351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ah kuzum yaa zaten geldimi herşey üst üste gelir allahım biran önce şifanı versin ateşin içinde ılık duş al sık sık bak çok rahatlatıyo en az 2 saat rahat edersin duştan sonraa

Şimdi yoksun ya sövüyorum yine yalnızlığa...İstersen yarın gelecek ol, şimdi yoksun ama.En büyük varlığım 'şu an'dır benim.Ne yarınlarda gelecek olman, ne geçmişte yanımda olmuş olman gideremez asiliğimi. Sana ne ki seviyorum işte! Ağlamamda bir sorun mu var ? Ağlarım, hemde bütün acılarımı ikiyle toplayıp onla çarpar 'onsuzluğa' böler de ağlarım...Her dakikaya ayrı, her saniyeye özel gözyaşları ürterek. Yediğim akşam yemeğine ayrı ağlar, yattığım boş yatağa ayrı ağlarım.Dibine vururm sensizliğin. Kimi zaman, yokluğunun sarhoşluğunda keyf yaptığımda olur sevgili, isteğim yere gitmek karpuz olur, dilediğimi giymek peynir VE kadeh kadeh tüketirim sensizliği.Kadehin sonuna geldik mi öyle bir kavuşurum ki sana 'sabah kalkıp şekersiz içilen türk kahvesi gibi' ayılırım varlığına...

6.sınıftan beri yazıyorum tatlım hali hazırda bir roman denemem var

ne güzel bekletme piyasayı daha fazla raflarda görmek isterim
bende bi tek masalımızı yazmıştım biz aşkımıza hep 'masal' dedik öyle başladı öyle de gidiyor o kadar kaptırdık ki kızımızın adı da Allah izin veririse 'masal' olucak :) masal devam ettiği sürece de yazmaya devam ediyorum benm de tek denemem kendi masalım :)

adıııı güzelmişş cnmmm ben dee bakaym bi o kitabaaa, bittii okuduğm kitapp

bende adını beğendim yaşanmış kısa hikayelerin olduğu öğüt veren bir kitap sevdim ilk hikayeyi başla kitapları da var yazarın onları da merak etmeye başladım :)

netten baktımmm cnmmm merakk ettm bndee okumakk istiorummm :) yrn alıcam o kitabıııı

hoşbuldkkkkk kuzucukk :) sen naptın bu aradaa nişanlın ilee konuştnn muu dünkü olayıı

konuşamıyoruz ki hep birileri oluyo sadece ikimizde fevri hareket ettik sonradan ikimizde pişman olduk konuştuk hallettik dedi.Üstlere yansımış ama tartışma gibi yansımış o yüzden sorun yok...Zaten komutanlar falan tanıyo nişanlımı kavga edecek biri değildi ama nasıl oldu valla bilmiyorum :44: hala sebebini konuşamadık hala ama:26:

olsunn cnmm bakkk tatlıyaa bağlanmışşş çok ii olmuşş.. problemm çıkmaadann çözülmüşş.. üstlerle ilgili sorun daa yok. geldi geçtiiii çokk şükürrrr

kızlarrrr günaydınn hepinizee..

ilkaycımm canım benim doğum günün kutluu olsunn, sevdiklernleee kocişinleee nicee mutlu sağlıklı senelere... bu seneki doğum gününüü hafta sonu eşinlee başbaşa kutlarsnzzz daha güzell :) yeni yaşının dilediğin herşeyi getrmesi dileğiyleee :) ( senin doğum gün, benim yiğenimle aynı gün, o yüzden söylediğinde de unutmadmm tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…