- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.581
şuan aktif 9 üyeyiz.. ben güzdüzleri giriyorum sadece şuana kadar aynı anda bu kadar üye görmemiştim 351 dönemlerde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende beni rahatsiz eden bi daginikligini gördüğümde boyle karsisina dikiliyorum gozlerine icine bakip " canim biliyorsun bende calisiyorum ve evde seninle vakit gecirebilmem icin senin elinden geldigi kadariyla bana yardim etmen gerekiyor, senden büyük seyler istemiyorum en azindan kisisel esyalarini toplarsan bana da fazla zaman kalir" diyorumbazen bu kadar sabrim olmuyor tabiii bu kadar cümleyi kuracak
o zaman dedigim gibi göz taktigini uyguluyorum
hem pijamasina hemde kendisine bakiyorum hiiiic cümle kurmama gerek kalmiyor
![]()
Selam kızlar nasılsınız :)
Merhaba sedaozledim seni nerelerdesin, iyi misin
![]()
Kuzum ben de şöyle bir yöntem buldum:Çoraplarını attığı zaman önce oralı olmuyorum sonra film izleyeceğimiz ya da dışarı çıkacağımız zaman toparlamaya başlıyorum onun da keyfi bozuluyor tabi,sonra toparlarsın diyor bir deben de "hatayım ben rahat edemem ki öyle diyorum"sonra daha dikkatli davranıyor
ama evlenince nasıl olur bilmiyorum:26:
Sedaaaaaaaahoş geldin canım nasılsın
Ben boyle sakin konusmazsam anlasamayiz ki amagelemez emirlere, triplere falan
![]()
İlkaycım cepten giriyorum hep ama iphone de kadınlar klubunun app ı yok internet sayfası da msj yazarken o kadar yavas ki donuo sürekli
Okuyorum ama yazamıyorum pek ://
İyiyim canım işler yogun biraz hsonu askerimi evci cıkardık :))) internetten gelinlik modeli baktık ne istiyorum tam bilmiorum cünkü
Şu önü kısa modeller var ya onlardan deneyecegim bakalım yakıscak mı
Bizim evlilik işi hızlı olcak cünkü
Hayırlısıyla 17 sinde gelio 19 unda 3 günlük belege gidiyoruz tatile
Ekim basında isteme nişan
Kasım en gec aralık düğün :))))
Sen nasılsın canım ?
İlkaycım cepten giriyorum hep ama iphone de kadınlar klubunun app ı yok internet sayfası da msj yazarken o kadar yavas ki donuo sürekli
İyiyim canım işler yogun biraz hsonu askerimi evci cıkardık :))) internetten gelinlik modeli baktık ne istiyorum tam bilmiorum cünkü
Sen nasılsın canım ?
Senin yöntemde supermistartismaya yol acmayacak her türlü yöntem mubahtir
yeterki iletisim yolunu bulalim kizlar .. ben esimin yolunu bulduguma inaniyorum cogu istegimi yerine getiriyor
tabi bebisiminde yaklasimi önemli usli kocis
![]()
Cok haklısın umarım bende becerebilirim
Aslında hepimiz öyleyizdir emirle kim iş yapar ? Ama işte kızdıımızda empati olayımız kalkıo sanırım :/
Sen nasılsın canım ?
Ben boyle sakin konusmazsam anlasamayiz ki amagelemez emirlere, triplere falan
![]()
Kuzum ben de şöyle bir yöntem buldum:Çoraplarını attığı zaman önce oralı olmuyorum sonra film izleyeceğimiz ya da dışarı çıkacağımız zaman toparlamaya başlıyorum onun da keyfi bozuluyor tabi,sonra toparlarsın diyor bir deben de "hatayım ben rahat edemem ki öyle diyorum"sonra daha dikkatli davranıyor
ama evlenince nasıl olur bilmiyorum:26:
Sedaaaaaaaahoş geldin canım nasılsın
Wuuuhuuuu supersiniz ama siztutmayin biziii evleniyoruz beeee
en guzelini yapiyorsunuz tatlim cok sevindim ayyy ben bile heyecanladim hersey yetisirrrrr
Bende iyiyim genel olarakama bugün esim "ilk defa bu kadar sıkıldım bugün, bitsin artik dedim" dedi .. bende "acaba safak sıkıştıriyor dedikleri bu mu" dedim :26: plakalara düşünce sanki oyle oldu :44:
Sedacım hayırlı olsun tatlım,bu yıl senin yılın olacak o zaman
Kuzum nişanlımı çözdüm iyice,emirvaki konuşmalara ve sert üsluba gelemiyortatlı dille her şey kolaylıkla yaptırılır ama
bu benim işime yaracak tabi
![]()
cnmmmm en güzeliniii sen napıosunn hep istedim ama yapamadımmmhepsi bir aradaaa hoooopp evlilik snr da, çok bekletmee ii olmuoooo brz tartışmaa flnn oluoo yaa
bir andaa hepsi btckk vallaa süperrrr
![]()
niyetimiz belli değil mi belli eee nie uzatalım ki evlenelim biraz gezelim cocuk yapalım dio ))))))))))))
yetişmezse de evlenince alırım artık
senin eşin de senin gibi sabırlı ve cok anlayıslı dayanamayıp sölemiştir
bizimki hep dio ki cok sıkılıyorum 1 kişinin yapacağı işi 5 kişi yapıyoruz boş boş oturuyoruz hiç vakit gecmiyor cok sıkılıyorum sanki burada dogmusum da hiç cıkamıcakmışım gibi geliyor diyo
bende hemen ohoo yan çizme şimdiden çık ordan da gel evlencez cok işimiz var diye geyige vuruyorum da kafasını dagıtıyorum napıyım :///
plakaların son 40 ta filan gecmiomus asker arkadasları öyle diyormuş
gecicek işte bi sekilde
ben birde şöyle bir yöntem buldum mesela 3 ay var gelmeme daha cok var hiç vakit gecmio diyor
askım diyorum 3 ay önce nerdeydin ?? askere hazırlık yapıyordum diyo
dün gibi mi diyorum evet dio
heh bak gecio işte öle düşünme düşünürsen gecmez filan diyorum )))))))
Esimde zamanin kiymetini anladim gelince hemen cocuk yapalim hic bisey icin beklemeyecegim artik diyor
Ya sıkıldım derdi bazende "bugün cok daha farkli" falan dedibende az kaldi ya ondandir dedim sıkıntı degil sabirsizliktir o dedim
Sen cok güzel moral veriyorsun askerine![]()
aiyyy sen bebişi yap bize danısmanlık yaparsın ))))))))
ilkaycım normalde cok sabırsız birisiyim de napıyım ki alışıo insan
evci cıktıgında ufak bir defteri var ona bakıodum
1,5 ay önce yanına gittiğimde defterine şöyle bir not yazmısım
'' canım aşkım bugün eger ben gelmeseymişim ctesi -pazar bütün gün mıntıka yapacakmıssın, ben geldiğim icin mıntıkadan yırtmıssın, sayemde mıntıka yapmadıgın icin evlenince evin 6 aylık mıntıkasını sen yapacaksın bu da kanıtıdır ''
ahahhahahahahah o kagıdı saklamam lazım tabi![]()
Yaparim tabiiii bebisimiz bekletmeden gelirse
Haa haay cok guzel yazmissino kagidi saklamalisin bencede
yapsin temizligi, en azindan yardim etsin
![]()
onun yanına gittiğim otobüs biletlerini bile saklıyorum ben :)
yardım eder hiç etmem demiyor ki elinden de gelir masallah![]()