351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kocami istiyorum:43:

Kuzum yapma ama.:20: Gelecekler işte ne kaldı şurda.Bak geldiği gün bi defa sarılacaksınız her şey bitecek.Zor gelen şeyler kolaylaşacak.Hem özlemenin tadına varmayı öğrendim ben şu sıralar.İnşallah hayatta hiç bu kadar daha ayrı kalmayacağız hiç bu kadar deli bi özlem daha yaşamayacağız bunu düşün özlemenin dibini bulduk bak bu fırsat geçti elimize.Hem şimdi 353 lerin yerinde olmak istermisin söle bakiiimmmm:20:

Kuzum yapma ama.:20: Gelecekler işte ne kaldı şurda.Bak geldiği gün bi defa sarılacaksınız her şey bitecek.Zor gelen şeyler kolaylaşacak.Hem özlemenin tadına varmayı öğrendim ben şu sıralar.İnşallah hayatta hiç bu kadar daha ayrı kalmayacağız hiç bu kadar deli bi özlem daha yaşamayacağız bunu düşün özlemenin dibini bulduk bak bu fırsat geçti elimize.Hem şimdi 353 lerin yerinde olmak istermisin söle bakiiimmmm:20:

Biliyorum bunlari tatlim :25: ama bazen cok güçsüz hissediyorum kendimi sosyal hayatta:43: isyerimde oldugu gibi:43: isi birakmak istiyorum resmenbo olmadigi icin paraya ihtiyacim oldugu icin sabretmek zorundayim:43:

Biliyorum bunlari tatlim :25: ama bazen cok güçsüz hissediyorum kendimi sosyal hayatta:43: isyerimde oldugu gibi:43: isi birakmak istiyorum resmenbo olmadigi icin paraya ihtiyacim oldugu icin sabretmek zorundayim:43:

evet resmen sosyal hayatımızda etkilendi.. onunla hafta sonu bi sahil yapmak bile ne büyük nimetmi onu anladım.
üzülme bak herşey geride kalıyo :43:

Bizlerde öyleyiz canım...Her birimiz çeşitli zorluklara katlanıyor...Kimisi sınav derdi ile, kimisi düğün gibi stresli bir işle uğraşıyor.Sen tabi daha sorumluluk altındasın.Bunu anlayamam tam olarak ama tahmin ediyorum.Sen demedin mi ben güçlü durdukça onun bana olan hayranlığı artıyor diye. Tabi ki bazen güçsüz hissetmen normal ama işten o olmadığı için çıkamıyorum diye şartlama kendini böyle yaparsan ayrılık her noktada karşına duvar gibi çıkıyor:31: hadi rahatla geçirdiğiniz h.sonunu düşün:16:

Kızlar günaydın akşam sohbet koyuymuş galiba ben gecikmeli babalar günü kutlamak için kv.lerdeydim. yukarıdaki şeye kanım dondu ve çok üzüldüm afedersiniz çok ama şeylerini kesip ağızlarına vereceksin:47: :47: insanda allah korkusu yoksa korkacaksın o insandan:50: yazık 15 yaşında hayatının tazecik zamanında kötü oldum valla. Birde yapanların asker asker olması utandırdı beni:26: bu kadar sapkın zihniyetli 6 adam nasıl bulmuş birbirini.:kkk:

aynennn öyle tüm sapkınlara o cezayı vereceksin.:47: ama hak ettikleri o valla. evet canm asker olunca ben de ekstra etkilendim. özellikle uzun dönem askerler arasında belden aşağıdan başka bişey düşünmeyen insanlar çok olyuromuş.hatırlarsanız daha önce de bahsetmiştim ya:50: iğrençler. allah göstermesin

kızlarrrr toparlanınn hadii, haftayaa bugn inş plakalara geçioruzz, şehirr tanıtımlarınaa başlarızzz arttt:1:

kızlaaaaaaaaaar hadi toparlanın:33:
askerilerimiz gelince ne yapıcaz ilk gün ve ilk hafta hadi onları konuşalım...:52:

Canım sana arkadaşlık isteği yolladım harita tasarımından almak istiyor musun?

Şimdi gördüm kabul ettim isteğini canım. tabi almak isterim..

kızlaaaaaaaaaar hadi toparlanın:33:
askerilerimiz gelince ne yapıcaz ilk gün ve ilk hafta hadi onları konuşalım...:52:

hataydan direkt ş.urfaya ailesinin yanına gidicek 1 hafta-10 gün falan kalıcak :2:
bayağıdır izin falan yapmadı ve askere gideceği güne kadarda çalımak zorundaydı.. sonrasında yanıma geldiği ilk gün yapacağım iş sanırım uzunn uzunnn sarılmak olucak :48:

mesela ben gelir gelmez dışarı çıkarıcam:31: evde oturmasına izin vermicem. şu an orda hapis hayatı yaşıyorlar resmen. akşama kadar gezip dolaşıp bol bol oksijen alınca çok mutlu olacağına eminimm:24: ondan sonra tatil yapması kafa dağıtması gerekiyor.:46: o psikolojiyle hemen işe başlamasın diye düşünüyorumm

Şimdi gördüm kabul ettim isteğini canım. tabi almak isterim..

hataydan direkt ş.urfaya ailesinin yanına gidicek 1 hafta-10 gün falan kalıcak :2:
bayağıdır izin falan yapmadı ve askere gideceği güne kadarda çalımak zorundaydı.. sonrasında yanıma geldiği ilk gün yapacağım iş sanırım uzunn uzunnn sarılmak olucak :48:

oooy kıyamamm ben de miss gibi koklicam sarılıcam:16:
benim de aynı durum canım, 1haffta 10 gün ailesinin yanına gidecek öncellikle:( bugünlere nazaran o 1hafta çok daha zor geçicekkk bize muhtemelen:44:

Back
X