- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.501
Ayy kızlar çok teşekkür ederim valla arada bi ateşim çıkar gibi oluyo filan dinlene dinlene ders çalışmaya çalışıyorum bakalım
Zaten gece uyku sersemliğine doktor bi tane yanlış ilaç yazmış diğeri de piyasadan toplatılmış.2 ilacımı alamadım antibiyotikle boğaz spreyini alabildim sadece.Doktora ulaştığında eczacı beni arıcak o diğerlerini de alıcam.Ateşim çıkmasa iyiyim aslında ağzımdaki yaralar ve uçuk biraz acıtıyo canımı ama beni sersemletmiyo en azından:2:
Şeyma doğru diyosun vallahi.Benim mesafemde yakın sayılmaz gidemiyorum öyle zırt pırt yani..Söyledim annemlere akılları kaldı tabiKızım noluyo sana çok üzülüyoruz burda diyolar..Bi miden sonra uçuklanmak şimdi de bu hastalık dikkat et kendine dediler Etmeye çalışıyorum işte.dirençsiz anımda yakaladı mikroplar
Meyve filan alıp beslenmeye çalışcam artık.Sınav döneminde çerez gibi ders çalışırken koyar yerim artık.En azından öyle besleniyim.Hastayım diye yiyip içemiyorum da.Annem olsa zorla yedirirdi
kızlar nasılınız :)
yeni bir kitaba başladım ismine vuruldum 'eşim aşkım olsun' güzel bir kitaba benziyor sanki
birgün benim kitaplarımı da okusun insanlar yaaa
kimseler yok
inş. :) yazar mısın öykü hikaye
kızlar nasılınız :)
yeni bir kitaba başladım ismine vuruldum 'eşim aşkım olsun' güzel bir kitaba benziyor sanki
hoş geldin çiçekcanbennn geldmmmmmmm
hoş geldin çiçekcan
6.sınıftan beri yazıyorum tatlımhali hazırda bir roman denemem var
adıııı güzelmişş cnmmm ben dee bakaym bi o kitabaaa, bittii okuduğm kitapp
ne güzel bekletme piyasayı daha fazla raflarda görmek isterim
bende bi tek masalımızı yazmıştım biz aşkımıza hep 'masal' dedik öyle başladı öyle de gidiyor o kadar kaptırdık ki kızımızın adı da Allah izin veririse 'masal' olucak :) masal devam ettiği sürece de yazmaya devam ediyorum benm de tek denemem kendi masalım :)
bende adını beğendim yaşanmış kısa hikayelerin olduğu öğüt veren bir kitap sevdim ilk hikayeyi başla kitapları da var yazarın onları da merak etmeye başladım :)
netten baktımmm cnmmm merakk ettm bndee okumakk istiorummm :) yrn alıcam o kitabıııı
al cnm biz evliliği düşünen insanlar için güzel hikayeler var :)anlatım dilini pek beğenmedim ama daha kitabın başındayım sonra sonra severim belki :)
hoşbuldkkkkk kuzucukk :) sen naptın bu aradaa nişanlın ilee konuştnn muu dünkü olayıı
konuşamıyoruz ki hep birileri oluyo sadece ikimizde fevri hareket ettik sonradan ikimizde pişman olduk konuştuk hallettik dedi.Üstlere yansımış ama tartışma gibi yansımış o yüzden sorun yok...Zaten komutanlar falan tanıyo nişanlımı kavga edecek biri değildi ama nasıl oldu valla bilmiyorum :44: hala sebebini konuşamadık hala ama:26:
evet şükür ya inş olmaz bi daha böle şeyler kuzumolsunn cnmm bakkk tatlıyaa bağlanmışşş çok ii olmuşş.. problemm çıkmaadann çözülmüşş.. üstlerle ilgili sorun daa yok. geldi geçtiiii çokk şükürrrr
Günaydın kızlarr-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?