- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.181
Canım şimdi ben kendi yaptıklarımı da unutamıyorum kolay kolay özür dilemem ama gerçekten bir hata yaptığımı düşünüyorsm aşırı rahatsız oluyorum kendimi suçluyorum da suçluyorum.Benim de erkek arkadaşım öyle Şeymacım:26: Kendi yaptıklarını çok güzel unutur,üstüne kılıfını da giydirir bi güzel.Beni bi güzel yağlar,ballar,aşkımlar bilmem neler.Bende safım afedersin ayran budalası gibi ağzımı açıp bakıveriyorum eriyorum filan.Sonra aman bi ben hata yapmayagöreyim Susmuyo.Uzadıkça uzuyo.Sinir krizlerine giriliyo artık.Alttan alıyorum olmuyo.Benim damarıma basıyo.Bende patlıyorum sonra hobaaaaaaaaaa Gel bakalım kavgaya....Ay vallahi ölüyorum artık beziyorum.Nişanlın cidden seni çok seviyo ve çok sabırlı:26: Kıymetini bil.Ben çoğu zaman katlanamıyorum.Hala öyle.:26: Çok seviyorum ama bu huyları yüzünden inatçılığı ölümüne kıskançlığı yüzünden çok uzaklaştırdı kendinden Çok üzülüyorum.Keşke eskisi gibi olabilsek.Eski aşkımız olsa.Eski mutluluğumuz Ben şimdi çok başıboşum,mutsuzum Çok üzülüyorum.Biz eskiden herkesi kıskandırırdık.Görenler hala öyle diyo ama içimizi bilmiyolar tabi Ya da sadece benim içimi
canım balgattaki yeri ben bilmiyorum ben önermemiştim:44: ben beşevlerdeki yeri önermiştimcnmmm orayıı sor istersenn, seda o zmn baya araştrdıı yer fln bakıodu, şeyma önermiştii.. burası balgatta kızılayaa yanı ankarnın merkezi oluo oraya tek dolmuşla geçersn, gideceğin yere kızılaydan mutlaka bir vasıta vardr..
Allahım hepinize kolaylık versin canlarımsınav stresi bi yandan onun stresi bi yandan düğün stresi bi yandan bana da geliyolar soldan soldan(((
kızlar günaydın herkese. şeymacım öncelikle sana geçmiş olsun ve ihmal etme doktor işini
Bu arada hafta sonu sınava girecek olan arkadaşların allah yardımcısı olsun. Benim kardeşimde öğretmenlik için girecek. Ona dua edin lütfen.. :18:
kızlarrrr günaydınnnn, nasılsnzzz :) artt her geçen günn çok az kalıoo ve ben çokk mutluyum arttt :)
olsunnn işte 2 haftacıkİşte 12-15 değişiyor
Sahi 70lerde bitecekKizlar günaydin70 lerin bitmesine cok az kaldi hobaaa gün ve gün kavusma heyecani daha cok artiyor yasama geri dönmeye son 75 gün
olsunnn işte 2 haftacık
evet buna da bakmıştım canım.ben kınada sadece bu tarz bindallaı giyicem başım kapalı başörtüyü abiyenin üzrine dikiyorlar, kına yakılırken abiyeyi çıkarıp bindallı giyersem başörtü ne olcak onu sökmek imkansız bende direk bu tarz bindalllı giyicemhoşmuş cnm bordoyu severim kına gecelerinde ama şimdi ki favorim yeşil o da çok hoş oluyor
Bindalli-153 bu yeşil güzel geldi gözüme model daha farklı tabi :)
evet buna da bakmıştım canım.ben kınada sadece bu tarz bindallaı giyicem başım kapalı başörtüyü abiyenin üzrine dikiyorlar, kına yakılırken abiyeyi çıkarıp bindallı giyersem başörtü ne olcak onu sökmek imkansız bende direk bu tarz bindalllı giyicemayy çok sevdim ben bunu yaaa
kına da niye başını açmıyorsun cnm sizde sadece bayanlar arasında olmuyor mu:26: olur cnm rengi ve modeli güzel şimdi ztn en çok böyle osmanlı tarzı var
Canım bizde bazen erkekler girebiliyor da işte bu modelin fesi var o yüzden sorun değil erkekler gelirse arkadaki duvak gibi şeyi sararım boynumun açık yerine
anladım cnm bizde genelde bayanlar arasında yapılmasına dikkat ediyrlar kapalı bayanlar rahatsız olduğu için kına diye herkes ona göre hazrlanıyor miniler açık saçlar :) o zaman dedğin gibi güzel olur rahat edersin sende cnm :)
defile gibi olacak desenekına da niye başını açmıyorsun cnm sizde sadece bayanlar arasında olmuyor mu:26: olur cnm rengi ve modeli güzel şimdi ztn en çok böyle osmanlı tarzı var
bizde kınalar epey yoorucu oluyor sadece 2 tane bindallı diktiriyoruz şu an 2de kına kıyafeti bi tane de nişanlımın tarafının getirdiğini giyicem 5 tane sadece o gece giyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?