• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm nasıll istediğin gbii dimii? düğün ne zmndıııı

Evet canim istedigim gibi bi sıkıntı yok:nazar: bide iyi bi terzi bulup kestirirsem super olacak:16: düğün 15 agustosta tatlim:31: ramazan gelmeden bu konuyu hallettigim icin ve boyle ucuza maal ettigim icin mutluyum:16:

Evet canim istedigim gibi bi sıkıntı yok:nazar: bide iyi bi terzi bulup kestirirsem super olacak:16: düğün 15 agustosta tatlim:31: ramazan gelmeden bu konuyu hallettigim icin ve boyle ucuza maal ettigim icin mutluyum:16:

cnmmm senn iii yaptınn ben de halletsm benim de kuzenimn düğünü varrr:1: daha bakmadım hiç.. ramazan da çok zor olurr.. elbiseyii diz üstü mü yapcnn,

cnmmm senn iii yaptınn ben de halletsm benim de kuzenimn düğünü varrr:1: daha bakmadım hiç.. ramazan da çok zor olurr.. elbiseyii diz üstü mü yapcnn,

Evet diz ustu yapacağım çünkü boyumdan dolayi dizimin altinda kaliyor ve hic guzel olmuyor:63: bence arastirmalara basla tatlim ben abiye satan yerleri gezmistim ve hic begenmedim:50: bi tane begendigim vardi pudrasi ve su yesili vardi onu alacaktim hatta size ayakkabi sormustum:31: o da 200 kiraydi ve bu sari elbiseme benziyordu.. 85 liraya kargo bile ödemeden halletmis oldum:1: bide terziye verecegim tabi, hos ben ne alsam mutlaka terziye gider o elbise yada pantolonlarimin kaderi hep ayni:9:

Evet diz ustu yapacağım çünkü boyumdan dolayi dizimin altinda kaliyor ve hic guzel olmuyor:63: bence arastirmalara basla tatlim ben abiye satan yerleri gezmistim ve hic begenmedim:50: bi tane begendigim vardi pudrasi ve su yesili vardi onu alacaktim hatta size ayakkabi sormustum:31: o da 200 kiraydi ve bu sari elbiseme benziyordu.. 85 liraya kargo bile ödemeden halletmis oldum:1: bide terziye verecegim tabi, hos ben ne alsam mutlaka terziye gider o elbise yada pantolonlarimin kaderi hep ayni:9:

aynennn cnm bi gecee gycksn snr dolaba kaldırcksn çok para vermekk hiç mantıklıı olmuoo, bndeee araştırıpp hem güzel hem uygn bişey bulmaylımm:1: benim de boyumm uzun değil ki tatlım pantolonlar flnn kısalırr ya da uzun kalır eğer bol bir kot ise topuklu ile gyrm mecburennn:52:

kızlar herkes 16sında çıkıyor gibi hesapladım ve 16sı dahil hesapladım.bölyece hepimiz ortak boyamış oluruz yoksa herkes farklı zamanlarda boyamak zorunda kalcak

cnmmm evtt hepimz aynı anda boyayalım, zaten iki üç gün farkedenn olursaa o da 155 günün yanındaa bişey değill:52: gerçi o iki gün hiç geçmzzzz kiii:52:

aynennn cnm bi gecee gycksn snr dolaba kaldırcksn çok para vermekk hiç mantıklıı olmuoo, bndeee araştırıpp hem güzel hem uygn bişey bulmaylımm:1: benim de boyumm uzun değil ki tatlım pantolonlar flnn kısalırr ya da uzun kalır eğer bol bir kot ise topuklu ile gyrm mecburennn:52:

Bence mangoya bakabilirsin su aralar indirimde:16:

evttt cnmmm mangoyaa bakayımm, en son ordan bir kot aldımmm fermuarı bozukkk:1: açılıp duruoo onu daa söylesemm gidinceee:1:

Soylesende bisey degismez:1: aklima geldi .. benim bi kotum vardi fermuari bozuk diye terziye götürdüm adam eline kotu aldi fermuari çekti oldu:53: ben beceremiyormusum bi taktigi varmis cektikten sonra yukarda duracakmis hani o tutup cektigim sey var:9: kilitleniyormus Allah Allah :51:

Mango benim de en büyük kurtarıcımdır:16:temmuz ayı itibariyle başlayan indirimleri kredi kartlarımın hepsini yarı yarıya azaltsa da seviyorum ben onu :17:

Back
X