi'de açık zaten.ay ben kendi başıma Amerika'ya tatile gitmiştim kendimi şu an çok çılgın gördüm-)
Seymacim bi an once askerinden haber alirsin insallah merak ettim bende ne oldugunu:26: esimin kiyafet konusunda 2 kurali vardir..
1.si öndeki catal görünmesin
2.si arkadaki çatal gorunmesindirbunlara dikkat ette ne giyersen giy der oturur kalkarken dikkat et der yaniii..
Hatta benim esim bol seyler giymemden hoslanmiyor, yakismiyor diyor, bol pantolon, uzun etek falan :44: siz böyle söyleyince benimki mi garip acaba :44:
buketcim seneye düğün düşünüyoruz ve buda çeyiz topiğim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...57-kalimero1987-ceyizine-buyrun-hanimlar.html
evet bozuktu ama akşam düzeldi..askerim gönlümü nihayet alabildi.. oluyo bazen. hep baharı yaşamıyoruz maalesef..
teşekkür ederim canım sağolasın..
yok ya bunun gariplikle ilgisi yok düşündüm de.her erkeğin değerleri, kuralları bakış açısı farklı mesela ingiliz bir erkek deli gibi sevdiği karısının bir düğünde başka bir erkek tarafından dansa kaldırılmasına kızmıyor izliyo ve alkışlıyo.halbuki seviyo ama değerler farklı senin eşinin sınırı da çatallar
Ayy evet catallarbide sutyen askisi tisortun kenarindan omzumdan görünüyorsa eliyle kendi omzuna hafiften bi iki vurarak 'onu iceri sok' demeye calisir toplum icinde
yk dar giyiniyorum ben normalde şu an baya dar bi kot var üstümde poponu bi tunikle yada hırka ile ört diyor başında baş örtü varken poposunun üstünü kapatmayan kısa giyinen kızlara uyuz oluyor.başını örtüyor poposu ortada kalıyor diyo bence de öyle geçen bi kız gördüm baya da yapılı baş kapalı açıkların giydiğinden dar likralı strec kot giymiş üste kısa ceket herşey ortada hiç hoş değil .ben dar giyerim ama mutlaka üzerimde tunik olur.popoyu örtecek boyda bir gömlek hırka falan olur.bi tek bu kuralımız var bizimde birde ben pembe far ve mor farı geçişli kullanarak bir makyaj yapıyorum koyulu açıklı gözlerim güzeldir kirpiklerimde rimel yokken var sanıyorlar öhöm öhöm kızlar çok beğeniyo işte o makyajımı ama sevdiceğim hiç yakışmıyor diyor ama yapma demiyor direk. hiç olmuyo bu makyaj diyo bi tek o beğenmiyor. kızlarda çok yakışıyor, direk sana yapma etme diyemediği için tolga kıskanıyor ve seni yakışmıyo diyerek vazgeçirmeye çalışıyo diyolar bilemedim acaba gerçekten yakıştırmıyomu. makyajada karışmaz birtek bu yaptığım makyaja karışıyor.çözecem ama bu olayı merak ediyorum gerçek niyetini
cnmmm benim babam da öleymişş zaman geçmişş sonraaa çok rahat olmuşş annem öylee der heppzamanla belki de değişcklerr.. temel şeylere takılıoo aslnda benim nişanlım.. çok kısa etekk elbisee göğüs çatalı ilkayın dediği gbiii, arka çatal bu kadar değişim yeter diosannn cnmmm daha fazlaa değiştrmzsnn, snr da bu konuyu yüz yüzee konuşursunnn nişanlın ilee bnce.. orta yolu bulursnzzz kimse kırılmadan.. yavaş yavaş tatlı dill ikna etmekk çok ii oluo cidden
pek değişeceğini sanmıyorum. en azından değişmesin de bari bu kıskançlık olayını abartmasın, ona da razıyım. çünkü bana hep evlenicez biz, evlilik ciddi bişey, birbirimizin dediklerini yapıcaz falan diyo arada. yani o yüzden ,evlenince daha da çok karışıcak korkusu içindeyim. :44:
evet canım far olayını direkt söyleyemiyodur da yakışmıyo diyodur bence, çünkü ben aynısını yaşadım sonra açıkça söyledi, yani denedimbu arada tunik bulamıyorum ben ya, gördüklerim de güzel bişey bulamıyorum. sen nerden alıyosun bebiş? bazı kızlar kısa elbiseyi tunik gibi giyiyo öyle bişey mi yapsam:44:
kızlar dedikelriinizden çıkardığım ders: tatlı dilli yumuşak olucam,sabırlı olucam ve popomu örtücem
en azından aileleriniz uyuşuyo canım bi şekilde anlaşacağınıza inanıyorum. eğer sen de kapanmaya meyilliysen vs. ancak kendi adıma büyük bi değişimden yana değilim. herkes bişey soracak aa sen çok değişmişsin ne oldu sana falan diye. her karşılaştığım kişi..tabi tek sebep bu değil, şu anki halimden memnunum zaten. eski giyim tarzımı onaylamıyorum ama bu kadar değişim bana yeter, normal olduğumu düşünüyorum şu an çünkü. aynen bizim de kavgaların belki %80ı kıyafet, yaklaşık %19 u da yine kıskançlık mevzularıdırya tartışmaktan hiç hoşlanmıyorum. sırf o yüzden her dediğini yapayım diyorum. sonra da bütün ipleri onun eline mi verecem diyorum. sonra sen bu adama güvenmiyo musun ki böyle art niyetli düşünüyosun diyorum. böyle git geller içindeyim yani.
