- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.001
Kocami istiyorum![]()
Kuzum yapma ama.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocami istiyorum![]()
Kuzum yapma ama.Gelecekler işte ne kaldı şurda.Bak geldiği gün bi defa sarılacaksınız her şey bitecek.Zor gelen şeyler kolaylaşacak.Hem özlemenin tadına varmayı öğrendim ben şu sıralar.İnşallah hayatta hiç bu kadar daha ayrı kalmayacağız hiç bu kadar deli bi özlem daha yaşamayacağız bunu düşün özlemenin dibini bulduk bak bu fırsat geçti elimize.Hem şimdi 353 lerin yerinde olmak istermisin söle bakiiimmmm
![]()
Biliyorum bunlari tatlimama bazen cok güçsüz hissediyorum kendimi sosyal hayatta
isyerimde oldugu gibi
isi birakmak istiyorum resmenbo olmadigi icin paraya ihtiyacim oldugu icin sabretmek zorundayim
![]()
Biliyorum bunlari tatlimama bazen cok güçsüz hissediyorum kendimi sosyal hayatta
isyerimde oldugu gibi
isi birakmak istiyorum resmenbo olmadigi icin paraya ihtiyacim oldugu icin sabretmek zorundayim
![]()
evet resmen sosyal hayatımızda etkilendi.. onunla hafta sonu bi sahil yapmak bile ne büyük nimetmi onu anladım.
üzülme bak herşey geride kalıyo![]()
evet resmen sosyal hayatımızda etkilendi.. onunla hafta sonu bi sahil yapmak bile ne büyük nimetmi onu anladım.
üzülme bak herşey geride kalıyo![]()
Kızlar günaydın akşam sohbet koyuymuş galiba ben gecikmeli babalar günü kutlamak için kv.lerdeydim. yukarıdaki şeye kanım dondu ve çok üzüldüm afedersiniz çok ama şeylerini kesip ağızlarına vereceksin![]()
insanda allah korkusu yoksa korkacaksın o insandan
yazık 15 yaşında hayatının tazecik zamanında kötü oldum valla. Birde yapanların asker asker olması utandırdı beni:26: bu kadar sapkın zihniyetli 6 adam nasıl bulmuş birbirini.
![]()
Canım sana arkadaşlık isteği yolladım harita tasarımından almak istiyor musun?
kızlaaaaaaaaaar hadi toparlanın
askerilerimiz gelince ne yapıcaz ilk gün ve ilk hafta hadi onları konuşalım...![]()
Şimdi gördüm kabul ettim isteğini canım. tabi almak isterim..
hataydan direkt ş.urfaya ailesinin yanına gidicek 1 hafta-10 gün falan kalıcak :2:
bayağıdır izin falan yapmadı ve askere gideceği güne kadarda çalımak zorundaydı.. sonrasında yanıma geldiği ilk gün yapacağım iş sanırım uzunn uzunnn sarılmak olucak![]()
oooy kıyamamm ben de miss gibi koklicam sarılıcam
benim de aynı durum canım, 1haffta 10 gün ailesinin yanına gidecek öncelliklebugünlere nazaran o 1hafta çok daha zor geçicekkk bize muhtemelen:44:
canım buketin askeri hangi şehirdeydi biliyomusun:44:oooy kıyamamm ben de miss gibi koklicam sarılıcam
benim de aynı durum canım, 1haffta 10 gün ailesinin yanına gidecek öncelliklebugünlere nazaran o 1hafta çok daha zor geçicekkk bize muhtemelen:44:
canım buketin askeri hangi şehirdeydi biliyomusun:44:
tamam buldummaalesef hatırlayamadım canım, konuşalı baya olmuştu nerede olduğunu:44:
gelince sana yazar mutlaka ama
canım tahminimce 15 kişi varızdırbana sadece 8 kişi bilgilerini falan yollamış kızlar biz kaç kişiyiz?:44:
bana sadece 8 kişi bilgilerini falan yollamış kızlar biz kaç kişiyiz?:44: