- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.601
yemek yedm geldimmm kızlarrr kaybolmuşlarrrrr:2:
Afiyet olsun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemek yedm geldimmm kızlarrr kaybolmuşlarrrrr:2:
Afiyet olsun canimevet gitti herkes:26:
Kızlar takvimden tek tek saydım ayın 16sına göre plaka sayacak olursak ilk plakayı 27sinde boyayacağız
o zmnnn yrn geceee boyarızz dimiiii perşembeeyee gelioooo yaa![]()
saollll cnmmmm sen yedin mii yemeğiniii?
gündüz ne yapacağız o zaman
![]()
3 saat oluyor canim ben ogle yemegimi yiyelisimdi elbisem geldiiiiiiiiiii
![]()
Yarisini gece yarisini gündüz boyarizsen cikacagi günü de mi saydin canim
![]()
cnmmm nasıll istediğin gbii dimii? düğün ne zmndıııı
Yarisini gece yarisini gündüz boyarizsen cikacagi günü de mi saydin canim
![]()
Evet canim istedigim gibi bi sıkıntı yokbide iyi bi terzi bulup kestirirsem super olacak
düğün 15 agustosta tatlim
ramazan gelmeden bu konuyu hallettigim icin ve boyle ucuza maal ettigim icin mutluyum
![]()
cnmmm senn iii yaptınn ben de halletsm benim de kuzenimn düğünü varrrdaha bakmadım hiç.. ramazan da çok zor olurr.. elbiseyii diz üstü mü yapcnn,
Evet diz ustu yapacağım çünkü boyumdan dolayi dizimin altinda kaliyor ve hic guzel olmuyorbence arastirmalara basla tatlim ben abiye satan yerleri gezmistim ve hic begenmedim
bi tane begendigim vardi pudrasi ve su yesili vardi onu alacaktim hatta size ayakkabi sormustum
o da 200 kiraydi ve bu sari elbiseme benziyordu.. 85 liraya kargo bile ödemeden halletmis oldum
bide terziye verecegim tabi, hos ben ne alsam mutlaka terziye gider o elbise yada pantolonlarimin kaderi hep ayni
![]()
kızlar herkes 16sında çıkıyor gibi hesapladım ve 16sı dahil hesapladım.bölyece hepimiz ortak boyamış oluruz yoksa herkes farklı zamanlarda boyamak zorunda kalcak
aynennn cnm bi gecee gycksn snr dolaba kaldırcksn çok para vermekk hiç mantıklıı olmuoo, bndeee araştırıpp hem güzel hem uygn bişey bulmaylımmbenim de boyumm uzun değil ki tatlım pantolonlar flnn kısalırr ya da uzun kalır eğer bol bir kot ise topuklu ile gyrm mecburennn
![]()
Bence mangoya bakabilirsin su aralar indirimde![]()
evttt cnmmm mangoyaa bakayımm, en son ordan bir kot aldımmm fermuarı bozukkkaçılıp duruoo onu daa söylesemm gidinceee
![]()