ayyy canım ya çok güldüm popoyu örtcem haaa evet bende sakladığını düşünüyorum yakışmıyo diyo ama herkes gözlerin bu makyajla çok can alıcı oluyo diyo bir keresinde öle makyaj varken tolganın iş yerinden yakın bir arkadaşı sizin çocuğunuzun gözleri çok güzel olur demişti bana bakarak sohbet esnasında bizimki çatladı varya kızardı bozardı ayy bi görmeliydiniz.kro durumuna da düşmek istemedi orda çok ters konuşup çünkü çocuk çok inceden iltifat etti 'ben ne dedimki' diyebilir yani kızsa. kıskandı resmen deliye döndü ama hoşuma gitti biraz kii ihi
sanki popom açık dolaşıyorum gibi algılandı galibaa bi yanlışlık olmasıngenelde ugimpol dan takılıyorum canım ben ama yeri gelir pazardan da başka mağazalardan da aldığım olur.öğrenciyken ankara metro altındaki gezer mağazasından alıyordum çünkü herşey 7.buşuk tlydi
sanki popom açık dolaşıyorum gibi algılandı galibaa bi yanlışlık olmasınD evet canım iyi yapmış susmakla, iyi ki ağzından kötü bi söz çıkmamış o esnada ugimpol neresi canım herhalde bi tek senin orda var orası:44:hani böyle çok bilinen mağazalar koton, lcw gibi oralarda pek göremiyorum. ya dizlere kadar çok uzun oluyo ya da çok kısa oluyo. neyse bu kez alıcı gözle bakıcam ya belki bulurum.
çok sevindim canım inşallah hepimiz için hayırlısı olurr.. iyi demişsin bence aynı şekilde düşünüyorum.hımmm kızlar bende araya bir örnekle gireyim eşim evlenmeden önce aynı sizler gibi kısıtlamaya çalışırdı beni. Hatta bir ara kapanmamı istedi. Ben de bir gün kapanırsan Allah rızası için olsun isterim senin baskınla değil demiştimO da beni vesile kabul edersin diye lafı oturtmuştu Evlendikten sonra bu baskı artacak diye korkarken tam aksine kesildi Şimdi bu konularda hiç sorunumuz olmuyor. Orta yolu bulduk
cnmmmm lcw uzun gömlek vardıı bayaa tunik ben almıştım ama çiceklii olanlardan bak istersen.. ekolde de geçen sene indirimde çok güzel tunik hem de uygun fiyatlıı vardıı bak ben almıştımmm, oralara bak istersenn
aaa teşekkürler canım ben lcw ye gidip bakayımm
ekolü de duymadım canım istanbulda sadece bi yerde varmış şimdi baktm:)
ilginçççç ya bizim burda da lcw fyatları çok uygun ama koton pahalı mesela. indirim olduğunda bile pahalı hattaKuzum kayseride olmuş olabilir ama 3 yerde var ugimpol bilemedim şimdi.Lcw iyi bir indirim olmadığı sürece bana pahalı geliyor bir hırka 40 liradan aşağı değil 40 liraya gider cottondan falan alırım adı var en azındanben bazen rodiden falan bakıyorum canım mangonun outlet mağazasından bi de kadife harika kısa bi ceket almıştım 8 liraya hala kullanıyorum çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?